Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka jutro idę z samego rana do lekarza po receptę więc od razu skonsultuję wyniki, ale tak chciałam zapytać, bo macie sporą wiedzę
Z jednej strony żałuję, że tak szybko zrobiłam test i badania, a z drugiej gdybym pojechała na ten weekend z niewiedzą i dość aktywnie go spędziła to później bym się tylko stresowała i była zła na siebie. I bądź tu mądry.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Boję się jednej kreski, ktora mnie od 7 cykli prześladuje
Jest jeszcze prawdopodobieństwo, że jutro przyjdzie @ i rozwikła wszelkie wątpliwości. Póki co wydaje mi się, że szyjka i temperatura na tą @ wskazuje, a póki nie robię testu to nadzieja jest, że ten w 10/11 dpo test był jeszcze za wcześnie.
Wgl mąż mój jest ostatnio taki irytujący, że jakby się okazało jednak , że się udało, to on by się chyba dowiedział ostatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:05
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Przedszkolanka jutro idę z samego rana do lekarza po receptę więc od razu skonsultuję wyniki, ale tak chciałam zapytać, bo macie sporą wiedzę
Z jednej strony żałuję, że tak szybko zrobiłam test i badania, a z drugiej gdybym pojechała na ten weekend z niewiedzą i dość aktywnie go spędziła to później bym się tylko stresowała i była zła na siebie. I bądź tu mądry.
Ja teraz zaczynam żałować , że w pierwszej ciąży nie zrobiłam wcześniej testu. Cykl dla mnie był przegrany więc czekałem do 3dpt , a i tak musiałam owu mieć wcześniej, bo 4dpt beta 3500. 2dpt jeszcze alkohol piłam -
Nona wrote:mam już allegro smart wiec przesyłki do paczkomatu za free.
Kliknelam już 1kg orzechów brazylijskich.
Co jeszcze z suplementów?
Czas sie ogarnąć i wspomóc trochę. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:iwwk lepiej wiedzieć,daj znać co lekarz powie
Makalotia ja się zastanawiam czy przez niedzielny stres nie poronię strasznie miałam nerwy, stres i brzuch mnie bolał a jeszcze szyję cały czas,aktywna jestem i może przegięłam ;/ -
wydaje mi się,że było ok.. Fakt,że morfologia mi wyszła jakby z infekcją (podwyższone limfocyty troszkę) i lekki malusi węzeł..ale tak to biegałam więcej i ćwiczyłam,zdrowo jadłam,dwa razy miałam wakacje w tym cyklu (akurat na wyjazd 28 lipca rozpoczęłam ten cykl)..
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka-w momencie samej implantacji nie masz jak zaszkodzić dziecku. Do tego czasu nie ma między Wami żadnego połączenia, które umożliwiałoby zaszkodzenie. Dlatego alkohol i papierosy również w tym momencie nie szkodzą.
Sam czas implantacji to też nie jest hop-siup-i nagle w 3 minuty "mamy kontakt" i wszystko szkodzi.
Prawda jest taka, że wymagany jest czas, kiedy zarodek "wgryza" się w śluzówkę macicy. I to też trwa.
Twój sobotni stres nie mógł mieć ŻADNEGO wpływu na ciążę. Więc proszę mi się tu nie zadręczać takimi myślami!
Przypominam, że jest ogrom ciąż biochemicznych, które z jakiegoś powodu nie mogą się zagnieżdzić-najprawdopodobniej zarodki mają wady, które im to uniemożliwiają.przedszkolanka:), Ariette1983 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
makalotia wrote:Nie możesz się obwiniac. Kobiety zachodzą w ciążę i nie zmieniają swojego życia od razu. A ogólnie dobrze się czułaś zanim zaszłaś w ciążę czy faktycznie Twój organizm był wycieńczony? Ja osobiście nie sądzę, że taki jeden dzień mógł mieć na to wpływ , ewentualnie jeżeli organizm jest ogólnie słaby.
Owszem co innego przy lekko zaawansowanej ciazy ..lub gdybys duzo dzwigała.
przedszkolanka Za to następna ciaza bedzie duzo silniejsza .. i fasolka zostanie juz w brzuszku tyle ile powinnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:45
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wiem wiem...tak tylko pomyślałam,że to może to..no ale to nic juz nie zmieni.
Kurze,Nona z tym ananasem (środkiem) to słyszałam ale cos też z nim bylo nie tak,że w czymś szkodzi- za chiny nie pamiętam o co chodzilo,tylko mi świta.
Czarnulka druga bedzie ze wspomagaczami i kontrolowana więc tylko pozytywnie myśleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:47
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
A co do objawów ciazowych to do dZiś prawie nic nie mialam. No dZiś mi zimno ale czasem przed @ tez mialam uczucia zimna, no i teraz mnie brzuch pobolewa i kłuje jakby ktos mi szpile wbijal tam na dole ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nona wrote:mam już allegro smart wiec przesyłki do paczkomatu za free.
Kliknelam już 1kg orzechów brazylijskich.
Co jeszcze z suplementów?
Czas sie ogarnąć i wspomóc trochę. -
Nie zaleca się ananasa w ciąży (oczywiście w dużej ilości), ponieważ może wywoływać skurcze. Na to szkodzi Ale na czas od owulacji przez półtora-dwa tygodnie, dlaczego nie spróbować?
Podobnie jest z wiesiołkiem-na śluz poleca się to do czasu owulacji, potem może wywoływać skurcze i rozregulować cykl.
W skutecznym cyklu brałam wiesiołek i używałam żelu conceive. Ananasa świeżego nie jem, ponieważ ma podobno ogrom chemii na sobie i w sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:53
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm