Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka A ja byłam pewna że się jednak wszystko ułoży... oby jutrzejsza wizyta u lekarza Cię uspokoila:*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Meggs wrote:Bardzo krótki. Zawsze masz cykle trwające 24 dni? Zwłaszcza że faza lutealna trwa tutaj tylko 9 dni. Czy ten okres który zaznaczyłaś to faktycznie było krwawienie? Bo to tylko 1 dzień , reszta to plamienia. Jak dla mnie to nie nowy cykl tylko ten poprzedni jeszcze.[/QUOTE https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c2bdf7db8f6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aae85fba9170.jpg[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kalcia64
Aaaa teraz rozumie ..myślałam ze ten wcześniejszy cykl to obecny .. a tu masz nowy.
A więc test owu wyszedl ci w 4dc tak?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny bardzo dziwne objawy ciąży mam cały czas mi zimno27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kalcia64 wrote:czarnulka . not tak I to troch dziwne . I te trzy dni to nawet okresem nie mozna nazwac a tu jeszcze testy owulacyjne pozytywne.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
kalcia64 wrote:wklejam moj poprzednim cykl to bedzie bardziej zrozumiale. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37d9acbc88c0.jpg
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny bardzo dziwne objawy ciąży mam cały czas mi zimno
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Troszkę was podczytuje ale nie pisze za dużo bo nie mam co
Gratuluję wszystkim pozytywnych testów.
U mnie chyba nic z tego w tym cyklu. Nie czuję żadnych objawów.. Tzn wiem że jest jeszcze za wcześnie ale ani żadnego bólu cycka ani plamienia implatacyjnego ani nic
Przeczucie mówi mi że się nie udało
-
Kalcia trochę skomplikowany ten Twoj cykl, ale zgadzam się z Meggs, poczekaj jeszcze i zrób test za kilka dni. Chociaż pisalaś, że już wcześniej zdarzały się częste krwawienia, wiec może cos Ci się rozregulowało... ja bym po prostu poszła do lekarza, jeśli sytuacja się szybko nie wyklaruje, bo tak to my tutaj tylko wróżyć możemy.
Pani B. a kiedy termin @? I czemu takie czarne myśli? ja też jeszcze nie mam objawów, może dlatego, że ciężko mi uwierzyć w objawy przed implantacją i się ich nie doszukuję ale i tak pozostaję pozytywnie nastawiona, ciąża przychodzi z zaskoczenia często, nie wszystkie dziewczyny mają objawyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 20:14
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja dziś rano testowałam, według ovufriend i testów jestem dziś w 13dpo, ale niestety poranny test wyszedł negatywny, a okres spóźnia się już 2dzień i nic nie wskazuje na to, żeby miał się pojawić. Kiedy najpóźniej test powinien wyjść pozytywny? Trochę mnie wkurza już to stanie w rozkroku, bo ani @ ani ciąży nie widać...
-
Niezapominajka2 wrote:Kalcia trochę skomplikowany ten Twoj cykl, ale zgadzam się z Meggs, poczekaj jeszcze i zrób test za kilka dni. Chociaż pisalaś, że już wcześniej zdarzały się częste krwawienia, wiec może cos Ci się rozregulowało... ja bym po prostu poszła do lekarza, jeśli sytuacja się szybko nie wyklaruje, bo tak to my tutaj tylko wróżyć możemy.
Pani B. a kiedy termin @? I czemu takie czarne myśli? ja też jeszcze nie mam objawów, może dlatego, że ciężko mi uwierzyć w objawy przed implantacją i się ich nie doszukuję ale i tak pozostaję pozytywnie nastawiona, ciąża przychodzi z zaskoczenia często, nie wszystkie dziewczyny mają objawy
Dlatego że wcześniej miałam bóle piersi często już od owulacji aż do okresu.. Chociaż też nie wiem czy to prawidłowo. Tydzień przed @ zawsze już czułam nadchodzący okres przez hormony i uciążliwy ból piersi, a teraz cicho sza. Gdyby coś się zagnieżdżalo pewno bym czuła, jak wcześniej taka wrażliwa byłam na wszelkie zmiany hormonalne.
No ale to 1 cykl po odstawieniu tabletek więc różnie może być. Część lekarzy doradza się wstrzymać i odczekać ok 3 msc, inni nie mają żadnych przeciwwskazań i wręcz przeciwnie mówią że po odstawieniu zwiększa się płodność. No ale jak to tam w moim organizmie się podziało to czas pokaże