Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:sprawdziłam jak miałam przed pierwszą ciążą: fsh 6,42 LH 8,88= 0,7 . Byłam stymulowana ale ze względu na estradiol 10,8..
Wczoraj już trułam głowę mężowi, że chyba nie będziemy mieli dzieci.
Muszę się ogarnąć^^Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Co to za rozpoczęcie dnia ... Przykro mi dziewczyny..
Ja teraz czekam w kolejce na badania. -
nick nieaktualnySleepyhead wrote:Obiecałam sobie, ze w tym cyklu będę cierpliwa. Nie byłam. 12 dpo zrobiłam testa - biel taka że w oczy razi. Także kolejny cykl przede mną, czekam na @.
-
Marilen wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie nie było tutaj, więc przybiegłam się podzielić moją porażką.
Pierwsza IUI nieudana. Właśnie zaczęły się plamienia. Szlag trafił nadzieje.
A jak u Was? Kozgo? Kuzmoni?
Bardzo mi przykro ja w tym cyklu jakoś tak bez nadziei podchodzę nie wiem czemu u mnie dopiero 18dc wiec dopiero 4-5dpo nie wiem kiedy była po pozytywne testy ovu były 11 i 12dc. Objawów brak cycki nie bolą jajniki coś czasem poczuje obecnie się przeziębiłam i okropnie kaszle ;/
Czytam te sobotnie wiadomości i masakra przykro mi tak ze się Wam noe ufało będę jeszcze mocniej trzymac kciuki za kolejny Wasz cykl -
Ale sobota
Przykro mi dziewczyny
Ja mam dzisiaj 14 dc. Śluz się ze mnie leje, ale kremowy/lepki. Coś mi się wydaje, ze może być cykl bezowulacyjny02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
dziendobry kobitko. Przykro mi ze niektorym sie nie udalo w tym cyklu. daj boze ze nastepne beda owocne.witam nowe staraczki ktorym zycze powodzenia. a umnie 8 dpo temperatura troche dzisaj spadla nie wiem czy sie tym martwic. Bardzo sie chyba stresuje tym razem planowaniem tej ciazy.martwie sie ze przez moj wiek(38lat) moze nie byc tak latwo. Fakt mam juz czworke chlopakow i w ostatnia ciaze zaszlam w 2014 roku ale ciagle gdzies mam obawy.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPrzedszkolanka, nigdy! Szokujące doświadczenie. Dziś zero bólu.
Na innej grupie ktoś napisał, że mogła pęknąć torbiel...
Nona piękny prog.
Też brak nadziei w tym cyklu. Obudziłam się z pewnością, że nic z tego.
Nawet nie będę się smarować progesteronem. Zrobię badanie w 7 dpo. -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:dziendobry kobitko. Przykro mi ze niektorym sie nie udalo w tym cyklu. daj boze ze nastepne beda owocne.witam nowe staraczki ktorym zycze powodzenia. a umnie 8 dpo temperatura troche dzisaj spadla nie wiem czy sie tym martwic. Bardzo sie chyba stresuje tym razem planowaniem tej ciazy.martwie sie ze przez moj wiek(38lat) moze nie byc tak latwo. Fakt mam juz czworke chlopakow i w ostatnia ciaze zaszlam w 2014 roku ale ciagle gdzies mam obawy.
A który to cykl starań?
Piąte dziecko! Jak super
Żałuję że tak późno zachciało mi się więcej, bo bym ze 4 chciała... -
Witajcie dziewczyny ,
Bardzo mi przykro, ze @ sie rozkręcają ... mam nadzieje , ze kolejne cykle bedą bardziej udane.
U mnie nie ma jeszcze testowania bo za wcześnie 24dc, ale temperatura idzie w górę
Dziś pokazał termometr 36,89.
U mnie jest tak ze nawet w dniu okresu mam wysoka a w ciagu dnia dopiero spada.
Jednak nigdy w fazie lutealnej nie miałam aż tak wysokich temperatur jak dziś ..
Z objawów to straszne wzdęcia , i czasem brzuch pobolewa jak na okres .
Trzymajcie sie dziewczyny, życzę Wam miłej soboty, i trzymam dalej kciuki za Wszystkie z nas !kalcia64, Sung lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:A który to cykl starań?
Piąte dziecko! Jak super
Żałuję że tak późno zachciało mi się więcej, bo bym ze 4 chciała...Sung lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:Ola przy dzoecku rano ? Podziwiam! u nas nie ma szans ;p
Makalotia o ktorej wyniki?
Kozgo ja z Tobą jestem w tym cyklu
Najmłodsza a jak testy/tempka?
Przedszkolanka a ile dni po robiłaś test ?