Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczowa to trzymam kciuki za niska prolaktyne i wysoki próg
Kiedy będziesz mieć wyniki?
Z tymi cyckami to dziwna sprawa. U mnie z cyklu na cykl się zmienia. Teraz od 2 cykli nie mam żadnych boli, nie wiem czy to może być zasługa wiesiołka, bo biorę drugi cykl2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
belly_love wrote:Moze glupie pytanie, ale co to jest kp? dzwonilam do mojego ginekologa i mowi, ze wyniki nie sa zle i chyba na razie nic nie dostane na to.. tzn. jakbym sie uparla to dostalabym jakies male dawki euthyroxu czy bromka. Pytalam go o niepokalanek i powiedzial, ze jak najbardziej moge brac nawet z Ovarinem. Czyli sa inne firmy niz Castangus to musze to jeszcze ogarnac :)u mnie dzis 23 dc i chwilami bole jak na okres konkretne
KP= karmienie piersiąbelly_love lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja wciąż daleko w tyle i czekam na owu , wczoraj robiłam test ale negatywny. Ciekawe kiedy przyjdzie, trochę się martwię, ze się nic a nic nie zapowiada.
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczyny!
Z sentymentem zagladam na comiesięczne posty z tematem testowania.
My już zakończyliśmy produkcję, ale tak naprawdę, mimo że sie spełniłam, to trochę brak tego dreszczu emocji w oczekiwaniu na || :p. Wiem, że niejedna z Was oddała by ten dreszcz za pozytywny test, więc życzę wszystkim z tego watku majowych dzieciaczków!
Ja robię porządki staraniowe i mam w szafce pakiet starającej się przyszłej mamy
lamette, testy owu, androvit dla facetów, luteinę. Będę robiła z tego pakiet, wiec jakby któraś z Was była wstępnie zainteresowana to daję znać, że niedlugo wrzucę takiego posta
Mnie wlasnie z lametta udało sie zmajstrować synka . A córcia po podaniu CLOprzedszkolanka:), Sung, Neytiri, Izaw lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka, dzisiaj to już jest po prostu druga kreska
Isaura, co słychać? Jaki plan działania?
Meggs, testuje za dwa tygodnie bo dzisiaj powinna być owulka według wszystkich znaków na niebie i ziemi. Wczoraj podziałane, zobaczymy.
Dziewczyny, różnie to było u mnie z piersiami, jeszcze rok temu bolaly mnie od samej owulacji t r a g i c z n i e! Dlatego zaczęłam brac castagnus, bez badań, wiem, słabo, ale dobrze trafiłam bo pomógł mi i piersi zaczęły boleć dopiero na tydzień przed @. A w zeszłym cyklu zaczęły mnie delikatnie boleć na dzień przed @, jak nigdy w życiu, wiec byłam mocno nakręcona, że to jednak ciąża. Ale nie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
belly_love wrote:Moze glupie pytanie, ale co to jest kp? dzwonilam do mojego ginekologa i mowi, ze wyniki nie sa zle i chyba na razie nic nie dostane na to.. tzn. jakbym sie uparla to dostalabym jakies male dawki euthyroxu czy bromka. Pytalam go o niepokalanek i powiedzial, ze jak najbardziej moge brac nawet z Ovarinem. Czyli sa inne firmy niz Castangus to musze to jeszcze ogarnac :)u mnie dzis 23 dc i chwilami bole jak na okres konkretne
-
Skok progesteronu powoduje bol piersi lub wysoka prolaktyna.Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:34
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Najmlodsza może będzie później spokojnie;)
A mnie cycki nigdy nie bolały i nie bolą ;)a prolaktyne tez mialam ponad 27 przed 1 ciaza..
Maltusia wykres sie rozkręca;)
Isaura co u Was? Jaki etap?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 10:12
Maltusia, Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:
Meggs, testuje za dwa tygodnie bo dzisiaj powinna być owulka według wszystkich znaków na niebie i ziemi. Wczoraj podziałane, zobaczymy.
No to trzymam kciuki by starania okazały się owocne
U mnie dzis 3 dpo. Program wreszcie wyznaczył. Za 4 dni idę zbadać progesteron.
Eh teraz to będzie długi nudny tydzień
Dobrze że na weekend wyjeżdzamy do domku na wsi, gdzie odwiedzi nas moja siostra z narzeczonym, szybko zleci!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:56
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Moja biedna apka zglupiala od tego dziwnego cyklu i wyznaczyła mi owu 4 dni temu. A to niemożliwe. Dziś 2 dpo i pobrzusze nadal silnie boli.
Żołnierzyki rozrabiają