Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggs ale robiłaś test?
Nona ja ananasa wyciągam po każdej owu.
Nie wytrzymałam i zatestowalam. 9 dpo. Biel. Tak, wiem, wcześnie... ale mam z tyłu głowy, że w poprzedniej już miałam pozytyw.
I tak mi jakoś opadło wszystko... najwyraźniej mam ciążę urojoną.Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:A no to fajnie , powodzenia a co bedziesz studiowac?
Mam cudowny plan urodzić na wakacje i wrócić na drugi rok. Idę na wieczorowe 2-3 dni w tygodniu od 16-17 więc mąż raczej by dał radę z dwójką. Jeżeli się nie uda to będzie lipa , bo nie wiem na kiedy wtedy zaplanuje kolejną ciążęNiezapominajka2, Meggs lubią tę wiadomość
-
Makalotia zazdroszczę gdybym tylko miała cierpliwość do siedzenia przed kompem tyle czasu to tez bym uderzała w informatykę. Powodzenia a może jak przemyslisz sprawę to jednak termin porodu nie będzie odgrywał takiej roli
Wy wszystkie powinniście dostać na tyłek za te testy 9 dpo. Ale nie dosięgnę.iwwk, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona weź, nie pytaj musiałabym przeklnąć, żeby Ci odpowiedzieć
Juz niedługo będę po, wtedy będzie najlepiej!!!iwwk, Niezapominajka2, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Meggs ale robiłaś test?
Nie wytrzymałam i zatestowalam. 9 dpo. Biel. Tak, wiem, wcześnie... ale mam z tyłu głowy, że w poprzedniej już miałam pozytyw.
I tak mi jakoś opadło wszystko... najwyraźniej mam ciążę urojoną. -
Sung wrote:Meggs ale robiłaś test?
I tak mi jakoś opadło wszystko... najwyraźniej mam ciążę urojoną.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Maltusia wrote:eh również zrobiłam dzisiaj test. 11dpo i biel... muszę się z tym pogodzić i chyba czekać na @
Maltusia lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Niezapominajka2 wrote:Makalotia zazdroszczę gdybym tylko miała cierpliwość do siedzenia przed kompem tyle czasu to tez bym uderzała w informatykę. Powodzenia a może jak przemyslisz sprawę to jednak termin porodu nie będzie odgrywał takiej roli
Wy wszystkie powinniście dostać na tyłek za te testy 9 dpo. Ale nie dosięgnę.
Jeszcze gdyby to były studia co 2 weekend to może by nie miał. Ja będę studiować 2 -3 dni w tygodniu, wieczorami. Odpuscilabym trochę przez ten poród, a to jeszcze by były egzaminy pewnie. Choć z naszym niestaraniem będzie ciężko, bo nie akceptujemy żadnej antykoncepcji, a cykle mi się jeszcze raczej nie uregulowały po porodzie. Ostatnio z naszych niestarań wyszedł Grześ, więc teraz trzeba będzie się niestarać bardziej ;pNiezapominajka2, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maltusia wrote:eh również zrobiłam dzisiaj test. 11dpo i biel... muszę się z tym pogodzić i chyba czekać na @
-
Sung wrote:Spróbuję oczywiście... ale dziś mi źle.
Sung lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny ja dopiero od poniedziałku biorę pierwszy raz dupka, i tak dziwnie się czuje że szok. W nocy raz mi gorąco raz zimno... dziś dopiero około 2 w nocy z tego powodu zasnęła. Cały czas czuje taki ścisk w podbrzuszu jakby miała być zaraz @. Trwa to już od środy wieczorem, a przewidywany termin na okres to dopiero 24.09. Nie umie usiedziec normalnie w miejscu.
Makalotia, test jeszcze powtórz, może za parę dni coś wyjdzie Poza tym co do studiów, to pamiętam że miałam też u siebie na roku kobitki w ciąży i zawsze miały że wszystkim chody szczególnie jak już brzuch było bardziej widaćkozgo, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
nick nieaktualnyHejka! Miałam robić test dopiero po terminie @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj już po naciskach męża. Cień się pojawił (22dc), dzisiaj powtórzyła czyli w 23 dniu cyklu i ta kreseczka zrobiła się wyraźniejsza. W poniedziałek pojadę na betę. Trzymajcie kciuki, żeby to nie były fałszywe kreski.
patuniek86, Paulii, Niezapominajka2, Renes, OlivkowaMama, Natalia1992, Sung, Nona, Izaw, Ariette1983, Beata81, speakyourmind93, belly_love lubią tę wiadomość
-
Paulii wrote:Dziewczyny ja dopiero od poniedziałku biorę pierwszy raz dupka, i tak dziwnie się czuje że szok. W nocy raz mi gorąco raz zimno... dziś dopiero około 2 w nocy z tego powodu zasnęła. Cały czas czuje taki ścisk w podbrzuszu jakby miała być zaraz @. Trwa to już od środy wieczorem, a przewidywany termin na okres to dopiero 24.09. Nie umie usiedziec normalnie w miejscu.
Makalotia, test jeszcze powtórz, może za parę dni coś wyjdzie Poza tym co do studiów, to pamiętam że miałam też u siebie na roku kobitki w ciąży i zawsze miały że wszystkim chody szczególnie jak już brzuch było bardziej widać
Wątpię, że coś wyjdzie, bo to już 14dc.
U wykładowców miały chody, a studentów pewnie denerwowały