Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka! W pracy ciągle zaglądałam sprawdzać czy już masz wyniki, aż dopiero teraz mogłam wejść i pogratulować. Z całego serca gratuluję i życzę wspaniałej ciąży :* Jednak miałyśmy dobre przeczucia co do Ciebie A teraz zarażaj nas tu wszystkie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka wiem kiedy owu byla bo to chyba jedyny cykl w którym czułam jak mi pękało w środku- boleśnie.. i z tego bólu właśnie nie bylo drugiego serducha haha;p
Meggs pecherzyk a później zarodek niech będzie..eh tyle stresu czy wszystko ok,że boję sie dziękowac ..
Iwwk zarażam ,kicham i co tam chcecie hihi
Evli to w środe test?
Kozgo znam bol a poczekaj jak całą miednice pczujesz przy chodzeniu ;p dziwne uczucie!speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dziś mnie tak plecy bolą i kłują po lewej stronie przy lędźwiach aż mi oddychać ciężko ogólnie ciężki ten tydzień wymęczona jestem
Mam podobnie, niby wczoraj ustąpiły bóle, ale dzisiaj znowu i to po lewej stronie. Nerwobóle jakieś dwa dni pod rząd miałam, a niczym się nie denerwuje ani nie stresuje więc nie wiem od czego. A dzisiaj na dodatek pojawiło się trochę takiego kremowo-rozciągliwego i mokrego śluzu, dziwny dość. Brzuch wzdęty, jeszcze 7 dni do @. -
nick nieaktualnyPrzedszkolanka, a nie robisz bety za 2 dni?
niezapominajka co tak pesymistycznie?! Przecież plemniki i tydzień mogą żyć. My tu świrujemy, żeby trafić w owu, ale przecież to tak nie działa, że tylko w owu
Mnie boli bardzo podbrzusze i lewa strona. W 1 dpo. Ciekawie będzie.
alex0806 wrote:Ja brałam CLO 2 cykle, ciąża, poronienie, 2 cykle kolejne na CLO (potwierdzona owulacja) i teraz 3 cykl zacznę jutro.
Robiliśmy wszystkie badania, problemy mam wypisane w stopce.
Cholera, jakby nie ta informacja o ciąży koleżanki to bym się tak nie rozwaliła A siedzę i wyję
A bierzesz heparynę i acard?Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Iwwk dobre znaki! Ja chodzilam te dni jak z balonem w brzuchu!
Sung lekarz kazał we wtorek bo mówi,że jutro bez sensu.. pewnie mu chodzilo by sprawdzić przed wizytą juz konkretną jak coś betę ( z Polą zaczynałam od 664 jakos).
Evli a ten progesteron z opisu to z 7dpo? Piekny!Evli lubi tę wiadomość
-
Evli cześć co to znaczy w Twoim opisie "wrogi śluz- ok"? W sensie, że go nie ma?
Sung, sprowadzasz mnie na ziemię masz rację, sama nie wiem, czemu tak pesymistycznie podchodzę do tej sytuacji... juz się poprawiam, będzie super, przecież jestem juz w 14 dniu ciąży, czyli jutro zaczynam 3 tydzień xD
Cukier czekam jutro na wieści
Meggs, tyle tu jest dziewczyn, że ja się już pogubilam, Ty jesteś kilka dni po owu? Bo pamiętam, że my jakoś podobnie szłyśmy w poprzednim cyklu, do tego jesteśmy w tym samym wieku i tez staramy się o pierwsze dziecko, dlatego mam ogrrrromną nadzieję, że tym razem się udaprzedszkolanka:), Sung lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:
Meggs, tyle tu jest dziewczyn, że ja się już pogubilam, Ty jesteś kilka dni po owu? Bo pamiętam, że my jakoś podobnie szłyśmy w poprzednim cyklu, do tego jesteśmy w tym samym wieku i tez staramy się o pierwsze dziecko, dlatego mam ogrrrromną nadzieję, że tym razem się uda
-
przedszkolanka:) wrote:
Meggs pecherzyk a później zarodek niech będzie..eh tyle stresu czy wszystko ok,że boję sie dziękowac ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ahhaaaa jak wszystko będzie ok, to niebawem będę miała do sprzedania prawdopodobnie Castangusa i testy owu cleanblue (chyba 8szt). Jak coś to wystawie za grosze z wiruskami mam nadzieję
AAAAA GRATULACJE! Beta super, oby rosla w zawrotnym tempie:) Jestem chętna na odkupienie casta i testow, i w gratisie poprosze te piekne ciazowe wiruski !!!!! :-*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość