Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny chcialabym dostac juz @ i zaczac nowy cykl dzis zrobiłam dla pewności 3 testy kazdy negatywny odstawiłam leki ciekawe do ilu dni przyjdzie @
przykro mi kochana - dużo mocy Ci przesyłam...czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ariette1983 wrote:przykro mi kochana - dużo mocy Ci przesyłam...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka przykro mi..napisalabym"witaj w klubie" ale nie wiem czy wypada.
Sung objawy masz jakie ja mialam..
Menka czekam niecierpliwie na Twoje wyniki :)chociaż ja przyrost miałam o 111% i 283% a jednak jedno mialam przy takimWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 15:17
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Sung myślę testowac między 22-24 września nie wiem kiedy była owulka tak pi razy oko to w zeszły poniedziałek cyce chce mi rozwalić a dziś boli mnie brzuch mega okresowo.... Ale ja już się nie nakręcam.... Choć powiem szczerze że czuję że się udało nie wiem czemu ale tak czuję....
Ariette1983, Maltusia, Sung, Nona lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
mam wyniki
beta 5652 mlU/ml
prog 15,53 ng/ml
No i martwi mnie ten progesteron bo niski...KAL, patuniek86, Ariette1983, przedszkolanka:), Izaw, Nona, didi123 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:mam wyniki
beta 5652 mlU/ml
prog 15,53 ng/ml
No i martwi mnie ten progesteron bo niski...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 15:29
Izaw, Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Lepszy niski i ciąża niz wysoki i dupa :p dostaniesz najwyżej luteine albo dupka i bedziesz łykać! Spokojnie piękna beta!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny, w kolejny cyklu chciałabym spróbować pierwszy cykl z niepokalankiem możecie napisać, czy można go brać bez konsultacji z lekarzem i jak długo można go stosować, czy przed zastosowaniem najpierw zbadać poziom hormonów? Zawsze mam bardzo obfite @, czytałam, że niepokalanek na to pomaga, a gdyby pomógł zajść w ciążę... ☺Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Menka888 wrote:łykam cały czas dupka 2x1
Beta piękna!
A co do proga to bym się nie martwiła skoro lykasz dupka. Bo z tego co kojarzę to syntetyczny progesteron i on nie wychodzi w badaniu. Także w rzeczywistości twój progesteronu może być w porządku. -
KAL wrote:Sung myślę testowac między 22-24 września nie wiem kiedy była owulka tak pi razy oko to w zeszły poniedziałek cyce chce mi rozwalić a dziś boli mnie brzuch mega okresowo.... Ale ja już się nie nakręcam.... Choć powiem szczerze że czuję że się udało nie wiem czemu ale tak czuję....
-
kozgo wrote:Dokładnie dupek pełni funkcje progesteronu ale nie wychodzi w badaniach
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Wracam do Was po dwóch tygodniach z nowymi siłami. Dzisiaj byłam u gina, pęcherzyk 20mm, endometrium ładne, także lekarz kazał wracać do domu i brać się do roboty:) jeszcze pojde w czwartek podejrzeć jak sytuacja. Wyobraźcie sobie, ze od piątku robię testy owulacyjne i wszystkie negatywne takie, ze szok....pierwszy raz tak mam. Zawsze w końcu któryś wychodzil pozytywny...i to zazwyczaj w podobnym czasie, a teraz tak dziwnie.
Gratuluję zafasolkowanym!Ariette1983, Nona lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Sung wrote:Meggs nie. Nie było kreski drugiej. Ale test wylał tzn były 2 kreski wzdłuż. Więc sobie wkrecam, że mogły coś zakryć. Wywaliłam go od razu niestety.
Maltusia jak Ci wychodzi 3 tygodnie i 2 dni? To by było 9 dpo, nie? -
Byłam dzisiaj u normalnego lekarza (a właściwie dwóch, bo pierwszy mnie zlał i powiedział, że on mi ciąży nie poprowadzi, bo na trzustce to on się nie zna, żebym sobie poszła do internisty) i miałam USG, tym razem transwaginalne. Pęcherzyk jest, zarodek jest, ale bardzo mały, dużo za mały. Nie wiem, jak mały i nie wiem, jaki powinien być. Dostałam wydruk i są tu wymienione jakieś parametry, ale nie potrafię ich rozszyfrować. W zasadzie od zeszłotygodniowej wizyty u tamtego konowała-buca, który już na starcie mi powiedział, że "z tego nic nie będzie przy takiej glikemii", żeby sobie nadziei nie robiła cały czas byłam w dużym stresie i chociaż wiem, ze nie miał podstaw tak powiedzieć, to się bardzo bałam, że jednak coś będzie nie tak - skoro nie pozamaciczna, to pewnie puste jajo albo obumarcie. No i dzisiaj prawie na pewno już wiem, chociaż jeszcze się łudzę, ze może jednak zagnieżdżenie było później, że może owulację miałam 2-3 dni później niż liczę... Znacie się na tych parametrach z USG? Za tydzień mam iść znowu na USG i zdecydować (bo łudzić się łudzę, ale nie wierzę, że nagle się tam coś więcej pojawi), czy czekać, czy iść do szpitala.
-
Sung wrote:Meggs nie. Nie było kreski drugiej. Ale test wylał tzn były 2 kreski wzdłuż. Więc sobie wkrecam, że mogły coś zakryć. Wywaliłam go od razu niestety.
Maltusia jak Ci wychodzi 3 tygodnie i 2 dni? To by było 9 dpo, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 18:03
Sung lubi tę wiadomość