Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, ja mam tsh 1,30 od kilu lat ciągle tak samo, badam regularnie co jakieś pół roku naturalne, nie biorę żadnych leków.
Za to prolaktyna w kwietniu 25 z hakiem i gin powiedział, że trzeba teraz powtórzyć, jeśli dalej tak jest to minimalne dawki leków wprowadzi. -
nick nieaktualny
-
Boli mnie ten krzyż dziś coraz bardziej. Bez powodu nigdy nie boli więc stawiam na dziś/jutro @..
-
Przedszkolanka, najbardziej aktywna codziennie, a tu cóż się stało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 13 dc i myślę że to już pozytywny test owulacyjny, więc działamy:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9646a2401f38.jpg
Iga, 3mam kciuki za IUI! Też mieliśmy początkowo podchodzić w tym cyklu, ale wstrzymujemy się jeszcze miesiąc lub dwa.przedszkolanka:), Iga66 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Mika88 wrote:Tak sie zastanawialam dziewczyny czy 10 dpo to wiarygodny wynik z krwi ale przeanalizowalam to i napewno smutno mi troche
To w sumie zależy, u większości myślę będzie wiarygodny, ale implantacja może być nawet i w 12 dpo, więc wtedy jeszcze nie wykaże.27 lat
9cs -
Izaw wrote:Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 13 dc i myślę że to już pozytywny test owulacyjny, więc działamy:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9646a2401f38.jpg
Iga, 3mam kciuki za IUI! Też mieliśmy początkowo podchodzić w tym cyklu, ale wstrzymujemy się jeszcze miesiąc lub dwa.
Poza tym przedszkolanko czekamy i mam nadzieję że wszystko jest ok!Izaw lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Mika88 wrote:Tak sie zastanawialam dziewczyny czy 10 dpo to wiarygodny wynik z krwi ale przeanalizowalam to i napewno smutno mi troche
10 dpo niby już coś powinno być, ale jak dla mnie to do 12-14 dpo zawsze jeszcze jest nadzieja Wiem że większość uważa że do @, ale ja jeśli 14 dpo nie zobaczę choćby cienia, to już nadzieji nie mam.Izaw lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Dziewczyny, podpowiecie? Proga lepiej zrobić 6dpo czy 8 dpo?
-
Mika88 wrote:Tak sie zastanawialam dziewczyny czy 10 dpo to wiarygodny wynik z krwi ale przeanalizowalam to i napewno smutno mi trocheListopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
nick nieaktualnyPaulii wrote:10 dpo niby już coś powinno być, ale jak dla mnie to do 12-14 dpo zawsze jeszcze jest nadzieja Wiem że większość uważa że do @, ale ja jeśli 14 dpo nie zobaczę choćby cienia, to już nadzieji nie mam.
Ja robilam 8 dpo vadania bo 7 dpo wypadalo w weekend -
nick nieaktualny
-
Jestem,żyję!
Wybaczcie,ale dostałam wyniki tuż przed wyjazdem do gina ,tam błądziłam, kolejka 1,5h i ja w środku pół! Ogólnie wróciłam na kąpanie i usypianie Poli, zerkałam tylko co piszecie. Już nadrabiam.
Otóż tak, 12 dpo progesteron 18,80 i beta 34,33.
Na wizycie:
śluz prawidłowy,szyjka też, macica i endometrium (?) prawidłowe (chyba pogrubione?) , wygląda na baaardzo wczesną ciążę, po lewej stronie można na upartego by wypatrywać pęcherzyk jak się tworzy. Póki co na tą chwilę wszystko ok. Lekarz zlecił bete w poniedziałek/ wtorek(jadę we wtorek) i w piątek rano wizyta ,która powie nam coś więcej. Rano robię sikacza,kolejnego w niedzielę bo mam dwa
teraz nieśmiało dziękuję za gratulacje,ale czekamy cierpliwie do pątku by wszystko potwierdzić
A teraz nadrabiam:
Didi wspaniała beta gratuluję!! w którym dc miałaś owu?
co do nóg w górę po to potwierdzam! i w pierwszej i teraz tak robiłam
Belly faktycznie prolaktyna wysoka,ale ją zbijesz progesteron według mnie ładny a tsh bym skonsultowała (niby najlepiej 1-1.5) . I endokrynolog najlepiej
Makalotia ładne te Twoje objawy, miałam idealnie z tym krzyżem na lewą stronę trzymam kciuki za implantacje :)co do proga-ja robiłam w 6dpo (11.1) i w 12 dpo- 18,80). Nie wiem który lepiej.
Talisa w pierwszą ciążę zaszłam jak miałam tsh 4,97. Zbijałam jak już byłam w 5 tygodniu no i cały czas kontrola.
Iga trzymam kciuki!!
Izaw działajcie
Mika dlatego ja zwlekałam..poczekaj do terminu @ teraz i jak nie przyjdzie to zrób test
Witam nowe staraczki
To teraz- kto jutro testuje???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:28
Mała@, Izaw, OlivkowaMama, Neytiri, Meggs, Renes, moyeu, Ola454, Nona, Talisa lubią tę wiadomość