Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję pozytywów!!! Super wiadomości!!
Dziewczyny będe hitem tego wieczoru..mam 4 aplikacje wsyztskie wyznaczył owu na niedzielę więc ja ucieszona że trafiliśmy w dziesiątke..jedyne co ten śluz i szyjka mi nie dawały spokoju i Nie wiem co mną pokierowalo czy intuicja czy Bozia ale byłam dziś w mieście w sądzie obok sądu kościółek wstąpiłam z małym pomodlić się głównie o zdrówko bo ostatnio infekcja w moczu mu wyszła i wyszliśmy o nie wiem jak po co nagle znalazłam się w Rossmanie i kupiłam testy owu tak z głupia.. I wiecie co... O 13 PIK LH 133..O 18 było już 84..i co najlepsze teraz się waham czy jak dziś w nocy koło 12-1 to czy plemniczki dadzą radę zaczekać na jajeczko..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Melaa -
Przedszkolanka super, ekstra, fantastycznie! Gratuluję! Teraz ładnie nas wszystkie pozarażaj czekam w takim razie razem z Tobą do wizyty w piątek
Ja myślę, że mam marne szanse w tym cyklu, test owu z dziś i z wczoraj dla porównania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57cf6e5630f9.jpg
Mialyscie racje, będę się słuchać mądrzejszych koleżanek teraz to już na bank pozytyw, nikt mi nie powie, że nie.
Czyli wg testu owulacja nastąpi za 24-36 godzin... i lipa, bo nie będzie starań. Wiem, że jak się postaramy dzisiaj to do jutra może coś przeżyje, ale to chyba w naszym przypadku nie jest możliwe, bo jakby tak było, to myślę, że już bym miała z 2 dzieci
Szkoda
Aaaaale. .. w przyszlym cyklu na bank będziemy mieli sposobność w owulację i to jeszcze będąc na wakacjach! !!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mika ja też niskie..co wstanę to zawroty.A od jutra tylko Inka a ja tak lubie kawkę z ekspresu
Kozgo mąż wiem,podchodzi ostrożnie do tematu jak ja mówi,że już wariuje jak to ja
implantacja nie mam pojęcia.. jak taka niska beta to może wczoraj ten śluz i niska tempka? Albo 9dpo? nie mam pojęcia..
Melaa ważne,że są dwie i trza działać ja jedno serducho tylko dzień przed miałam
Niezapominajka a mąż ma jakieś problemy że mają nie dożyć? Ja dzien przed pozytywnym testem tylko raz miałam serducho.
Izaw lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.
Robiliśmy wszystkie badania, problemy mam wypisane w stopce.
Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła A siedzę i wyję💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:hej alex, ja też leiden hetero, reszta w stopce. Bierzesz heparynę od owu czy od || kresek? Acard bierzesz? Chętnie pogadałabym z kimś, kto ma podobne dolegliwości.
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mika ja też niskie..co wstanę to zawroty.A od jutra tylko Inka a ja tak lubie kawkę z ekspresu
Kozgo mąż wiem,podchodzi ostrożnie do tematu jak ja mówi,że już wariuje jak to ja
implantacja nie mam pojęcia.. jak taka niska beta to może wczoraj ten śluz i niska tempka? Albo 9dpo? nie mam pojęcia..
Melaa ważne,że są dwie i trza działać ja jedno serducho tylko dzień przed miałam
Niezapominajka a mąż ma jakieś problemy że mają nie dożyć? Ja dzien przed pozytywnym testem tylko raz miałam serducho. -
Mika88 wrote:Moj lekarz kazal mi barc heparyne non stop w tym cyklu olalam sprawe ale chyba zaczne go sluchac bo mnie dzisiaj opierniczyl mam do tego steryd encorton oczywiscie acard i doszed jeszcze bromergon i aromek.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cukier ja mam cały czas tak
Mika czekaj cierpliwie zobaczymy czy jutro skoczy tempka,ale pamiętaj,że nie mierzyłaś od 1dc ja nie mierze bo owulke mam potwierdzana u ginekologa.
Magda wiem,ze tylko się cieszyć chodziło mi o to,że nie pomogę w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:26
-
Mika88 wrote:Jednak jak beta podwaja sie co 2 dzien to chyba juz powinna cos byc od momentu zaplodnienia dobrze mysle?
Ja robilam 8 dpo vadania bo 7 dpo wypadalo w weekend
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Mika w 1 fazie cyklu masz niższą temperaturę i głównie tam widzisz jaka jest ta najniższa. w 2 fazie łatwiej określić kiedy jest wyższa(min.o 0.2 st) a kiedy spada pod podstawową
Menka! implantacja może być nawet 11dpo , według mnie za szybko zrobiłyście, niepotrzebnie się już załamujecie -
Didi, przedszkolanka - gratulacje dziewczyny!!! Cudowne wiadomosci
u mnie ciagle tylko okazjonalne plamienie, @ sie nie moze rozpedzic, wiec zrobilam test i wyszedl negatyw. Takze czekamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Przedszkolanka, gratulacje mogę dodać serduszko obok nicku?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajka a mąż ma jakieś problemy że mają nie dożyć? Ja dzien przed pozytywnym testem tylko raz miałam serducho.
Znaczy próbować i tak będziemy ale mam takie swoje przeczucie, że musimy celować mocno w owulkę no bo powiedz, czy Ty jesteś na 100% pewna, w którym dniu była owulacja? Może akurat dzień wcześniej, akurat na serducha
"Mąż" nigdy się nie badał, więc nie wiemy, jak to u niego jest.
To trzymajcie kciuki proszę dziękuję -
Dziewczyny, gratuluję!!! super czyta się takie pozytywne informacje.
U mnie jutro będzie 3 dc, idę na badania hormonalne, żeby 18.09 pójść na wizytę z całym pakietem. Na razie piję 2x dziennie Miovarin. Liczę, że w końcu coś z tego wszystkiego będzie!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️