Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka gratulacje! Teraz nudnych 9 miesięcy! Widzisz, dobre przeczucia miałaś Chociaż u ciebie się sprawdziło
Ja załapałam doła. 4 cykl po poronieniu, 3 na CLO teraz będzie. Owulacja jest, seks jest, ciąży nie ma... A właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z byłej pracy jest w ciąży. Siedzę i wyję. Nie wiem, czy będzie mi dane być matką...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Przedszkolanka gratulacje! Teraz nudnych 9 miesięcy! Widzisz, dobre przeczucia miałaś Chociaż u ciebie się sprawdziło
Ja załapałam doła. 4 cykl po poronieniu, 3 na CLO teraz będzie. Owulacja jest, seks jest, ciąży nie ma... A właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z byłej pracy jest w ciąży. Siedzę i wyję. Nie wiem, czy będzie mi dane być matką... -
Przedszkolanka wszystkk będzie ok i pewnie moZna gratulować , wiec GRATULUJE ! Ja nie dostałam @ śluz znikome ilości koloru białego z domieszka beżowego brązu hahah cafe latte jutro testuje ale czuje ze negatyw , nastawiam się na negatyw
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Alex CLO można przez 6 miesięcy
a wszystkie badanie robiłyście? Monitoringi,hormony,drożność?
ja się i tak martwię bo to jednak 2 tygodnie rozbieżności @- owu, ale muszę być dobrej myśli. Ale ja jestem taka,że wolę nie zapeszać niby czułam,że to inaczej,ale same wiecie jak to jest.. -
Mika88 wrote:U mnie ta sama sytuacja i tez dol
-
Cukier wrote:Przedszkolanka wszystkk będzie ok i pewnie moZna gratulować , wiec GRATULUJE ! Ja nie dostałam @ śluz znikome ilości koloru białego z domieszka beżowego brązu hahah cafe latte jutro testuje ale czuje ze negatyw , nastawiam się na negatyw
-
nick nieaktualnyA najlepsze ze mi dzisiaj tak slabo bylo ze ledwo dzisiaj doszlam do domu znaczy nie dobrze krecilo sie w glowie wypilam dwie kawy i dopiero jak wzielam paracetamol pomoglo. Po wizycie dostalam sluzu dziwnego bialego gestego no ale beta wszystko przesadzila nie mam zludzen a na testach byly cienie widocznie slepa bylam
-
przedszkolanka:) wrote:Alex CLO można przez 6 miesięcy
a wszystkie badanie robiłyście? Monitoringi,hormony,drożność?
ja się i tak martwię bo to jednak 2 tygodnie rozbieżności @- owu, ale muszę być dobrej myśli. Ale ja jestem taka,że wolę nie zapeszać niby czułam,że to inaczej,ale same wiecie jak to jest..
Robiliśmy wszystkie badania, problemy mam wypisane w stopce.
Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła A siedzę i wyjęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mika88 wrote:A najlepsze ze mi dzisiaj tak slabo bylo ze ledwo dzisiaj doszlam do domu znaczy nie dobrze krecilo sie w glowie wypilam dwie kawy i dopiero jak wzielam paracetamol pomoglo. Po wizycie dostalam sluzu dziwnego bialego gestego no ale beta wszystko przesadzila nie mam zludzen a na testach byly cienie widocznie slepa bylam
-
alex0806 wrote:Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.
Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła A siedzę i wyję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.
Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła A siedzę i wyję -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mika ja 11 dpo też miałam spadek i plamienie więc wiesz
a co do prolaktyny to myślałąś o castangusie?