Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
-
przedszkolanka:) wrote:Maltusia jest ok
Kozgo lekarz mowil poniedziałek/wtorek to juz wolę blizej wizyty piątkowej.. dziwne bo ja bym proga jeszcze zrobila i powtorzyla bete no ale wierze ze wie co mowi.
Wiesz lepiej zbadać w pon i się mniej stresować tak myśle ważny jest w sumie wzrostSung lubi tę wiadomość
-
Goldfinch26 wrote:Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
Mi w pierwszej ciąży tak się chciało non stop piłam wode z cytryna -
przedszkolanka:) wrote:Maltusia jest ok
Kozgo lekarz mowil poniedziałek/wtorek to juz wolę blizej wizyty piątkowej.. dziwne bo ja bym proga jeszcze zrobila i powtorzyla bete no ale wierze ze wie co mowi. -
aktap wrote:U mnie dzisiaj 15 DPO i test negatywny. Czekam na @, bo gdzieś zabłądziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 11:43
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Goldfinch26 wrote:Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 11:44
-
makalotia wrote:Witam. To testujemy razem. Choć ja się zastanawiam nad 12-stym, bo imprezę tego dnia mamy i pewnie będzie alkohol.
Trzymam kciuki!
Ja pewnie też trochę wcześniej- znam siebie i wiem że nie wytrzymam do 14
Ale dzisiejszy test zupełnie negatywny trochę mnie okłamał. Widzialam, że 8dpo niektóre dziewczyny miały już cień cienia a ja przyglądalam się temu testowi pod każdym światłem i nic :p
-
makalotia wrote:Też uważam, że lepiej jak zrobisz jutro. Stres tu wcale nie pomoze. Choć moim zdaniem nie masz czym się stresowac, ale wiadomo jak to jest
-
przedszkolanka:) wrote:Wytrzymam do wtorku plamień nie ma,jutro walne jeszcze bobo test bo mam i tyle. Musi byc dobrze,zbyt wiele i tak nic nie zrobię.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nulqua, moim zdaniem to nie jest oszukana kreska, już się sama tyle razy nabrałam na bobka, że widzę ale dla pewności beta, lub jutro rano kolejny test powodzenia!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Ja jutro zrobie bobo(to jest 25 a te niby 10) to porównamy
Makalotia mdli mnie może dlatego ;p (pierwsza ciaze w szpitalu z mdlosciami lezalam od 6 tyg.,teraz wg.@ mam 6 tydz.a owu to dopiero 15dpo). Ale oczywiście naczytalam ,ze pozamaciczna to tez mdlosci i wiesz haha :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... Jedna rzecz nie daje mi spokoju...
Od ovu bolą mnie piersi, ale tak inaczej już zwykle bo od zewnętrznej strony (od pach). Ten ból był z dnia na dzień coraz mocniejszy. Parę dni temu zdjelam wieczorem biustonosz przed kąpielą i prawie oczy mi z orbit wyszły, zabrakło tchu bo tak zabolało jakby każda pierś z 2 kg ważyła i skóra miałaby zaraz peknac od ciężaru. Może wtedy by mi to dało do myślenia ale robiłam betę w poniedziałek i wynik <1,20! Więc byłam pewna, że to kolejny nowy objaw PSM którego wcześniej nie miałam. Owulacje miałam w sobotę lub niedzielę 2 tyg temu więc wiedziałam, że @ też przyjdzie w weekend, mimo iż mój kalendarzyk krzyczy 2 dni spóźnienia. Od rana boli mnie brzuch jak na @ i co chwilę latalam sprawdzać bieliznę czy już się zaczęło ale był tylko wodnisty bezbarwny śluz ( co miesiąc tak miałam). Rano robiłam test ale nic na nim nie wypatrzyłam (fakt, że nie idczrkalam 5 minut z odczytem, bo byłam przekonana, że po dniu spodziewane miesiączki nie trzeba już wyszukiwać cienia) bo dostałam potwierdzenie poniedziałkowej bety, nie liczyłam na cud. Ale.. cały czad boli mnie ten brzuch i tak jakby jeszcze bardziej piersi! Wyciągnęłam z pudełka poranny test ( wiem, że mi się zaraz oberwie, że po takim czasie to jest niewiarygodny wynik) i ujrzałem II kreski. Juz sama nie wiem co myśleć, mam mieszane uczucia! Niby po dniu spodziewanej @ można robić o każdej porze dnia ale jeśli w poniedziałek na becie nic nie wyszło czyli iplantacja (jeśli w ogóle była, bo mam wątpliwości) była parę dni temu...?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka-dopóki nie zrobisz drugiej bety (albo-tu, tfu-nie przyjdzie @), to nic nie wiadomo
Jestem ostatnią, który zmyje Ci głowę za poczasiaka 7dpo miałam pierwszego po całej nocy 8dpo po pół godziny A aktualnie-jutro 13tc
Więc trzymam kciuki!Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm