Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Menka jutro zrób bete koniecznie.
U mnie ból kręgosłupa dolnego i miałam milimetrowy cień brązowy w śluzie. Na ip mnie nie zbadali. Kazali no spe brac. Teraz leze na lewym boku i póki co ok(wziełam 2 asparginiany). Buu.Mika88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Dziewczyny... Jedna rzecz nie daje mi spokoju...
Od ovu bolą mnie piersi, ale tak inaczej już zwykle bo od zewnętrznej strony (od pach). Ten ból był z dnia na dzień coraz mocniejszy. Parę dni temu zdjelam wieczorem biustonosz przed kąpielą i prawie oczy mi z orbit wyszły, zabrakło tchu bo tak zabolało jakby każda pierś z 2 kg ważyła i skóra miałaby zaraz peknac od ciężaru. Może wtedy by mi to dało do myślenia ale robiłam betę w poniedziałek i wynik <1,20! Więc byłam pewna, że to kolejny nowy objaw PSM którego wcześniej nie miałam. Owulacje miałam w sobotę lub niedzielę 2 tyg temu więc wiedziałam, że @ też przyjdzie w weekend, mimo iż mój kalendarzyk krzyczy 2 dni spóźnienia. Od rana boli mnie brzuch jak na @ i co chwilę latalam sprawdzać bieliznę czy już się zaczęło ale był tylko wodnisty bezbarwny śluz ( co miesiąc tak miałam). Rano robiłam test ale nic na nim nie wypatrzyłam (fakt, że nie idczrkalam 5 minut z odczytem, bo byłam przekonana, że po dniu spodziewane miesiączki nie trzeba już wyszukiwać cienia) bo dostałam potwierdzenie poniedziałkowej bety, nie liczyłam na cud. Ale.. cały czad boli mnie ten brzuch i tak jakby jeszcze bardziej piersi! Wyciągnęłam z pudełka poranny test ( wiem, że mi się zaraz oberwie, że po takim czasie to jest niewiarygodny wynik) i ujrzałem II kreski. Juz sama nie wiem co myśleć, mam mieszane uczucia! Niby po dniu spodziewanej @ można robić o każdej porze dnia ale jeśli w poniedziałek na becie nic nie wyszło czyli iplantacja (jeśli w ogóle była, bo mam wątpliwości) była parę dni temu...?
Ktory masz dc? Jak dlugie masz miesiaczki? Jesli regularne to lec na bete trzymam kciuki abgly die udalo. Mi bobotest zaklamanie robil takze juz nigdy tego testu nie kupie.aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:Dlaczego Cię nie zbadali? Będziesz jutro dzwonić do swojego lekarza? Mogli Ci chociaż przepisać duphaston lub luteinę na wszelki wypadek..
Mika88 lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Jakiej firmy test?
Ktory masz dc? Jak dlugie masz miesiaczki? Jesli regularne to lec na bete trzymam kciuki abgly die udalo. Mi bobotest zaklamanie robil takze juz nigdy tego testu nie kupie.
Testy z allegro, paskowe. Pierwszy raz je użyłam.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Hej dziewczyny. To mój 9 cs. Wiem że dla niektórych to mało i oczywiście nie popadam w panikę ale zaczynam pomału martwić się czy wszystko ok. Póki co narzeczony zbadał nasienie i jest ok. Ja w tym cyklu ide na pierwszy monitoring i od razu test penetracji. Zastanawiam sie tylko czy przed wizyta nie zrobić prolaktyny. Cykle mam regularne 27-29 dni. A trzy ostatnie książkowe 28 dni. Zastanawia mnie tylko to ze zawsze bolą mnie mocno piersi i sa nabrzmiale. Czasem kilka dni przed okresem ale ostatnio zaraz po owulacji do samej @. Czy to może byc wina prolaktyny?
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
przedszkolanka:) wrote:Nic nie dali,nie zbadali. Kazali brać no spe 4 x dziennie.
Ja miałam kiedyś podobną sytuację, że z jednej izby mnie odesłali, pojechałam na drugą i okazało się, że bardzo dobrze zrobiłam.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Menka888 ja bym poszła jutro na betę bo jest tam druga kreska, ale beta jest pewna i jednoznaczna
Przedszkolanka jakoś jestem o Ciebie spokojna ale nie wiem, co sama zrobiłabym w takiej sytuacji.
Basia cześć ja kiedyś też miałam przez kilka miesięcy tak, że piersi bolały mnie od razu po owu, prolaktyna wyszła w górnej granicy normy, wiec myślę, że może być jakiś związek. Teraz boli mnie tydzień przed @ a ostatnio dopiero dzień przed, idę na badania krwi za tydzień to sie okaże co z tą prolaktyna.
Tak się naczytałam o tych jelitach przy wyższym progesteronie i waszych wzdęciach, że sama to u siebie zaczęłam dostrzegać oj, tak bardzo chciałabym mieć dziecko, że swiruje... no trudno zawsze mam zwiększona aktywność jelit 2-3 dni przed @, to chyba normalne. A teraz obwiniam słodycze - one się trawią właśnie tak kiepsko, że gromadzi się dużo gazów i są wzdęcia. No ale odrobina czekolady przecież nie zaszkodzi.... przysięgam, że odrobina!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Jutro rano zrobić test lub bete w sumie mogła być w pon implementacja.
U mnie hit boli mnie tylko prawa pierś Haha tego jeszcze noe grali może prolaktyny starczyło tylko na jedna :p cały dzień dziś mnie dół brzuch pobolewa ale jak patrzyłam na poprzednie miesiące to objawy zawsze w tym dniu takie miałam także tego -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ewelina to jedynynu nas i do tego ma.super opinie nawet z dalszych miast tu przyjeżdżają. Nawet lekarza nikt nie poprosił. Kiedyś normalnie badali,bo pamiętam jak bylam z Polą w ciąży..
Menka tam jest cień ma tym teście. -
nick nieaktualny