Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:34
przedszkolanka:), Evli lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mi po tych moich wynikach też nastrój podupadł i stanęłam w miejscu nie wiem co dalej czy do lekarza i zbijac to wszystko lekami czy jak, staraczki a bierzecie niepokalanek? Jakies doświadczenia z nim związane? Ten moj progesteron 10.5 w 7 dpo to chyba swiadczy o tym, ze owulacja byla ale jakas taka slaba nie? Przesyłam serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 07:33
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Hej dziewczyny mi można wpisać @ już wczoraj przed snem czułam ze mnie nawiedzi ale następne starania będą po zrobieniu drożności wiec jestem pozytywnie nastawiona
Przedszkolanka dziś to dopiero druga krechę widać super !!)Cysia lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Teczova kciuki za wyniki daj znac jak będą
Belly progesteron jak powyzej 10 to nie jest zle. Ja mialam 11.1 więc też bez szału. Co do prolaktyny to pamietaj że ona rosnie pod wplywem stresu,sexu,aktywnosci. Według mnie zbijesz ją szybko
Ruda Anna nowy cykl nowa szansaspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelly_love wrote:Mi po tych moich wynikach też nastrój podupadł i stanęłam w miejscu nie wiem co dalej czy do lekarza i zbijac to wszystko lekami czy jak, staraczki a bierzecie niepokalanek? Jakies doświadczenia z nim związane? Ten moj progesteron 10.5 w 7 dpo to chyba swiadczy o tym, ze owulacja byla ale jakas taka slaba nie? Przesyłam serduszka
-
belly_love wrote:Mi po tych moich wynikach też nastrój podupadł i stanęłam w miejscu nie wiem co dalej czy do lekarza i zbijac to wszystko lekami czy jak, staraczki a bierzecie niepokalanek? Jakies doświadczenia z nim związane? Ten moj progesteron 10.5 w 7 dpo to chyba swiadczy o tym, ze owulacja byla ale jakas taka slaba nie? Przesyłam serduszka
Ja brałam niepokalanek swansona i go polecam bo ma większą dawkę niż costagnus i bardziej się opłaca cenowa -
nick nieaktualnyNo wlasnie lekarz mowil ze wysoka prolaktyna jest po karmieniu z piesi haha tylko ze u mnie jakim cudem tak ja wyrabalo? Sprawdzal mi cycki wczoraj czy nie cieknie no masakra mowie Wam czulam sie jak kosmitka. W nast miesiacu planuje powtorzyc badania zobaczymy czy mi cos zbije ten bromergon. U mnie temperatura skoczyla do 36.6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 07:48
-
Cukier - przykro mi
Przedszkolanka gratulacje!
U mnie 8 dpo.. Zastanawiam się nadal kiedy testować..
Trzymajcie się dziewczyny, byle do weekendu.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cukier wrote:Przyszła dzisiaj @ ;(
Nie wiem dlaczego miałam taki cykl dziwny , te mega bolące piersi były pierwszy raz 2 tygodniu u mnie . Dołek niesamkaisty .
Trzymam kciuki za resztę
Przykro mi Bolały Cię piersi aż dwa tygodnie?
Mi się zdażyło tak raz, dwa tyg bólu i niestety odpowiadała za to prolaktyna.
Trzymaj się!2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Mnie za każdym razem bolą 2 tygodnie... jak mnie cycki bolą to wiem, że już po owu. Prolaktyny nie mam wcale takiej wysokiej, ale endo postanowiła sprawdzić po obciążeniu, bo dziwna sprawa. Jeszcze pół godziny czekania na drugie pobranie ale przynajmniej nadrabiam sprawy służbowe
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Wszystkich koleżanek pytam, czy tak mają (chyba już mają mnie za nienormalną ) i żadna nie. Diagnozowałaś to jakoś, czy samo przeszło? Tu dziewczyny piszą, że ich objawem ciąży są wielkie obrzmiałe bolące piersi, ja mam tak co miesiąc od przynajmniej roku. Za pierwszym razem się nakręcałam, a teraz mnie to już nudzi jedyne co dobre to mąż zadowolony z moich piersi
-
makalotia wrote:Ja brałam niepokalanek. Nie mierzyłam wcześniej prolaktyny ale zapewne miałam wysoką bo kp. W dzień zakończenia kp zaczęłam brać i już po 2 tyg moja prolaktyna wynosiła 2,8. Nie przejmowałam się, że za mało. Może po prostu nie był mi on potrzebny, zbił szybko po kp i zaczął zbijać dalej.
Ja brałam niepokalanek swansona i go polecam bo ma większą dawkę niż costagnus i bardziej się opłaca cenowaStarania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox