Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Kurde ja mam mega problemy z jelitami ale nic się Cholercia nie dzieje ogólnie od ovu cisza coś czasem zakłuje to po prawej to po lewej. Nawet nie ma czym się człowiek pozakręcać żeby chociaż jelita trochę Powariowały :p
Teraz za to ćmi mnie na @. I w brzuchu i w krzyżu. A takie rzeczy u mnie się dzieją zawsze dzień przed lub w dzień okresu.
-
iwwk wrote:Makalotia to u Nas trochę podobnie z tym śluzem(przedwczoraj i wczoraj taki miałam, dzisiaj tylko kremowy) Ile po owu jesteś?
-
No to ja mam tak jak przedszkolanka, takie wzdęcia, że aż normalnie brzuch balon, wyglądam momentami jak w połowie ciąży. Wczoraj mąż w sklepie przy kasie zaytał na cały głos co mi się z brzuszem stało, że mam taki, i oczywiscie wszyscy ludzie wzrok na mój brzuch ... a on nie ogarnął, że powiedział za głośno .. heh..
U mnie niestety pojawił się dziś jasnobrązowy śluz to zły znak ... Pewnie już @ idzie... -
Nulqa wrote:No to ja mam tak jak przedszkolanka, takie wzdęcia, że aż normalnie brzuch balon, wyglądam momentami jak w połowie ciąży. Wczoraj mąż w sklepie przy kasie zaytał na cały głos co mi się z brzuszem stało, że mam taki, i oczywiscie wszyscy ludzie wzrok na mój brzuch ... a on nie ogarnął, że powiedział za głośno .. heh..
U mnie niestety pojawił się dziś jasnobrązowy śluz to zły znak ... Pewnie już @ idzie...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia64 widzę ze Twoje objawy sa naprawdę obiecujące. Kiedy testujesz ?
U mnie dochodzi jeszxze taki mix nastrojów - raz rycze z byle powodu a raz bym zabiła ze złości za zwykła głupotę. Chyba okres idzie wielkimi krokami .. -
Nulqa wrote:Kalcia64 widzę ze Twoje objawy sa naprawdę obiecujące. Kiedy testujesz ?
U mnie dochodzi jeszxze taki mix nastrojów - raz rycze z byle powodu a raz bym zabiła ze złości za zwykła głupotę. Chyba okres idzie wielkimi krokami ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia64 No to już niedługo testowanie
Dziewczyny co ja przed chwila zrobiłam ...
Mierzylam temp i spadła ☹️☹️☹️
Wczoraj była 36,89 a dziś 36,67 ... normalnie sie wkurzyłam aż
I 3 razy mierzylam i za każdym razem termometr pokazał tak samo ☹️
Stwierdziłam ze będzie zrąbana niedziela, i ze jak tak to dla zrąbania całkowitego idę testować ...
Zrobiłam test płytkowy firmy bobo chyba i wyszedł cień cienia ...
I sie zastanawiam czy tylko ja to widzę...
moze wrzucę test i wy ocenicie ?
Ale czy to możliwe, żeby przy spadającej temp. wyszedł jednak test?
Znacie te firmę bobo?czy to wiarygodna firma? Moze maja jakieś beznadziejne testy i wkręcają ludzi ?
Bo ja już zgłupiałam ...
wiem ze powinnam jutro w takim razie betę zrobić , ale mam problem z żyłami No sa mega cienkie i zawszze jest problem z pobraniem krwi wiec wole jak najrzadziej bo to dla mnie udręka ...przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Kalcia64 No to już niedługo testowanie
Dziewczyny co ja przed chwila zrobiłam ...
Mierzylam temp i spadła ☹️☹️☹️
Wczoraj była 36,89 a dziś 36,67 ... normalnie sie wkurzyłam aż
I 3 razy mierzylam i za każdym razem termometr pokazał tak samo ☹️
Stwierdziłam ze będzie zrąbana niedziela, i ze jak tak to dla zrąbania całkowitego idę testować ...
Zrobiłam test płytkowy firmy bobo chyba i wyszedł cień cienia ...
I sie zastanawiam czy tylko ja to widzę...
moze wrzucę test i wy ocenicie ?
Ale czy to możliwe, żeby przy spadającej temp. wyszedł jednak test?
Znacie te firmę bobo?czy to wiarygodna firma? Moze maja jakieś beznadziejne testy i wkręcają ludzi ?
Bo ja już zgłupiałam ...
wiem ze powinnam jutro w takim razie betę zrobić , ale mam problem z żyłami No sa mega cienkie i zawszze jest problem z pobraniem krwi wiec wole jak najrzadziej bo to dla mnie udręka ...
U mnie dziś też spadek z 37 do 36,77, także przykro. Jeszcze się naczytałam o tym progesteronie i się powoli przyzwyczajam do myśli, że to nie mój cykl. -
nick nieaktualnyNie polecam bobo test w tym cyklu wyszly mi dwa razy cienie a po czasie ewidebtnie dwie kreski jakas reakcja zaszla. Aktualnie 1 wiec dobrze ze nie robilam testu.w miesiaczke tez mierzycie temoerature? Jakos nie umialam sobie dzisiaj tam wlozyc wydawalo mi sie to nie higieniczne.
-
Mika88 wrote:Nie polecam bobo test w tym cyklu wyszly mi dwa razy cienie a po czasie ewidebtnie dwie kreski jakas reakcja zaszla. Aktualnie 1 wiec dobrze ze nie robilam testu.w miesiaczke tez mierzycie temoerature? Jakos nie umialam sobie dzisiaj tam wlozyc wydawalo mi sie to nie higieniczne.
Mika88 lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:A który to dzień po? Tych bobo testów akurat nie polecają ale wstaw zdjęcie
U mnie dziś też spadek z 37 do 36,77, także przykro. Jeszcze się naczytałam o tym progesteronie i się powoli przyzwyczajam do myśli, że to nie mój cykl.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
makalotia wrote:Ja nie. I gdzieś wyczytałam, że od pierwszego dnia po zakończeniu krwawienia.
Ale mialam dziś slaba noc...przejadlam sie i kłulo mnie pod lewym zebrem i zaczelam wkrecać sobie pozamaciczna
Do tego Pola się zsiusiala na łozko ,nie zdazyla do nocnika i sie krecila pół nocy przeskakując przeze mnie.. jestem nie do życia.. chyba sobie zrobię dzisiaj mikro kawe by funkcjonować.. -
przedszkolanka:) wrote:Kalcia powodzenia
Makalotia pokażesz swój wykres?
Nulqa pokaż ten cień. Bobo to ten żółty test?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:35
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”