Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
-
przedszkolanka:) wrote:Maltusia jest ok
Kozgo lekarz mowil poniedziałek/wtorek to juz wolę blizej wizyty piątkowej.. dziwne bo ja bym proga jeszcze zrobila i powtorzyla bete no ale wierze ze wie co mowi.
Wiesz lepiej zbadać w pon i się mniej stresować tak myśle ważny jest w sumie wzrostSung lubi tę wiadomość
-
Goldfinch26 wrote:Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
Mi w pierwszej ciąży tak się chciało non stop piłam wode z cytryna -
przedszkolanka:) wrote:Maltusia jest ok
Kozgo lekarz mowil poniedziałek/wtorek to juz wolę blizej wizyty piątkowej.. dziwne bo ja bym proga jeszcze zrobila i powtorzyla bete no ale wierze ze wie co mowi. -
aktap wrote:U mnie dzisiaj 15 DPO i test negatywny.
Czekam na @, bo gdzieś zabłądziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 11:43
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Goldfinch26 wrote:Cześć dziewczyny. Ja testuję 14/15 września, chociaż już nie wytrzymałam dzisiaj i wyszedł NEGATYWNY (8dpo) To moje pierwsze starania z Ovufriend, mam nadzieję że owocne, ale ten wykres mi tak dziwnie skacze. Jednego dnia 36,68 kolejnego 36,81. Objawy dotychczas: bóle jak na miesiaczkę (gdzieś z tylu pleców) i mega chęć na kwaśne. Cytrynę mogłabym dodawać do wszystkiego. Ale nie nastawiam się bo wiem że to może o niczym nie świadczyć. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 11:44
-
makalotia wrote:Witam. To testujemy razem. Choć ja się zastanawiam nad 12-stym, bo imprezę tego dnia mamy i pewnie będzie alkohol.
Trzymam kciuki!
Ja pewnie też trochę wcześniej- znam siebie i wiem że nie wytrzymam do 14
Ale dzisiejszy test zupełnie negatywny trochę mnie okłamał. Widzialam, że 8dpo niektóre dziewczyny miały już cień cienia a ja przyglądalam się temu testowi pod każdym światłem i nic :p
-
makalotia wrote:Też uważam, że lepiej jak zrobisz jutro. Stres tu wcale nie pomoze. Choć moim zdaniem nie masz czym się stresowac, ale wiadomo jak to jest
plamień nie ma,jutro walne jeszcze bobo test bo mam i tyle. Musi byc dobrze,zbyt wiele i tak nic nie zrobię.
-
przedszkolanka:) wrote:Wytrzymam do wtorku
plamień nie ma,jutro walne jeszcze bobo test bo mam i tyle. Musi byc dobrze,zbyt wiele i tak nic nie zrobię.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nulqua, moim zdaniem to nie jest oszukana kreska, już się sama tyle razy nabrałam na bobka, że widzę
ale dla pewności beta, lub jutro rano kolejny test
powodzenia!
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Ja jutro zrobie bobo(to jest 25 a te niby 10) to porównamy
Makalotia mdli mnie może dlatego ;p (pierwsza ciaze w szpitalu z mdlosciami lezalam od 6 tyg.,teraz wg.@ mam 6 tydz.a owu to dopiero 15dpo). Ale oczywiście naczytalam ,ze pozamaciczna to tez mdlosci i wiesz haha :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... Jedna rzecz nie daje mi spokoju...
Od ovu bolą mnie piersi, ale tak inaczej już zwykle bo od zewnętrznej strony (od pach). Ten ból był z dnia na dzień coraz mocniejszy. Parę dni temu zdjelam wieczorem biustonosz przed kąpielą i prawie oczy mi z orbit wyszły, zabrakło tchu bo tak zabolało jakby każda pierś z 2 kg ważyła i skóra miałaby zaraz peknac od ciężaru. Może wtedy by mi to dało do myślenia ale robiłam betę w poniedziałek i wynik <1,20! Więc byłam pewna, że to kolejny nowy objaw PSM którego wcześniej nie miałam. Owulacje miałam w sobotę lub niedzielę 2 tyg temu więc wiedziałam, że @ też przyjdzie w weekend, mimo iż mój kalendarzyk krzyczy 2 dni spóźnienia. Od rana boli mnie brzuch jak na @ i co chwilę latalam sprawdzać bieliznę czy już się zaczęło ale był tylko wodnisty bezbarwny śluz ( co miesiąc tak miałam). Rano robiłam test ale nic na nim nie wypatrzyłam (fakt, że nie idczrkalam 5 minut z odczytem, bo byłam przekonana, że po dniu spodziewane miesiączki nie trzeba już wyszukiwać cienia) bo dostałam potwierdzenie poniedziałkowej bety, nie liczyłam na cud. Ale.. cały czad boli mnie ten brzuch i tak jakby jeszcze bardziej piersi! Wyciągnęłam z pudełka poranny test ( wiem, że mi się zaraz oberwie, że po takim czasie to jest niewiarygodny wynik) i ujrzałem II kreski. Juz sama nie wiem co myśleć, mam mieszane uczucia! Niby po dniu spodziewanej @ można robić o każdej porze dnia ale jeśli w poniedziałek na becie nic nie wyszło czyli iplantacja (jeśli w ogóle była, bo mam wątpliwości) była parę dni temu...?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka-dopóki nie zrobisz drugiej bety (albo-tu, tfu-nie przyjdzie @), to nic nie wiadomo
Jestem ostatnią, który zmyje Ci głowę za poczasiaka7dpo miałam pierwszego po całej nocy
8dpo po pół godziny
A aktualnie-jutro 13tc
Więc trzymam kciuki!Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm