Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
iwwk wrote:Wyszłam od lekarza, wszystko ok. Endo powyżej 14mm więc coś tam się kiełkuje. Żadnych nieprawidłowości nie stwierdził. Dzisiaj już nie plamilam, jakieś znikome ślady tylko były podczas badania. Posprawdzał jajniki, szyjke. A wyniki bety odebrałam i 261,23. Przyrost jest. Mam nadzieję, że będzie ok
Iwwk super wiadomości
Maltusia gratulacje!Maltusia lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam się nie wkręcać w tym cyklu ale oczywiście znowu to robię i widzę różne ciążowe objawy masakra z tą głową - przydałby mi się urlop na dni po owulce żebym była zajęta czymś innym... przykładowo gdzieś tak w 4dpo pojawił mi się trądzik - kilka wyprysków w okolicach ust, brody, czoła - i tak w kolejnych dniach codziennie coś nowego wyskoczy. Zazwyczaj mam trądzik ale około owulki albo dzień lub 2 przed okresem. Oczywiście przyczyn może być wiele np. torbiel albo jakiekolwiek zachwianie hormonalne ale człowiek już się wkręca (wczoraj to w ogóle byłam w lekkim szoku bo biorą prysznic i czuję taki jak by guzek wypukły w dole piersi - oglądam się a to pryszcz - no w takiej lokalizacji to jeszcze pryszczy nie miałam
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:luzik, dopiero 3cs dziewczyno!
też mam brunatne przed @ bleee
w udanym cyklu z córką nie bylo nic, sam mleczny sluz.
I 3cs niby mało, a jednak nie mało. Zwłaszcza że naokoło tylko słyszę "że w ciąże to zajść najłatwiej - nam się udało za pierwszym razem" i łapie takie uczucie że najwidoczniej jest coś nie tak. -
Iwwk super wiadomość
Maltusia gratulacje!!!
U mnie dziś jakieś 6dpo, póki co objawów brak. Tylko cycki trochę ciągną. Jutro mamy wizytę u genetyka. Zobaczę czy dowiemy się czegoś ciekawego, ale jakoś nie spodziewam się zbyt wiele po tej wizycie, w końcu to na NFZ...
-
Meggs wrote:No dlatego nawet nie myślę, że coś mogłoby z tego być. Dziwny tylko ten cykl - 9, 10dpo jasne plamienia, potem dzień przerwy śluz mleczny i na następny dzień plamienie tym razem już ciemne. Nigdy tak nie miałam.
I 3cs niby mało, a jednak nie mało. Zwłaszcza że naokoło tylko słyszę "że w ciąże to zajść najłatwiej - nam się udało za pierwszym razem" i łapie takie uczucie że najwidoczniej jest coś nie tak.
Niestety wszyscy przez to przechodzą. W około ludzie którym udało się za pierwszym razem, oni nie zrozumieją ile nas to kosztuje:) ale po to jest to forum żeby można było się anonimowo wyżalić osobom które mają podobny problem i to jest super ! -
Meggs wrote:I 3cs niby mało, a jednak nie mało. Zwłaszcza że naokoło tylko słyszę "że w ciąże to zajść najłatwiej - nam się udało za pierwszym razem" i łapie takie uczucie że najwidoczniej jest coś nie tak.
To tylko takie gadanie - spójrz na frekwencję na różnych forach - gdyby było tak że każdy zachodzi po jednym razie to by świeciły pustkami...
-
Dziewczyny a u mnie wszystkie objawy/bóle (pewnie spowodowane dupkiem) minęły:(
Piersi bez zmian, śluz standardowy, nic co by wskazywało na ciążę. Wiem ze jeszcze wcześnie, bo u mnie dziś dopiero 9dpo. Czytając jakieś objawy występujące u Was trochę się dołuje iż 7 cykl i co nadal nic? Ginek mnie pozytywnie nastawil, ale jakoś to myślenie minęło. Nie lubie tego czekania, najchętniej jutro zrobiłbym betę, żeby od razu wiedzieć i się nie nastawiam na nic. Takie moje dzisiejsze żaleListopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
KAL wrote:Hej
GRATULACJE zafasolowanym
Pytanko mam...
Czy jak bierzecie duphaston to bolą was cyce przy nim jak by miały wybuchnąć? Przed łyka iem nie miałam tego zjawiska....Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Paulii wrote:Dziewczyny a u mnie wszystkie objawy/bóle (pewnie spowodowane dupkiem) minęły:(
Piersi bez zmian, śluz standardowy, nic co by wskazywało na ciążę. Wiem ze jeszcze wcześnie, bo u mnie dziś dopiero 9dpo. Czytając jakieś objawy występujące u Was trochę się dołuje iż 7 cykl i co nadal nic? Ginek mnie pozytywnie nastawil, ale jakoś to myślenie minęło. Nie lubie tego czekania, najchętniej jutro zrobiłbym betę, żeby od razu wiedzieć i się nie nastawiam na nic. Takie moje dzisiejsze żalenatalia000 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Olaola27 wrote:Hej:) kochane staramy się od jakiś 6 miesięcy. Zastanawiam się czy u którejś z was mąż, partner stosował fertilman? Proszę o opinie:)
Ja swojemu kupiłam dopiero od tego cyklu - tzn. już po owulce więc skutki jego działania sprawdzimy ewentualnie dopiero w kolejnych cyklach...
-
Hej kobietki Czy pomożecie mi określić czy ten test owulacyjny jest pozytywny? https://zapodaj.net/7d0a9687787c8.jpg.html
-
Cześć Dziewczyny
Godzinę zajęło mi nadrabianie postów napisanych od piątku
Dajecie radę
Zgodnie z rozkładem, przesyłam całe mnóstwo wirusków, mają pełne 14 tygodni
&$(×₩@£#_÷£!₩@₩$*$^&=¥=₩@)@×&×^%#£'(£÷£)*_!¥)₩€×#_*^¥₩₩%×@%£)*^#$&¥)₩^×%:*¥₩€=×$%,)*&%@×@$^€)(:"!÷/€¥₩*;^%Olaa..32, Ariette1983, natalia000, Sung, moyeu, didi123 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm