Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka, a jesteś w stanie określić ten ból? Taki typowo jak na @? Mnie czasem zaboli lekko jak @, ale cześciej to taki ni to ból ni nie wiadomo, jakby mnie mąż mocno przeorał - sorki za określenie. Piersi w ogóle nie czuję, żeby jakieś zmiany były, kiedyś przed @ zawsze się powiększały, a od poronienia nic. Tracę pomału nadzieję, że ten cykl będzie udany i raczej nastawiam się na @
-
Przedszkolanka gratulacje:) Umnie dzis znaczny Skokie temperatury dzis 36.93. dzis jest 7dpo wedluk wykresu. jeszcze 7 dni do terminu @ . no zobaczym. jak by ktos mial ochote zerknac to wykres jest udostepniony:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:35
Sung lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Czy moge go juz potraktowac jako pozytywny? Coś mnie dzisiaj natchnelo zeby kupic wczesniej w rossmanie a mialam zamawiac na allegro, ale dzisiaj piatek wiec musialabym troche poczekać. I buum, taki wynik w 9 dniu cyklu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 10:43
Talisa, Słoneczko12, Maltusia lubią tę wiadomość
-
Ola454 wrote:Czy moge go juz potraktowac jako pozytywny? Coś mnie dzisiaj natchnelo zeby kupic wczesniej w rossmanie a mialam zamawiac na allegro, ale dzisiaj piatek wiec musialabym troche poczekać. I buum, taki wynik w 9 dniu cyklu..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:56
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
przedszkolanka:) wrote:Meggs daj też znać jak wyniki
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Didi i Przedszkolanka gratuluję!
Ola, trzymam kciuki
Odebrałam dziś wyniki hormonów z 2dc, i tak:
- estradiol 135,1 pmol/l, norma: 45,4-854
- prolaktyna 26,07 ng/ml, norma: 4,79-23,3
- FSH 6,77 IU/I, norma: 3,5-12,5
- LH 5,39 mIU/ml, norma: 1,80-11,78
Poza prolaktyną chyba wszystko ok, prawda?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanka ja nie udostępniam juz wykresu, bo miałam lekką infekcję, jakieś przeziębienie, tak się czułam, temperatura poszła o ok. 0,2 stopnia do góry i teraz dalej rośnie i mi głupi program ustalił ovu na chyba 9 dc także obrażam się na termometr, nawet mi się nie chce rano fatygować, bo i tak znowu zdarzylo mi się zasnąć na pół godziny xD z nim w środku, jeszcze sobie krzywdę zrobię i co
-
iwwk wrote:Przedszkolanka, a jesteś w stanie określić ten ból? Taki typowo jak na @? Mnie czasem zaboli lekko jak @, ale cześciej to taki ni to ból ni nie wiadomo, jakby mnie mąż mocno przeorał - sorki za określenie. Piersi w ogóle nie czuję, żeby jakieś zmiany były, kiedyś przed @ zawsze się powiększały, a od poronienia nic. Tracę pomału nadzieję, że ten cykl będzie udany i raczej nastawiam się na @
To jest ciut inny bol,taki podbrzuszny oczywiście @ teź,ale ten to taki specyficzny(zwłaszcza jak się przeciąže). Dlatego mialam iskierke nadziei bo taki pamiętam z 1 ciązy
Kalcia wykres super się zapowiada
Olcia ja bym jutro powtórzyła test
Meggs ten progesteron najgorszy ale jak coś to duphaston można prosic
Kozgo wiesz co mówią-że choroba zwiastuje .. aa coś czuję,że się spotkamy na fiolecie
Słoneczko liczylas fsh/lh? No prolaktyna za duza..
-
Słoneczko12 wrote:Didi i Przedszkolanka gratuluję!
Ola, trzymam kciuki
Odebrałam dziś wyniki hormonów z 2dc, i tak:
- estradiol 135,1 pmol/l, norma: 45,4-854
- prolaktyna 26,07 ng/ml, norma: 4,79-23,3
- FSH 6,77 IU/I, norma: 3,5-12,5
- LH 5,39 mIU/ml, norma: 1,80-11,78
Poza prolaktyną chyba wszystko ok, prawda?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyHej wszystkim! Jestem tutaj nowa i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Staramy się z mężem od 24 cykli = 3 lata. Miałam bardzo nieregularne i bezowulacyjne cykle, diagnozy były różne, lekarze odsyłali mnie z kwitkiem przez 2 lata. Najlepsza diagnoza - taka pani natura, jak pani urodzi to wszystko wróci do normy... Od niecałego roku jestem pod kontrolą super lekarza ginekologa - endokrynologa, moim problemem jest słaba tarczyca a prościej mówiąc niedoczynność tarczycy a na dodatek w lipcu zaczęła się jazda z za wysoką prolaktyną, którą też leczymy. Ostatnie badania męża były w miarę ok, nie były super ale lekarz powiedział, że zdrowa dietka i luźne gatki pomogą. Dzisiaj 16dc a mnie od 3 dni bolą piersi jak nigdy wcześniej, nie mogę się doczekać 20 września bo to termin miesiączki. Myślę, że owulacja u mnie była dość szybko czyli gdzieś 10-11dc bo ja ostatnio miewałam. Starania u nas bardziej na luzie bez presji, w czasie domniemanej owulacji byliśmy na weekendzie miodowym, może tam zdarzył się nasz cud.
przedszkolanka:), Sung, Renes lubią tę wiadomość
-
Stosunek LH do FSH 0.8, także trochę za niski.
Z tą prolaktyną udać się do lekarza? Bo już sama nie wiem, robię wszystko na własną rękę, bo gin mnie olała..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza może będzie później spokojnie;)
A mnie cycki nigdy nie bolały i nie bolą ;)a prolaktyne tez mialam ponad 27 przed 1 ciaza..
Maltusia wykres sie rozkręca;)
Isaura co u Was? Jaki etap?