Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Pojechałam zrobić proga, oczywiście wpakowałam się w najgorsze korki, taka godzina, zamiast 5 minut dojechanie tam zajęło mi 15-20. No nic, jestem na miejscu - poproszę progesteron - 27,5 zł.... szukam i szukam i nic - nie mam portfela. Juz Załamana mam przed oczami wizję powrotu w drugim korku i naginaniu jeszcze raz do labu, kiedy kobieta mówi,żebym się nie przyjmowała, doniosę później. No dawno takiej życzliwej osoby nie spotkałam, od razu humor lepszy zaufała mi i nawet powiedziała, że mogę jutro albo w poniedziałek donieść, tylko w poniedziałek juz musi mieć na pewno, bo coś tam... no kurde, przecież ja spać z takim długiem nie będę mogła, jeszcze dzisiaj tam pojadę choćby zaraz
Dobro wraca, do mnie właśnie wróciło, bo na pewno dla kogoś kiedyś byłam dobra i do tej pani tez wróci, pewnie w momencie, gdy najbardziej będzie tego potrzebowała
Miłego dnia, dla mnie to będzie dzień życzliwości, tak sobie ustalam, bo mogę powodzenia wszystkim w czym tam chcecie
Czarnulka słuchaj doświadczonych koleżanek, które miały podobną sytuację - nie ma się czym przejmować na zapas. Testy to jak widać potwierdzenie jakościowe - bhcg jest albo go nie ma, a ile to już nie test Ci powie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:01
Nona, Izaw, Sung, patuniek86, Goldfinch26, Słoneczko12, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:U mnie jednak @ sie rozkreca. W nocy pojawił się ból brzucha typowy jak na @ i intensywniensze plamienie. Także halo tu ziemia. Żałuje tylko że pozwoliłam sobie uwierzyć że mogło się udać stara a głupia.
Strasznie się boję ze ja w ta ciaze to nigdy nie zajde. Trzymam jednak kciuki za resztę kobitek! Ja chyba sobie odpuszczę.
W jakiej jednostce miałaś progesteron?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Biały ? A termin na kiedy masz przypomnij ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:15
-
Meggs coś dziwnego tutaj wyszło. .. ja nie wiem, nie rozumiem. Upewnij się, że to okres. Ja bym zrobiła proga jeszcze raz - czy rzeczywiście tak bardzo spadł. Bo okres jest dopiero wtedy, jak spadnie. Przynajmniej w teorii.
Najmłodsza Meggs miała normę chyba do 23, wiec jej progesteron był mega wysoki. -
kozgo wrote:Nie lubię kurczę dziwnie ze przy takim progu żeby były plamienia i taki szybki okres ciekawe co dziś beta powie kurczę mega dziwny ten cykl ;( sama nie wiem co Ci poradzić bo u nas od roku tez Cholercia noc się nie dzieje ;( może czas przyjrzeć się drożności u nas
W tym miesiącu ja daję sobie spokoj. A na badania idzie mąż. A tak to czekam na tą zywą krew.
A wy robiliscie badania nasienia? -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Cześć
Pojechałam zrobić proga, oczywiście wpakowałam się w najgorsze korki, taka godzina, zamiast 5 minut dojechanie tam zajęło mi 15-20. No nic, jestem na miejscu - poproszę progesteron - 27,5 zł.... szukam i szukam i nic - nie mam portfela. Juz Załamana mam przed oczami wizję powrotu w drugim korku i naginaniu jeszcze raz do labu, kiedy kobieta mówi,żebym się nie przyjmowała, doniosę później. No dawno takiej życzliwej osoby nie spotkałam, od razu humor lepszy zaufała mi i nawet powiedziała, że mogę jutro albo w poniedziałek donieść, tylko w poniedziałek juz musi mieć na pewno, bo coś tam... no kurde, przecież ja spać z takim długiem nie będę mogła, jeszcze dzisiaj tam pojadę choćby zaraz
Dobro wraca, do mnie właśnie wróciło, bo na pewno dla kogoś kiedyś byłam dobra i do tej pani tez wróci, pewnie w momencie, gdy najbardziej będzie tego potrzebowała
Miłego dnia, dla mnie to będzie dzień życzliwości, tak sobie ustalam, no mogę powodzenia wszystkim w czym tam chcecie
Czarnulka słuchaj doświadczonych koleżanek, które miały podobną sytuację - nie ma się czym przejmować na zapas. Testy to jak widać potwierdzenie jakościowe - bhcg jest albo go nie ma, a ile to już nie test Ci powie:)Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Tez tego nie rozumiem. Progesteron ponad 30 i co w 2 dni spadł na łeb na szyje? Najwidoczniej. Choć szczerze to jak zyje i miesiaczkuje nigdy mój cykl nie trwał krócej niż 28 dni i to na tabletkach anty. A tu tadam 25 dni. No cóż. Psikus.
W tym miesiącu ja daję sobie spokoj. A na badania idzie mąż. A tak to czekam na tą zywą krew.
A wy robiliscie badania nasienia?
Ja też w tym msc będę musiała odpuścić -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Nie lubię kurczę dziwnie ze przy takim progu żeby były plamienia i taki szybki okres ciekawe co dziś beta powie kurczę mega dziwny ten cykl ;( sama nie wiem co Ci poradzić bo u nas od roku tez Cholercia noc się nie dzieje ;( może czas przyjrzeć się drożności u nas27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:Mialam 30,9 ng/ml i norma 1,83 -23,9. Więc wysoko. Gin powiedział ze doskonały. Wlaśnie widać
Myślałam ze może nmol.. no kurczę szybko ci przyszedł okres przy tak ładnym progesteronem. Aż dziwne02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Meggs wrote:Tez tego nie rozumiem. Progesteron ponad 30 i co w 2 dni spadł na łeb na szyje? Najwidoczniej. Choć szczerze to jak zyje i miesiaczkuje nigdy mój cykl nie trwał krócej niż 28 dni i to na tabletkach anty. A tu tadam 25 dni. No cóż. Psikus.
A wy robiliscie badania nasienia?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:A czemu odpuszczasz?
-
czarnulka24 wrote:Mi sie raz zdarzylo ze robilam proga po owu wyszedl 27,5a norma max w drugiej fazie cyklu wedlug laboratorium to 27 ale w ciazy nie bylam przyszla @ po kilku dniach. A ile ty mialas progesteron?
To było odnośnie Meggs u mnie prog był 13,7 a ostatnio po ovu potwierdzonej 5 wiec coś tam się ruszyło ale dupka dalej biore.czarnulka24 lubi tę wiadomość