Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
almond97 wrote:Hejka! Miałam robić test dopiero po terminie @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj już po naciskach męża. Cień się pojawił (22dc), dzisiaj powtórzyła czyli w 23 dniu cyklu i ta kreseczka zrobiła się wyraźniejsza. W poniedziałek pojadę na betę. Trzymajcie kciuki, żeby to nie były fałszywe kreski.
-
Hej. Podczytuje Was jakis czas i postanowilam sie udzielic jestem mama cudownej Julki 3 letniej. Staralismy sie o nia 1.5 roku. Ja pco i brak owu , dlugie cykle. Maz bardzo slabe nasienie. Podobno naturalnie dziecka miec nie bedziemy a jednak mamy Julke . wiec mam nadzieje ze Bog nam da jeszcze jedno zdrowe dzieciatko. Aktualnie 2 cykl staran. Po porodzie cykle regularne , objaey owulacji sa czego nie bylo starajac sie o Julke wiec mam nadzieje ze owu mam.
Sung, Nona, iwwk, Ariette1983, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulii wrote:Dziewczyny ja dopiero od poniedziałku biorę pierwszy raz dupka, i tak dziwnie się czuje że szok. W nocy raz mi gorąco raz zimno... dziś dopiero około 2 w nocy z tego powodu zasnęła. Cały czas czuje taki ścisk w podbrzuszu jakby miała być zaraz @. Trwa to już od środy wieczorem, a przewidywany termin na okres to dopiero 24.09. Nie umie usiedziec normalnie w miejscu.
Makalotia, test jeszcze powtórz, może za parę dni coś wyjdzie Poza tym co do studiów, to pamiętam że miałam też u siebie na roku kobitki w ciąży i zawsze miały że wszystkim chody szczególnie jak już brzuch było bardziej widać
To normalne ja pierwszy miesiąc przy dupku czułaś się masakrycznie mdłości bolescie skurcze armagedon byłam pewna ze to ciąża wręcz. -
almond97 wrote:Hejka! Miałam robić test dopiero po terminie @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj już po naciskach męża. Cień się pojawił (22dc), dzisiaj powtórzyła czyli w 23 dniu cyklu i ta kreseczka zrobiła się wyraźniejsza. W poniedziałek pojadę na betę. Trzymajcie kciuki, żeby to nie były fałszywe kreski.
Gratulacje
U mnie tak jak przewidywałam negatyw:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySung wrote:Monia kciuki!
Almond a znasz przyczynę Twoich cb i cp?
Kozgo, jeszcze próbujemy za 2 dni! -
Sung wrote:Monia kciuki!
Almond a znasz przyczynę Twoich cb i cp?
Kozgo, jeszcze próbujemy za 2 dni!
To 11dpo bądźmy realistami u mnie już nie zaskoczy wiedziałam ze brak objawów o tym świadczy czyli znaczy ze i codziennie i co drugi dzień nie dziala -
nick nieaktualnykozgo wrote:To 11dpo bądźmy realistami u mnie już nie zaskoczy wiedziałam ze brak objawów o tym świadczy czyli znaczy ze i codziennie i co drugi dzień nie dziala
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalmond97 wrote:Ciąże biochemiczne nie mają takowych przyczyn, one zdarzają się nawet u zdrowej kobiety, przeważnie są to nieprawidłowości w zarodku tak mi powiedział lekarz. A skąd ciąża pozamaciczna, nie mam pojęcia. Jeden lekarz mi powiedział, że mogły być to zrosty po endometriozie, ale czy to prawda, nie mam pojęcia zostaje gdybać. Mam nadzieję, że teraz już będzie ok.
Nieprawda. Jedna cb nie ma przyczyny. 2 cb i cp to problem z implantacją. Jak u mnie. Zrosty jak najbardziej mogą być przyczyną. Miałaś histeroskopie? Krzywe cukrową i insulinową? Trójkę tarczycową? Badanie mutacji?Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:To 11dpo bądźmy realistami u mnie już nie zaskoczy wiedziałam ze brak objawów o tym świadczy czyli znaczy ze i codziennie i co drugi dzień nie dziala
-
Sung wrote:Nieprawda. Jedna cb nie ma przyczyny. 2 cb i cp to problem z implantacją. Jak u mnie. Zrosty jak najbardziej mogą być przyczyną. Miałaś histeroskopie? Krzywe cukrową i insulinową? Trójkę tarczycową? Badanie mutacji?
do tego jak masz np. V Leiden to nie można brać syntetycznych hormonów...💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Może jakby objawy były to tak. Kurde wiecie co najgorsze ze jyz się tak przyzwyczaiłam do tych negatywów ze już powoli naprawdę się z tym godzę ze będę miała jedno dziecko No nie jest mi dane. Ostatnie co to jak wrócimy z Tajlandii w listopadzie zrobimy jeszcze raz nasienie i może drożność .
Najbardziej irytujące ze z pierwszym dzieckiem poszło w 1 cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 11:51
-
nick nieaktualnySung wrote:Nieprawda. Jedna cb nie ma przyczyny. 2 cb i cp to problem z implantacją. Jak u mnie. Zrosty jak najbardziej mogą być przyczyną. Miałaś histeroskopie? Krzywe cukrową i insulinową? Trójkę tarczycową? Badanie mutacji?
W sumie badania hormonów miałam kilka dni temu więc na świeżo wiadomo, że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 11:59
Sung, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
U mnie progesteron rośnie
Tak mnie bolą brodawki ze bez stanika nie daje rady :p
Kurde powiem wam ze dla mnie to całkiem nowe doświadczenia są cykl mi się uregulował dopiero kilka miesięcy temu po ciąży. Przed ciąża nie mialan owulacji nigdy sama z siebie, a z pierwsza stymulowana zaszłam w ciąże. Ciekawie się tak obserwuje własne ciało i poznajeNona, iwwk lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.