Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:U mnie 12 dpo a temp wciąż do góry, dziś już 37,11. Proszę, trzymajcie mocno kciuki, żeby @ nie przyszła. I żebym wytrzymała do ewentualnego 15 dpo
tęczova lubi tę wiadomość
-
Mi drugi dzień test owu wychodzi praaawie pozytywny . Ten na dole jest z dzisiaj.. czyli nadal bez owulacji ? Czy jak ja mam to rozumieć ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36123b16a54c.jpg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Goldfinch26 wrote:To u mnie jest batszo podobnie. Ostatnia miesiaczka była 18.08, owulacja przypadła na 15/16 dc- cykle mam dosyć dlugasne średnio 31 dni. Mam tak samo z beta. Może mnie namawia żeby jutro jechać i zrobić A ja sie boje bo widzę ile to stresu. Trochę się martwię bo dzisiaj bardzo bolał mnie brzuch tak pod wieczór. Byłam pewna że pomimo tych testów dostanę @. Latalam do łazienki co chwilę. Położyłam się i wcale nie jest lepiej. A Ty masz jakieś objawy ?
No właśnie mam identycznie, momentami bardzo boli brzuch jakby już była @ i też sprawdzam co chwilę czy przyszła .. Ja na razie z betą odpuszczę, może za tydzień ?Mnie też powstrzymuje częste kłucie fakt, że nie mam widocznych żył i zawsze mają problem żęby się wbić.. a wiadomo, w ciąży jeszcze będę pokłuta x razy, więc nie chcę sama sobie dokładać.
Inne objawy to tylko mdłości i trochę zmęczenie (ale to akurat może być przez intensywny czas w pracy) i tyle, najbardziej martwi mnie ten brzuch..
Też mam długie cykle 31/32 dni. Okres powinnam dostać w weekend, mam nadzieję, że testy mówią prawdę i go jednak nie będzie.
A kiedy wybierasz się do lekarza na pierwszą wizytę ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:45
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Najmłodsza_staraczka wrote:Mi drugi dzień test owu wychodzi praaawie pozytywny . Ten na dole jest z dzisiaj.. czyli nadal bez owulacji ? Czy jak ja mam to rozumieć ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36123b16a54c.jpg
U mnie tak wyglądały testy kilka-kilkanaście godzin przed pikiem. Albo dzisiaj, albo jutro będziesz miała szczyt LH, więc możesz spokojnie starać się dzisiaj i pojutrze i nic nie przegapisz. -
tęczova wrote:U mnie zwykle przy takim teście jak Twój dzisiejszy wieczorem już jest 100% pozytyw. Ile razy dziennie robisz testy i w jakich godzinach?
Wczoraj zrobiłam o 8, 15, 20. Chciałam wykapać taki pozytywny pozytywny.
Dzisiaj rano zrovilam o 7:30 spodziewając się pięknego negatywu, a tu znowu to samo... te testy z wczoraj były praktycznie takie same jak ten z dzisiaj02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Nulqa wrote:No właśnie mam identycznie, momentami bardzo boli brzuch jakby już była @ i też sprawdzam co chwilę czy przyszła .. Ja na razie z betą odpuszczę, może za tydzień ?Mnie też powstrzymuje częste kłucie fakt, że nie mam widocznych żył i zawsze mają problem żęby się wbić.. a wiadomo, w ciąży jeszcze będę pokłuta x razy, więc nie chcę sama sobie dokładać.
Inne objawy to tylko mdłości i trochę zmęczenie (ale to akurat może być przez intensywny czas w pracy) i tyle, najbardziej martwi mnie ten brzuch..
Też mam długie cykle 31/32 dni. Okres powinnam dostać w weekend, mam nadzieję, że testy mówią prawdę i go jednak nie będzie.
A kiedy wybierasz się do lekarza na pierwszą wizytę ?
Ja przez 4 dni chodziłam z założoną podpaska, bo się bałam, że mnie okres dopadnie znienacka gdzieś na spacerze. W poprzedniej ciąży tez tak miałam. Byłam pewna, że lada moment nadejdzie, dokładnie te same objawy i bardzo wyraźne jak na okres. -
szemkel wrote:U mnie tak wyglądały testy kilka-kilkanaście godzin przed pikiem. Albo dzisiaj, albo jutro będziesz miała szczyt LH, więc możesz spokojnie starać się dzisiaj i pojutrze i nic nie przegapisz.
Owulacja jest 24-36 godzin po pliku lh ? Jejku, czyli to nadal jeszcze 1-2 dni ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Owulacja jest 24-36 godzin po pliku lh ? Jejku, czyli to nadal jeszcze 1-2 dni ?
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Owulacja jest 24-36 godzin po pliku lh ? Jejku, czyli to nadal jeszcze 1-2 dni ?
-
No ja rozumiem, tylko one maja już 24 h takie samo natężenie :p
W poniedziałek pęcherzyk miał 21 mm .. no nic, zrobię później jeszcze jeden i zobaczę, czy wreszcie będzie jednoznaczny pozytyw, czy jednak nie.
Niecierpliwie się, bo mam już 17 dc, a normalnie owu była gdzieś w 14-15 :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
kozgo wrote:
Meggs mam dobre przeczucia co do Ciebie:)
Ja do siebie też mam dobre przeczucie , ale nie chciałabym się rozczarować, dlatego studze swoją fantazjęRenes lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza, u mnie było podobnie w tym cyklu. Już spisywałam cykl na straty, bo mąż wyjechał zanim przyszła owulacja. Ale z przypływu fali miłości, jak napisałam smsa, że dopiero teraz przyszła owu, to specjalnie do mnie przyjechał 80km w nocy, żeby . Kocham go za to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:29
Najmłodsza_staraczka, MałaMi90, tęczova, Maltusia, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dobrych wieści niestety nie mam. Termin @ na dziś, jeszcze nie przyszła ale to kwestia godzin, temperatura leci w dół. No nic następny cykl na podwójnej dawcę clo, zobaczymy jak to będzie
Trzymam kciuki za testujące ale nie uciekam, posiedzę sobie z Wami do końca miesiąca2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
tęczova wrote:Wykorzystaj jeszcze męża
Bokiem mi już wychodzi ten seks żeby dziecko zrobić :p
Pewnie wykorzystam, ale liczę ze w razie czego wystarczy serduszko z wczoraj02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
tęczova wrote:Właśnie zastanawiałam się jak to jest bo ostatnie 3 razy wydawało mi się, że owu było w dniu pozytywnego testu
Mi się wydawało, ze była wczoraj, bo tak mnie jajnik bolał, ze ledwo chodziłam ..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2