Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:I jeszcze jedno, rozmawialam z poloźna znajomą i mówiła,źe sa przypadki jak dziewczyny po zapłodnieniu lecą na bete!
Ale też jakby nie medycyna nie ingerowala,ksiąźka pisała to natura wie swoje. Jak jest wadliwe coś,to natura wydala bo później są wady i choroby i tak
Ahaaaa no i wracam do ćwiczeń jak tylko bede mogla-te wszystkie dobrocie na które sobie pozwolilam i brzuch który się powiększyl wołają o pomoc27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Patuniek dokladnie,czytalam o tym. Czyścić nie ma co:/ bo przy becie 101 co moglo być?
Pomarańczka :*
Czarnulka mi tak jakby sie spóznia 5 dni. Ale ile bedę czekac na krwawienie to nie wiem,licze jutro źe na wizycie sie wszystko okaże. -
patuniek86 wrote:Przedszkolanka- przy niskiej wartości bety faktycznie powinno się wszystko samo oczyścić. Jeśli obejdzie się bez zabiegu, to już w następnym cyklu możesz zacząć się starać. I bardzo dużo jest przypadków, że po poronieniu natychmiast zachodzi się w ciążę. Organizm "pamięta" ciążę i łatwiej wszystko się utrzymuje.
Więc ogromnie Ci życzę, aby natura zrobiła swoje i abyś już za chwilę przeszła na fioletową stronę :-*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
przedszkolanka:) wrote:Patuniek dokladnie,czytalam o tym. Czyścić nie ma co:/ bo przy becie 101 co moglo być?
Pomarańczka :*
Czarnulka mi tak jakby sie spóznia 5 dni. Ale ile bedę czekac na krwawienie to nie wiem,licze jutro źe na wizycie sie wszystko okaże.
Teorytycznie nie wiadomo jak sie np zaczelo krwaawienie to powinno sie rozpędZić jak nie ro moze dadza cos? Ja dostalam cytotec ale ja juz mialam 10tc i to byl tak na pogranicZu nie chcieli ale dali bo prZy wyższych ciazach lyzeczkujaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 13:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:PrZykro mi , tule .
Teorytycznie nie wiadomo jak sie np zaczelo krwaawienie to powinno sie rozpędZić jak nie ro moze dadza cos? Ja dostalam cytotec ale ja juz mialam 10tc -
przedszkolanka:) wrote:Ale beta byla wyzsza na pewno?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
przedszkolanka bedzie dobrze , bardzo współczuję . Dobrze by bylo zeby wszystko sie samo szczyscilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 13:55
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Sung wrote:Z tego co czytałam plamienie implantacyjne może trwać do, chyba, 3 dni.
Jeszcze się nie poddajemy!
A U Ciebie może wzrost hormonu zwiastuje dobrą nowinę oby oby!Sung lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka kurcze strasznie mi przykro, bo do końca wierzyłam że okaże się ze wszystko oki. Ale jednak miałaś przeczucie. Trzeba sobie ufać.
Plus taki w tej sytuacji że wszytko powinno zejść samo, obejdzie się więc bez szpitala. A potem możecie działać dalej -
Przedszkola przykro mi . Ale cieszę się z Twojego nastawienia i że nie chcesz przerywać starań. Trzymam kciuki za szybką @ i kolejny cykl!
Cieszę się, że z nami zostajesz, bo smutno by było bez Ciebie -
Ja wam powiem jest bardzo przykro jak sie tak dzieje ja juz nieraz slyszalam a i tak nie ma co plakac jeszcze wczesna ciaza byla bo 10tc .. ale wam powiem ze dla mnie nawet strata w 4-5tyg to maskara .. po moich stratach plakalam .. po pierwszej troche ale pozwolili zaraz po @ sie starac i pyklo wiec bylo ok po drugiej bylo gorzej sie otrzasnac przy trzeciej to nawet nie mowie ciagly stach a jak sie dowiedzialam ze seduszko stanelo to maskara ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 14:13
07.06.2019 synek
Meggs wrote:Przedszkolanka kurcze strasznie mi przykro, bo do końca wierzyłam że okaże się ze wszystko oki. Ale jednak miałaś przeczucie. Trzeba sobie ufać.
Plus taki w tej sytuacji że wszytko powinno zejść samo, obejdzie się więc bez szpitala. A potem możecie działać dalej
Za Ciebie podwójnie trzymam kciuki ale przeczucie mam dobre
Makalotia dziekuje :* wiesz ,ja czulam..po prostu czulam ten dlugi cykl. Dlatego tym razem stawiam na stymulacje jak z Polą.
Czarnulka moja byla meeega wczesna,gdyby byl zarodek już to inaczej..a tu nawet prcherzyka nie bylo,jedynie testy zostaly.. -
przedszkolanka:) wrote:Taką mam nadzieje i oczywiście starania aktualne, pragnienie dziecka jest silniejsze
Za Ciebie podwójnie trzymam kciuki ale przeczucie mam dobre
Makalotia dziekuje :* wiesz ,ja czulam..po prostu czulam ten dlugi cykl. Dlatego tym razem stawiam na stymulacje jak z Polą.
Czarnulka moja byla meeega wczesna,gdyby byl zarodek już to inaczej..a tu nawet prcherzyka nie bylo,jedynie testy zostaly..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Rozumiem, podziwiam cie , ja chyba juz bym ryczala .. trzymam kciuki za kolejny twoj cykl