Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:bete zrobilam wczoraj ale w angli maja czas
zrób test za dzień dwa, a najlepiej w terminie @
-
natalia000 wrote:Ja dziś rano testowałam, według ovufriend i testów jestem dziś w 13dpo, ale niestety poranny test wyszedł negatywny, a okres spóźnia się już 2dzień i nic nie wskazuje na to, żeby miał się pojawić. Kiedy najpóźniej test powinien wyjść pozytywny? Trochę mnie wkurza już to stanie w rozkroku, bo ani @ ani ciąży nie widać...
-
Ale przecież objawy ciąży są takie same, jak zbliżającego się okresu... Progesteron rośnie w obu przypadkach, więc objawy (poza brakiem krwawienia) nie są wyznacznikiem.
Sung lubi tę wiadomość
-
Pani.B wrote:@ planowo 19.09 powinna przyjść.
Dlatego że wcześniej miałam bóle piersi często już od owulacji aż do okresu.. Chociaż też nie wiem czy to prawidłowo. Tydzień przed @ zawsze już czułam nadchodzący okres przez hormony i uciążliwy ból piersi, a teraz cicho sza. Gdyby coś się zagnieżdżalo pewno bym czuła, jak wcześniej taka wrażliwa byłam na wszelkie zmiany hormonalne.
No ale to 1 cykl po odstawieniu tabletek więc różnie może być. Część lekarzy doradza się wstrzymać i odczekać ok 3 msc, inni nie mają żadnych przeciwwskazań i wręcz przeciwnie mówią że po odstawieniu zwiększa się płodność. No ale jak to tam w moim organizmie się podziało to czas pokaże
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pani B - co miesiąc miałam bóle piersi o różnym stopniu nasilenia, bóle brzucha, czasami nawet częstomocz. I nic.
Dopiero totalny brak objawów zwiastował ciążęnatalia000, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Mnie nie boli nic ani brzuch ani piersi dawno tak dobrze się przed okresem nie czułam pomijając oczywiście chorobę i kaszel poza tym jakaś cisza ani nie marudzę, mam uderzenia gorąca ale to od przeziębienia no i brak apetytu ale człowiek chory zawsze je mniej
-
Pani.B nie mam żadnych, a przynajmniej nie widzę. Czuję się jak zaraz po zakończonym okresie, czyli nic nie boli, nic nie kłuje, jakby cykl stanął w miejscu. Odkąd odstawiłam tabletki parę miesięcy temu, @ miałam idealnie co 30 dni. W zeszłym miesiącu prawdopodobnie przegapiłam owulkę, bo w tym używałam testów i okazało się, że przypadła dość późno, bo według ovufriend 19 dnia (cykle 30 dniowe).
-
Niezapominajka2 wrote:Kozgo, u Ciebie chyba zbliża się czas testu? Kiedy planujesz?
Nie wiem w sumie przez ten brak objawów jakoś mi się nie spieszy hehe chyba w sobotę zrobię jak jutro kupię test powtórka w poniedziałek i wtedy decyzja o odstawieniu dupka ale totalnie się nie czyje na ciąże niestety -
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Dziewczyny,co sądzicie o progesteronie 16,12 ng/ml (faza lutelana norma do 15,9)przy becie 22,83?
-
iwwk wrote:Dziewczyny,co sądzicie o progesteronie 16,12 ng/ml (faza lutelana norma do 15,9)przy becie 22,83?
-
Jutro 13/14 dpo. Mam test tylko zastanawiam się, czy już robić czy poczekać. Miałam czekać do poniedziałku, ale chyba jestem słaba ;p
przedszkolanka:), speakyourmind93, iwwk lubią tę wiadomość
-
Kozgo 2 dni
Nona,dziękuję Ci za tą wiadomość :* mam nadzieję,że to biochemiczna,że się oczyści samo,że szybko znowu się uda no i że się spotkamy na fiolecie w końcu po tylu latach
iwwk ja miałam niewiele więcej bo 18.8 a powtarzasz kiedy? Masz kontakt z lekarzem?
Iga :* obyś miała racje -
nick nieaktualnyPrzedszkolanka ściskam mocno
ale wiem, że będziesz miała swoje tęczowe maleństwo :*
Pomarańczka83 wrote:Sung chciałam Ci podziękować że jakiś czas temu zmotywowalas mnie żebym zrobiła badanie na mutacje genu MTHRF. Wynik mam taki że wszystkie 5 na 6 możliwych wyszło nieprawidłowych na szczescie w heterozygocie. Prawidłowy mam tylko Leiden V. Od pozytywnego testu zastrzyki w brzuch na rozgrzedzenie krwii. Obecnie 23 dc. We wtorek testuje.
O kochana, cieszę się, ze mogłam pomócŹle, że takie wyniki, ale wiesz jak i z czym walczyć :*
A u mnie jak tamagochi: pić, jeść, spać. Strasznie mnie suszy i głodzi, ale to akurat myślę, że od tarczycy. W poprzednim cyklu też tak miałam. Podejrzewam, że mi w drugiej fazie skacze ft3. Nie wiem dlaczego...
No, ale sikam... co godzinę...
W rodzinie kolejna ciąża. Bardzo sie cieszę, bo taka po stracie, wypracowana, wymarzona. Ale już mi się chce testować przez toprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny