Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kalcia64 wrote:hey kobitki. ja dzisaj mam 5dpo. na wykresie temperatura spadla. drugie dzien mam bol po lewej stronie I w krzyzu. jedno mnie tylko zastanawia to moj sluz. jest mleczny od wczoraj z domieszka rozciagliwego ciagle biegam do toalety bo mam wrazenie ze cos ciebie tak jak na @. testy owulacyjneco negatywne. co myslicie
-
kalcia64 wrote:hey kobitki. ja dzisaj mam 5dpo. na wykresie temperatura spadla. drugie dzien mam bol po lewej stronie I w krzyzu. jedno mnie tylko zastanawia to moj sluz. jest mleczny od wczoraj z domieszka rozciagliwego ciagle biegam do toalety bo mam wrazenie ze cos ciebie tak jak na @. testy owulacyjneco negatywne. co myslicieMelaa
-
A już myślałam, że jestem jedyną z takim dziwnym śluzem. Trzeba czekać na termin @. Choć ja chcę zrobić 7dpo badania progesteron, prolaktyna i estradiol by sprawdzić czy wszystko ok i czy owu była
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:A już myślałam, że jestem jedyną z takim dziwnym śluzem. Trzeba czekać na termin @. Choć ja chcę zrobić 7dpo badania progesteron, prolaktyna i estradiol by sprawdzić czy wszystko ok i czy owu była
-
kalcia64 wrote:Melaa wrote:Czekam na Twój pozytyw będzie nadzieja dla mnie a wysoko masz temp?[/QUOTE od dnia owulacji powoli rosnie wczoraj byla 36.67 dzisaj spadla do 36.45. zobaczymy co jutro bedzie:)
kalcia64 lubi tę wiadomość
Melaa -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:34
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Przedszkolanka, Nona, jak to brak objawów?! U Was II muszą być!
U mnie przedziwnej choroby dzień trzeci (i jednocześnie 5dpo)- pierwszego dnia gorączka ponad 38 st., wczoraj temperatura już znośna bo 37,5 i straszny ból żołądka i mdłości, dziś brak śladu wczorajszych i przedwczorajszych dolegliwości ale za to na maksa katar i ból głowy. Nawet nie wiem z czym pójść do lekarza haha ciekawe na co będę chora jutro? -
tęczova wrote:Oczywiście poza moją dziwną chorobą - no ale katar i ciąża, nie oszukujmy się, nie za wiele mają wspólnego
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:34
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Przedszkolanka, Nona, jak to brak objawów?! U Was II muszą być!
U mnie przedziwnej choroby dzień trzeci (i jednocześnie 5dpo)- pierwszego dnia gorączka ponad 38 st., wczoraj temperatura już znośna bo 37,5 i straszny ból żołądka i mdłości, dziś brak śladu wczorajszych i przedwczorajszych dolegliwości ale za to na maksa katar i ból głowy. Nawet nie wiem z czym pójść do lekarza haha ciekawe na co będę chora jutro?
I tak jak tu jedna powiedziala badanie bety to jest najlepsze co moze byc a nie ogladanie czy czasem tam niczego nie ma a dwa testy prawie 20 zl wiec ... beta wszystko roztrzyga jest czarno na bialym.a testy to takie gdybanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 16:16