Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Macie zawsze tylko jeden rodzaj śluzu ?
W sensie w czasie owulacji tylko płodny ?
Ja zauważyłam, ze w dni płodne w środku mam sluz kremowy i czasem na papierze pojawia się dużo konsystencji białka kurzego. Ma któraś tak jeszcze ?
Ja widzę tylko ten płodny. Ale nie grzebię sobie tylkl obserwuję to co wyszło samo.
Z jelitami u mnie jest tak, że normalnie reagują na wszystko. Po owu jest lepiej, a w ciąży bajka. To pierwszy objaw. Jem owoce i nie mam sraczki.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny,
tak myślałam, że to jakieś dziadostwo. Gdybym wiedziała, to bym nie kupiła tego Bobo.
Wrzucam zdjęcie, ale i tak wiem, że to jakieś oszustwo, to dopiero 10dpo, a poza tym spadek temp. wiec wszystko mowi za tym, ze to nie ciąża.
-
nick nieaktualnyAle różne testy jednak! Nie porównuje się tak.
Robisz jutro bete? Zrób i wrzuć sobie w kalkulator.
U mnie też lekki spadek temp. Może taka niedziela. 4 dpo dopiero. Chociaż w sumie zawsze parę dni po owu mam lekki spadek.
Chyba zrobię sobie prolaktyne. Nie robiłam ze 20 lat, hehe.
Można w 7 dpo? Tylko jak się wyspać, skoro przed 12 nie zasnę a ok 7 wstaję? Wystafczy tyle? -
Nulqa wrote:Dzięki dziewczyny,
tak myślałam, że to jakieś dziadostwo. Gdybym wiedziała, to bym nie kupiła tego Bobo.
Wrzucam zdjęcie, ale i tak wiem, że to jakieś oszustwo, to dopiero 10dpo, a poza tym spadek temp. wiec wszystko mowi za tym, ze to nie ciąża.
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym jutro drugi test lub bete ...
Jak dla mnie to prawidłowa kreska
Z gratulacjami wstrzymam się do jutra -
nick nieaktualnyNulqa wrote:Dzięki dziewczyny,
Duży spadek? Kreska wygląda ładnie, ale mnie bobo też kiedyś oszukał.
Teraz jestem wierna facelle paskowym. -
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:To ta sama firma tylko jeden płytkowy a jeden strumieniowy. No i głupia dalam 5 kropli zamiast 4 jak kazali.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No tak zdrobię, tylko czy ja w domu mmam jeszcze jakiś inny test ..
Muszę poszukać, więc jutro znowu testowanie.
Sung spadek no spory, wczoraj było 36,89 dziś 36,67.
Przedszkolanka, a czemu robisz kolejne testy? Czy ja pomieszałam, czy byłaś już na becie i chyba było ok? Nie martw się na zapas, na pewno jest dobrze. -
nick nieaktualny
-
Nulqa wrote:No tak zdrobię, tylko czy ja w domu mmam jeszcze jakiś inny test ..
Muszę poszukać, więc jutro znowu testowanie.
Sung spadek no spory, wczoraj było 36,89 dziś 36,67.
Przedszkolanka, a czemu robisz kolejne testy? Czy ja pomieszałam, czy byłaś już na becie i chyba było ok? Nie martw się na zapas, na pewno jest dobrze.
Beta 34.33 w 12dpo. Plus blady cien. W piatek juz ten wyzszy test a dzisiaj 48h pozniej ten dolny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:U mnie podobnie krew po południu, potem mało jakby plamienie, miało być od jutra ale zaznaczam sobota bo była żywa krew. Można wpisać Nona okres dupa dupa dupa
-