Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Kochana ryczałam..we wtorek do telefonu lekarzowi,wczoraj..ryczałam ale o dziwo jestem mega spokojna. Przed badaniem też a to do mnie nie podobne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 14:25
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kozgo wrote:Przedszkolanka Twój spokój i opanowanie podziwiam. Przykro mi ale mam nadzieje ze ominie Cię szpital i rozstanie z Pola.
Wysyłam moc przytulasow :* zrób dziś dla siebie coś miłego
Jak już pisałam,najważniejsze by się naturalnie skończyło . -
nick nieaktualny
-
A mi od kilku dni normalnie zimno cały czas , a temp w domu taka sama niby caly czas27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochana przedszkolanko jeżeli doda Ci to otuchy i nadzieji to najlepszym przykładem jestem ja.
Po dwóch ciazach biochemicznych. Tak samo jak u Ciebie, zbiciu prolaktyny (u mnie się okazał tu problem), zobacz jestem w 11 tyg ciazy już. Także mocno wierzę i nawet wiem to.. Ze bedzie tak i u Ciebie.przedszkolanka:), didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Kochana przedszkolanko jeżeli doda Ci to otuchy i nadzieji to najlepszym przykładem jestem ja.
Po dwóch ciazach biochemicznych. Tak samo jak u Ciebie, zbiciu prolaktyny (u mnie się okazał tu problem), zobacz jestem w 11 tyg ciazy już. Także mocno wierzę i nawet wiem to.. Ze bedzie tak i u Ciebie. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mama360 mam prolaktyne 5.65 dopiero badana..u mnie ten problem długich cykli i poźnych owulacji..pierwsza stymulowana clo+duphaston i udana. Teraz chcę też tak- bede sie czula spokojniej ,mimo że progesteron teraz ladny byl.
-
przedszkolanka:) wrote:Didi jest ok
Najmłodsza_staraczka wlasnie nie wiem,ale po cichu liczę,że to to by własnie móc bez czyszczenia itp.dzialac od razu po @. Ale tego sie dowiem dopiero jutro..
Kochana przedszkolanka tulę Cię mocno - życzę dużo sił i nadal tego optymistycznego patrzenia naprzód. Jesteś mega dzielna! Trzymam kciuki żeby @ nadeszła jak najszybciej i żeby wszystko naturalnie się samo oczyściło i żeby kolejny cykl był Twój!!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dokladnie bardzo czesto zdarzaja sie ciąże biochemiczne . Cześć dziewczyn nawet nie wie ze byly w ciazy bo przychodzi normalnu @ czasem z opoznieniem
Ja chyba miałam biochemiczną w pierwszym obecnym cs - bo @ opóźniła się o 3 dni co mi się nigdy nie zdarza plus wychodził na testach cień drugiej kreski - choć nie robiłam bety więc nie wiem...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:46
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanka tule mi tez to wygląda na ciążę biochemiczna, wtedy najczęściej przychodzi intensywniejsza @. Oby wszystko ładnie się oczyscilo.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Mam do Ciebie pytanie jak dlugo zbijalas prolaktyne mam ten sam lek co Ty na poczatku nie bylo fajnie bo mdlosvi zawroty glowy ale dzisiaj juz zdecydowanie lepiej.
Mika88 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Przedszkolanko tak bardzo rozumiem Ciebie w tej chwili... W styczniu miałam podobna sytuację... Podziwiam Cie za ten spokój.. Ja byłam tydzień wyłączona z życia...
Robiłam dzisiaj prolaktyny i progesteron bo lekarz mi kazał i nie wiem jak mam je zinterpretować...
Prolatyka 38.99 ng/ml
Progesteron 17.2 nm/ml
Jestem w 22 dc i 6dpo.
-
nick nieaktualnyAgucha90s wrote:Cześć dziewczyny,
Przedszkolanko tak bardzo rozumiem Ciebie w tej chwili... W styczniu miałam podobna sytuację... Podziwiam Cie za ten spokój.. Ja byłam tydzień wyłączona z życia...
Robiłam dzisiaj prolaktyny i progesteron bo lekarz mi kazał i nie wiem jak mam je zinterpretować...
Prolatyka 38.99 ng/ml
Progesteron 17.2 nm/ml
Jestem w 22 dc i 6dpo.
Przedszkolanko zycze Ci zebys szybko zafasolkowala moze ten pazdziernik okaze sie szczesliwszyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Agucha90s wrote:Cześć dziewczyny,
Prolatyka 38.99 ng/ml
Progesteron 17.2 nm/ml
Jestem w 22 dc i 6dpo.Agucha90s lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)