Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
Wcześniej miałam testować w piątek, czyli w 11 dniu, ale zaczął mnie trochę brzuch boleć i się zniechęciłam. I stwierdziłam, że czekam na okres, a jak nie będzie, to wtedy zrobię test.Niezapominajka2, przedszkolanka:), Meggs, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:35
przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kurcze przykro mi dziewczyny. Ale mam nadzieje ze sie nie poddajecie! W koncu musi się udać
A te co są przed testowaniem - ejj więcej entuzjazmu! Jeszcze nic nie jest przesądzone!przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Makalotia to czekam mam dobre przeczucie jak u Kozgo
Najmłodsza_staraczka a Ty co tu jeszcze robisz??
Mi po no spie max ulzylo..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki..
Estradiol 124; norma 21-312
Progesteron 11; norma 1,2-15,9
Prolaktyna 3,54; norma 5,18 - 26,53
Chyba ta prolaktyna dalej taka niska po niepokalanku.
Co sądzicie o wynikach? -
makalotia wrote:Mam wyniki..
Estradiol 124; norma 21-312
Progesteron 11; norma 1,2-15,9
Prolaktyna 3,54; norma 5,18 - 26,53
Chyba ta prolaktyna dalej taka niska po niepokalanku.
Co sądzicie o wynikach? -
nick nieaktualny
-
Myślicie , że takie wyniki + skok temperatury+ pozytywne testy owu dają duże szanse na to , że owulacja była? Bo to na tym najbardziej mi zależy, bo z tym zawsze miałam problem.
-
makalotia wrote:Myślicie , że takie wyniki + skok temperatury+ pozytywne testy owu dają duże szanse na to , że owulacja była? Bo to na tym najbardziej mi zależy, bo z tym zawsze miałam problem.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazująmakalotia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mika a test powtarzałas?
Makalotia myślę,że była;)