Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 2-3dpo i sucho jak zawsze nic nie boli wszystko Ok wieczorem zaczynam brać dupka powrót do życia po wakacjach zajęcia popołudniowe syna swoje powoduje ze czas leci jakoś szybko. 22 jestem zapisana na depilacje laserowa pachy i powtórka bikini nóg niestety nie mogę bo w listopadzie urlop. Dobrze ze test ewentualnie będzie przed
-
Sung wrote:Ja się poddaję... ból z lewej strony (a był z prawej) i płodny śluz...
Zrobię dziś kolejny test owu, mimo, że już nie planowałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 16:31
Sung lubi tę wiadomość
-
Melaa wrote:A jak go mogę dodać?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kozgo wrote:Przedszkolanka ja ogólnie zawsze czuje tylko lewy mimo ze potwierdzone ze ovu z prawego tez jest wiec nie wiem może żaden mnie nie boli a to po lewej to nadwrażliwe jelito poprostu haha
-
kozgo wrote:Przedszkolanka ja ogólnie zawsze czuje tylko lewy mimo ze potwierdzone ze ovu z prawego tez jest wiec nie wiem może żaden mnie nie boli a to po lewej to nadwrażliwe jelito poprostu haha
I powiem Wam że mogę się przyłączyć do klubu dziwnego śluzu ... byłam pewna że owu już byla a tu cieknie jak woda z kranu. -
Menka888 wrote:i słusznie. Ja tez przyjęłam taką postawę, że będę na betę chodzić bo czekanie do terminu @ to wyszukiwanie objawów, których nie ma a my sobie je wkręcamy, stres i zaglądanie co 5 min w majtki czy to juz @ przyszła. Przez ten stres cykle się rozregulowują, spóźnia się @ itp. Jak jest ciąża to 8-9 dpo na becie wyjdzie a jeśli nie to też wiemy na czym stoimy i ze spokojem czakamy na nowy cykl.
-
Też zawsze najbardziej lewy czuję! 23.08 jak mi się mokro zrobiło to zaczął wtedy lewy dawać o sobie znać, później były na zmianę, ale zdecydowanie mocniej ten lewy przez ponad tydzień odczuwalny Obydwa mam sprawne, ale gin mówiła, że lewy jest aktywniejszy.
Widzę, że coraz więcej Nas z dziwnym śluzem w tym cyklu. Ponoć jest coś takiego jak synchronizacja @ u kobiet, może my tutaj mamy synchronizację dziwnych cykli Mam nadzieję, że szczęśliwych
Mi też dzisiaj wszystkie objawy przeszły, tylko trochę śpiąca jestem i płaczliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 19:48
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie zero objawów poza powiększonymi piersiami i żyłkami na nich ( tak miałam na samym początku pierwszej ciąży), już bym potestowala ale to jeszxze za wcześnie, cieżko być cierpliwym.
A dlaczego wy mierzycie 2 x tempke rano ? Wydaje mi sie , ze najbardziej dokładna jest ta pierwsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 19:53
-
I ja lewy ! Kurde widzę , że to już nie tylko klub dziwnego śluzu,a klub dziwnego śluzu i lewego jajnika
Meggs, przedszkolanka:), iwwk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mika88 wrote:U mnie prawy:p
-
U mnie dopiero dziś coś się ruszyło. Myślałam,że będzie bezowulacyjny,ale dziś śluz piękny jak białko kurze ( podejrzewam,że zasługa ziół o. Sroki), test owulacyjny taki plus minus mi wyszedł, raczej negatyw,ale zerknijcie proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ef0f3e08f3e.jpgspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Ja jutro powinnam dostać @ . Dziś kawowy śluz na papierze ;( raz kropla jaśniutkiej czerwieni . Czyli już nie mam się co łudzić wiem ze jutro nadejdzie pewnie . moje mleczne cycki od 2 tygodni pp prostu zwiastowały chorobę psychiczna i urojenia nie wiem jak ale miałam wszystkie ciężarowe objawy i serio nie wymuszone załamka