Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Sary wrote:U mnie dopiero dziś coś się ruszyło. Myślałam,że będzie bezowulacyjny,ale dziś śluz piękny jak białko kurze ( podejrzewam,że zasługa ziół o. Sroki), test owulacyjny taki plus minus mi wyszedł, raczej negatyw,ale zerknijcie proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ef0f3e08f3e.jpg
Negatyw,ale testuj jutro moze druga kreska bedzie mocniejszaMama_Sary lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ebd0980e904.jpg
Tadaaaam! Dla mnie to już pozytyw, czy mam rację? Ciesze się jak dziecko, że w ogóle wylapalam jakikolwiek skok. Działamy dziś i jutro , najgorsze jest jednak to, że pojutrze juz nie da rady, w sobotę tez będzie ciężko
Czy jutro mam jeszcze powtórzyć test? Bo może będzie ciemniejszy? Hmmm, tyle pytań
Edit - ten z jasną drugą kreską jest z wczoraj, ten drugi z dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:11
-
Niezapominajka2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ebd0980e904.jpg
Tadaaaam! Dla mnie to już pozytyw, czy mam rację? Ciesze się jak dziecko, że w ogóle wylapalam jakikolwiek skok. Działamy dziś i jutro , najgorsze jest jednak to, że pojutrze juz nie da rady, w sobotę tez będzie ciężko
Czy jutro mam jeszcze powtórzyć test? Bo może będzie ciemniejszy? Hmmm, tyle pytań
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Kurde nigdy nie miałam takiego bólu przy owu owszem coś tam czuje lekkie pobolewanie śle żeby tak jednoznacznie określić tak to dziś to w życiu
No i peklo )) -
Co do jajników, to mój lewy to taki urwis lubi wędrówki, najwygodniej mu za macicą, taki wstydzioszek, bo jak gin chce go znaleźć na monitoringu to szuka kilka minut, a ja mam ochotę wyć z bólu, jak świdruje mnie tą sondą! Masakra! Do tego ten lewy jest dużo mniejszy a wyhodował piękny pecherzyk (który pękł i jest ciałko żółte! Jaram się jak Rzym za Nerona!), czego nie można powiedzieć o prawym (normalnych rozmiarów). Także zazwyczaj z monitoringu wychodzę jak kowboj30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Cukier miałam też dzisiaj w śluzie jakiś kolor,ale tylko raz. A Ty? Jutro testujesz?
Kozgo ciesz się
Mama Sary zrób jeszcze jutro,powinien być mocniejszy
Niezapominajka dzialajcie dzisiaj i jutroNiezapominajka2, Mama_Sary lubią tę wiadomość
-
Moyeu, Isia1986 mam nadzieję, że postarałyście się odpowiednio przed ovu
Trzymam kciuki!
Przedszkolanka;), niedograna, Neytiri, mam nadzieję, że jutro nie trzeba będzie się prosić o informacje w sprawie testu
Cukier, czy Ty jesteś pewna, że nie będziesz testować? Czy ja czegoś nie doczytałam i jednak też masz zaplanowane testowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:45
przedszkolanka:), moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ebd0980e904.jpg
Edit - ten z jasną drugą kreską jest z wczoraj, ten drugi z dziś
Moim zdaniem jeszcze nie... zaraz wrzucę swoje wszystkie, bo robię te same.
Ale one się zmieniają po czasie tzn moim zdaniem ta główna kreska po wyschnięciu ciemnieje...
robiłaś od razu czy po czasie?
Nulqa wrote:Dziewczyny u mnie zero objawów poza powiększonymi piersiami i żyłkami na nich ( tak miałam na samym początku pierwszej ciąży), już bym potestowala ale to jeszxze za wcześnie, cieżko być cierpliwym.
A dlaczego wy mierzycie 2 x tempke rano ? Wydaje mi sie , ze najbardziej dokładna jest ta pierwsza.
wrrr, bo mąż mnie budzi i mierzę wcześniej niż powinnam... więc ta druga jest z nadzieją, ze może jednak będzie dobra.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:wrrr, bo mąż mnie budzi i mierzę wcześniej niż powinnam... więc ta druga jest z nadzieją, ze może jednak będzie dobra.
Niezapominajka ja dam znać i po teście (chociaż tu nie oczekuję jakoś specjalnego szoku)no i dam znac po ginie bo może da jakieś wskazówki,informacje,które się mogą przydać ( pisze tak,bo do tej pory chodzilam do kobiety a teraz zmieniłam lekarza i jestem ciekawa jego podejścia itp. Opinie ma najlepsze w mieście) -
Sung, no nie wiem, może z 6 minut po wyjęciu z moczu... Tak czy siak wykorzystam wszystkie możliwe szanse na poczęcie bo nawet jeśli to nie jest do końca pozytyw to jutro już raczej będzie. Planuje tak do poniedziałku siłą zaciągać do łóżka przyszłego ojca moich dzieci, dobrze, że nie stawia oporów
A później niech się dzieje wola nieba...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Sung, no nie wiem, może z 6 minut po wyjęciu z moczu... Tak czy siak wykorzystam wszystkie możliwe szanse na poczęcie bo nawet jeśli to nie jest do końca pozytyw to jutro już raczej będzie. Planuje tak do poniedziałku siłą zaciągać do łóżka przyszłego ojca moich dzieci, dobrze, że nie stawia oporów
A później niech się dzieje wola nieba...
e, czemu ma nie być pozytyw Bedzie, będzie. Zobacz ile ja sikałam
Dobrze, ze mi sie skończyły, bo pić mi się chce przez to niepicie.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Sung moim zdaniem tez 4rano i 3 o 20.30.
To się powinno nazywać "wróżenie z pasków", wieczorem wrzucamy nasze testy ovu i loża wiedźm ocenia, czy to już, czy jeszcze nie
A następnie kolej testów ciążowych i podobna historia - jest ten cień czy go nie ma? "Proszę o zdjęcie pod innym kątem, ponieważ przedstawione materiały są niewystarczające do weryfikacji ewentualnej ciąży" ;PNona, przedszkolanka:), smegg, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny