X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
Odpowiedz

Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka gratulacje! Teraz nudnych 9 miesięcy! :) Widzisz, dobre przeczucia miałaś :) Chociaż u ciebie się sprawdziło :)

Ja załapałam doła. 4 cykl po poronieniu, 3 na CLO teraz będzie. Owulacja jest, seks jest, ciąży nie ma... A właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z byłej pracy jest w ciąży. Siedzę i wyję. Nie wiem, czy będzie mi dane być matką...

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka gratuluje :) wyslij wiruski ciazowe szkoada ze nie spotkamy sie na majowkach :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Przedszkolanka gratulacje! Teraz nudnych 9 miesięcy! :) Widzisz, dobre przeczucia miałaś :) Chociaż u ciebie się sprawdziło :)

Ja załapałam doła. 4 cykl po poronieniu, 3 na CLO teraz będzie. Owulacja jest, seks jest, ciąży nie ma... A właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z byłej pracy jest w ciąży. Siedzę i wyję. Nie wiem, czy będzie mi dane być matką...
    U mnie ta sama sytuacja i tez dol

• Cukier Znajoma

Wysłany: 6 września 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka wszystkk będzie ok i pewnie moZna gratulować , wiec GRATULUJE ! Ja nie dostałam @ śluz znikome ilości koloru białego z domieszka beżowego brązu hahah cafe latte :D jutro testuje ale czuje ze negatyw , nastawiam się na negatyw

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex CLO można przez 6 miesięcy ;)
    a wszystkie badanie robiłyście? Monitoringi,hormony,drożność?

ja się i tak martwię bo to jednak 2 tygodnie rozbieżności @- owu, ale muszę być dobrej myśli. Ale ja jestem taka,że wolę nie zapeszać :( niby czułam,że to inaczej,ale same wiecie jak to jest..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Mała@ Debiutantka

Wysłany: 6 września 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka Gratuluję!!!!
    Oby beta ładnie przyrastala ☺

• Cukier Znajoma

Wysłany: 6 września 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika88 wrote:
    U mnie ta sama sytuacja i tez dol
    U mnie tak samo , przyjaciółka dowiedziała się jakis czas temu ze w ciąży , tym bardziej mam doła . Cieszę się bardzo , ze się udało ale czuje ze mi nie i tak bardzo bym chciała za 8 miesięcy mieć maluszka . Nie chce przechodzić kolejnego cyklu stresu , wyczekiwania objawów , codziennego odliczania dni do testowania

Wysłany: 6 września 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukier wrote:
    Przedszkolanka wszystkk będzie ok i pewnie moZna gratulować , wiec GRATULUJE ! Ja nie dostałam @ śluz znikome ilości koloru białego z domieszka beżowego brązu hahah cafe latte :D jutro testuje ale czuje ze negatyw , nastawiam się na negatyw
    Potestuje z Tobą, bo w końcu i u mnie tych dwóch nie było konkretnych :P trzymam kciuki mocno i pamiętaj,że ja wczoraj też taki śluz miałam!!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze ze mi dzisiaj tak slabo bylo ze ledwo dzisiaj doszlam do domu znaczy nie dobrze krecilo sie w glowie wypilam dwie kawy i dopiero jak wzielam paracetamol pomoglo. Po wizycie dostalam sluzu dziwnego bialego gestego no ale beta wszystko przesadzila nie mam zludzen a na testach byly cienie widocznie slepa bylam :/

Wysłany: 6 września 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhaaaa jak wszystko będzie ok, to niebawem będę miała do sprzedania prawdopodobnie Castangusa i testy owu cleanblue (chyba 8szt). Jak coś to wystawie za grosze z wiruskami mam nadzieję ;)

speakyourmind93 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Alex CLO można przez 6 miesięcy ;)
    a wszystkie badanie robiłyście? Monitoringi,hormony,drożność?

ja się i tak martwię bo to jednak 2 tygodnie rozbieżności @- owu, ale muszę być dobrej myśli. Ale ja jestem taka,że wolę nie zapeszać :( niby czułam,że to inaczej,ale same wiecie jak to jest..
    Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.
    Robiliśmy wszystkie badania, problemy mam wypisane w stopce.

Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła :/ A siedzę i wyję :/

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 6 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika88 wrote:
    A najlepsze ze mi dzisiaj tak slabo bylo ze ledwo dzisiaj doszlam do domu znaczy nie dobrze krecilo sie w glowie wypilam dwie kawy i dopiero jak wzielam paracetamol pomoglo. Po wizycie dostalam sluzu dziwnego bialego gestego no ale beta wszystko przesadzila nie mam zludzen a na testach byly cienie widocznie slepa bylam :/
    a który to dpo? bo ja miałam identycznie,pisałam Wam ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 6 września 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.

Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła :/ A siedzę i wyję :/
    a wyj! dużo! mi to zawsze pomaga ;) a jutro wstań z głową do góry i walcz o to czego pragniesz <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a który to dpo? bo ja miałam identycznie,pisałam Wam ;)
    U mnie dzisiaj 11 dpo. Temperatura spadla do 36.3 a pod pacha dziaiaj mialam 35.5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Ja nie moge wyc lekarz zakazal mi stresow powiedzial ze z takim wtnikiem prolaltyny to powinnam miec mleko w piersiach szoklo mnie bo kazal sie rozebrac i sprawdzal.

Wysłany: 6 września 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja 11 dpo też miałam spadek i plamienie więc wiesz ;)
    a co do prolaktyny to myślałąś o castangusie?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja 11 dpo też miałam spadek i plamienie więc wiesz ;)
    a co do prolaktyny to myślałąś o castangusie?
    Nie bede kombinowac dostalam bromergon ale musze triche odczekac bo nie bede umiala wstac do pracy wiec czekam na @ ja mam niskie bardzo cisnienie i jeszcze ten lek ponoc mi obnizy cudownie...

• didi123 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu miałam 14 lub 15 dc.
    Gratuluje <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:47

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Izaw Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka super wiadomość, gratulacje!!! :) niech maleństwo zdrowo rośnie :)

27 lat
    9cs
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka cudownie w miał być bezowulacyjne i iść na straty na sierpniowym wątku Haha. To kiedy obstawiasz żeby była implementacja ? Mąż już wie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:51

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ