Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Pojechałam zrobić proga, oczywiście wpakowałam się w najgorsze korki, taka godzina, zamiast 5 minut dojechanie tam zajęło mi 15-20. No nic, jestem na miejscu - poproszę progesteron - 27,5 zł.... szukam i szukam i nic - nie mam portfela. Juz Załamana mam przed oczami wizję powrotu w drugim korku i naginaniu jeszcze raz do labu, kiedy kobieta mówi,żebym się nie przyjmowała, doniosę później. No dawno takiej życzliwej osoby nie spotkałam, od razu humor lepszyzaufała mi i nawet powiedziała, że mogę jutro albo w poniedziałek donieść, tylko w poniedziałek juz musi mieć na pewno, bo coś tam... no kurde, przecież ja spać z takim długiem nie będę mogła, jeszcze dzisiaj tam pojadę choćby zaraz
Dobro wraca, do mnie właśnie wróciło, bo na pewno dla kogoś kiedyś byłam dobrai do tej pani tez wróci, pewnie w momencie, gdy najbardziej będzie tego potrzebowała
Miłego dnia, dla mnie to będzie dzień życzliwości, tak sobie ustalam, bo mogępowodzenia wszystkim w czym tam chcecie
Czarnulka słuchaj doświadczonych koleżanek, które miały podobną sytuację - nie ma się czym przejmować na zapas. Testy to jak widać potwierdzenie jakościowe - bhcg jest albo go nie ma, a ile to już nie test Ci powie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:01
Nona, Izaw, Sung, patuniek86, Goldfinch26, Słoneczko12, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:U mnie jednak @ sie rozkreca. W nocy pojawił się ból brzucha typowy jak na @ i intensywniensze plamienie. Także halo tu ziemia. Żałuje tylko że pozwoliłam sobie uwierzyć że mogło się udać
stara a głupia.
Strasznie się boję ze ja w ta ciaze to nigdy nie zajde. Trzymam jednak kciuki za resztę kobitek! Ja chyba sobie odpuszczę.
W jakiej jednostce miałaś progesteron?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Biały ? A termin na kiedy masz przypomnij ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:15
-
Meggs coś dziwnego tutaj wyszło. .. ja nie wiem, nie rozumiem. Upewnij się, że to okres. Ja bym zrobiła proga jeszcze raz - czy rzeczywiście tak bardzo spadł. Bo okres jest dopiero wtedy, jak spadnie. Przynajmniej w teorii.
Najmłodsza Meggs miała normę chyba do 23, wiec jej progesteron był mega wysoki. -
kozgo wrote:Nie lubię
kurczę dziwnie ze przy takim progu żeby były plamienia i taki szybki okres ciekawe co dziś beta powie kurczę mega dziwny ten cykl ;( sama nie wiem co Ci poradzić bo u nas od roku tez Cholercia noc się nie dzieje ;( może czas przyjrzeć się drożności u nas
W tym miesiącu ja daję sobie spokoj. A na badania idzie mąż. A tak to czekam na tą zywą krew.
A wy robiliscie badania nasienia? -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Cześć
Pojechałam zrobić proga, oczywiście wpakowałam się w najgorsze korki, taka godzina, zamiast 5 minut dojechanie tam zajęło mi 15-20. No nic, jestem na miejscu - poproszę progesteron - 27,5 zł.... szukam i szukam i nic - nie mam portfela. Juz Załamana mam przed oczami wizję powrotu w drugim korku i naginaniu jeszcze raz do labu, kiedy kobieta mówi,żebym się nie przyjmowała, doniosę później. No dawno takiej życzliwej osoby nie spotkałam, od razu humor lepszyzaufała mi i nawet powiedziała, że mogę jutro albo w poniedziałek donieść, tylko w poniedziałek juz musi mieć na pewno, bo coś tam... no kurde, przecież ja spać z takim długiem nie będę mogła, jeszcze dzisiaj tam pojadę choćby zaraz
Dobro wraca, do mnie właśnie wróciło, bo na pewno dla kogoś kiedyś byłam dobrai do tej pani tez wróci, pewnie w momencie, gdy najbardziej będzie tego potrzebowała
Miłego dnia, dla mnie to będzie dzień życzliwości, tak sobie ustalam, no mogępowodzenia wszystkim w czym tam chcecie
Czarnulka słuchaj doświadczonych koleżanek, które miały podobną sytuację - nie ma się czym przejmować na zapas. Testy to jak widać potwierdzenie jakościowe - bhcg jest albo go nie ma, a ile to już nie test Ci powie:)Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Tez tego nie rozumiem. Progesteron ponad 30 i co w 2 dni spadł na łeb na szyje? Najwidoczniej. Choć szczerze to jak zyje i miesiaczkuje nigdy mój cykl nie trwał krócej niż 28 dni i to na tabletkach anty. A tu tadam 25 dni. No cóż. Psikus.
W tym miesiącu ja daję sobie spokoj. A na badania idzie mąż. A tak to czekam na tą zywą krew.
A wy robiliscie badania nasienia?
Ja też w tym msc będę musiała odpuścić -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Nie lubię
kurczę dziwnie ze przy takim progu żeby były plamienia i taki szybki okres ciekawe co dziś beta powie kurczę mega dziwny ten cykl ;( sama nie wiem co Ci poradzić bo u nas od roku tez Cholercia noc się nie dzieje ;( może czas przyjrzeć się drożności u nas
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:Mialam 30,9 ng/ml i norma 1,83 -23,9. Więc wysoko. Gin powiedział ze doskonały. Wlaśnie widać
Myślałam ze może nmol.. no kurczę szybko ci przyszedł okres przy tak ładnym progesteronem. Aż dziwne02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Meggs wrote:Tez tego nie rozumiem. Progesteron ponad 30 i co w 2 dni spadł na łeb na szyje? Najwidoczniej. Choć szczerze to jak zyje i miesiaczkuje nigdy mój cykl nie trwał krócej niż 28 dni i to na tabletkach anty. A tu tadam 25 dni. No cóż. Psikus.
A wy robiliscie badania nasienia?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:A czemu odpuszczasz?
-
czarnulka24 wrote:Mi sie raz zdarzylo ze robilam proga po owu wyszedl 27,5a norma max w drugiej fazie cyklu wedlug laboratorium to 27 ale w ciazy nie bylam przyszla @ po kilku dniach. A ile ty mialas progesteron?
To było odnośnie Meggs u mnie prog był 13,7 a ostatnio po ovu potwierdzonej 5 wiec coś tam się ruszyło ale dupka dalej biore.czarnulka24 lubi tę wiadomość