🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo mi przykro... 😓 Przytulam. 🫂 Nie trać nadzei kochana. Będziemy razem walczyć dalej, ok? 💪Gosiaczkova wrote:Ps. Beta <0,1 ... straciłam nadzieję, że się kiedykolwiek uda👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG- ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️, USG- mały ŻPN, krew⏳️
10.26 konsultacja andro?⏳️ -
Marcycha wrote:👑 Będę Ci mówić Górska okej? 🤪
Szanuję prywatność i zmieniłam już w kalendarzu 😎🧕
👑 Amelia, owocnych działań ❤️🔥
👑 Słonecznik, dbajcie o siebie. Nigri też miała krwiaka i miała polecenie się oszczędzać, więc może też warto chwilowo trochę poleżeć 😊
U mnie ostatecznie był dziś pik, także czekam czy wyłapię jutro owulację. Tak czy siak obstawiam ją jutro, więc wpisuję się na testowanie jednak na 19.09. Mommytobe piątka ✋️ szykuje się piękny dzień 😬💚
Jeeeej ❤️ cieszę się ze mam kompankę w testowaniu 💖🌸😘
Dziś już owulak dużo ciemniejszy. Myślę, że jutro/ pojutrze owulacja 💖 śluzu jest dużo więcej w tym cyklu. Wiesiołek robi robotę 💪
Wczoraj podziałaliśmy… i to było tak dobre….😃😃😃❤️❤️❤️ libido powiem Wam on the 🔝😂😃 z chęcią dziś i jutro poprawimy 😂
https://zapodaj.net/plik-A3GjtFcV4Q
GórskaDziewczyna, Kompotlinka, Marcycha, Izaiza, Lisia00, Marinella lubią tę wiadomość
1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Wrzesień 2026 - 5cs
✨ 19 września - testowanie 🤞 -
Kompotlinka wrote:Bardzo mi przykro... 😓 Przytulam. 🫂 Nie trać nadzei kochana. Będziemy razem walczyć dalej, ok? 💪
Po prostu nie wiem co robię nie tak i czuję się taka samotna w tych staraniachStarania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 od maja 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Leki: mama dha premium, inozytol, koenzym Q10, maglek b6 forte, velenta
Badania:
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Nie jesteś samotna w staraniach bo masz tu nas. Bardzo przykre to jest, że niby wszystko jest w porządku a jednak się nie udaje. Ja czasami też już mam tego wszystkiego dość a mąż tak na luzie non stop. Z miesiąca na miesiąc tracę nadzieję że się w końcu uda, a jednak leci miesiąc za miesiącem na moją niekorzyść. Straciłam teraz 2 miesiąc i co bym nie robiła zawsze idzie pod górkę. Dlaczego takie patole co chleją non stop o siebie wogóle nie dbają a zachodzą ciąża za ciążą i nawet o dzieci nie potrafią zadbać a mamy taki problem. Gdzie tu sprawiedliwośćGosiaczkova wrote:Po prostu nie wiem co robię nie tak i czuję się taka samotna w tych staraniach
GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość
-
Witam Was i wysyłam pierwsze wiruski 💌
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Na razie skromnie, bo nie obywa się bez komplikacji (krwiak jak u Słonecznika), ale wierzę, że w październiku będę już mogła śmielej się podzielić 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września, 17:22
Kompotlinka, mommytobe, Gosiaczkova, Foggy, GórskaDziewczyna, Monia•, Marcycha, mistyreal, Izaiza, Lisia00, Maalwii, Nikaaa_, Sara10, Szept_Flory, Marinella, Hope9411, Bluesky, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
👩🏼33 🧔🏻♂️36
13.12.2024 3340 g 52 cm💙
starania o drugie 👶 od 04.2026
18.08.26 ⏸️
19.08.26 beta: 937 mIU/ml
21.08.26 beta: 1712 mIU/ml
3.09.26 pierwsza wizyta lekarska
💊 Euthyrox, Prenasol, laktoferyna, cynk, wit. C 1000, cytrynian magnezu -
Gosiaczkova, przytulam 🩷 spokojnie, uda się na pewno 😘
W końcu uwierzyłam…
Jestem 10 dpo, czuję się normalnie tylko kilka razy miałam dzisiaj takie „skurcze” w dole brzucha a przedwczoraj mnie głowa bolała
Kropeczko zostań ❤️
https://ibb.co/sJJCwM75
Kompotlinka, Monia•, Foggy, GórskaDziewczyna, Lisia00, Maalwii, Marinella, Hope9411, Dawdler34, Bluesky lubią tę wiadomość
💁🏽♀️26 🙋🏽26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 poronienie 8+1 💔👼🏻
05.09.2026 ⏸️ 10dpo 🩷
28.09.2026 pierwsza wizyta ⏳
Przed ⏸️ TEN Fertil ONA, DHA, żel Conceive+ na zmianę z FertilSafe+
Prenatal Uno 🩷 -
GórskaDziewczyna wrote:Dziewczyny mam wyniki!
Beta 230 😳
Progesteron 32
A jestem dopiero 3+5 🙈
Wow! 😃💖🌸🥳
1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Wrzesień 2026 - 5cs
✨ 19 września - testowanie 🤞 -
Tak jak dziewczyny piszą, jeśli czujesz się samotna to my tutaj jesteśmy dla Ciebie. 🤗 Ja im dłużej jestem na forum, tym bardziej widzę że starania to jedna wielka loteriada... 🤷♀️ Też mam w sobie dużo poczucia niesprawiedliwości, jak każda z nas która się dłużej stara.. W tej sytuacji zostaje nam po prostu robić co możemy, a kiedyś wylosuje się ten nasz "numerek". 🥴⏳️ Póki co naprawdę w to wierzę.Gosiaczkova wrote:Po prostu nie wiem co robię nie tak i czuję się taka samotna w tych staraniach
GórskaDziewczyna, mistyreal, Hope9411, Elgenda lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG- ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️, USG- mały ŻPN, krew⏳️
10.26 konsultacja andro?⏳️ -
Dziękuję dziewczyny.. po prostu mam gorszy dzień - piersi bolą, macica boli, zawroty głowy miałam.. mam wrażenie że objawy i głowa krzyczą, że się udało a jednak rzeczywistość swoje.. a mąż mam wrażenie, że żyje nieświadomy tego co ja przeżywam.
No nic może jak @ sie pospieszy to jeszcze raz uda się zatestowac w tym miesiącu
Glorietka, GórskaDziewczyna lubią tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Badania:
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Przepraszam za polubienie, niechcący.Gosiaczkova wrote:Dziękuję dziewczyny.. po prostu mam gorszy dzień - piersi bolą, macica boli, zawroty głowy miałam.. mam wrażenie że objawy i głowa krzyczą, że się udało a jednak rzeczywistość swoje.. a mąż mam wrażenie, że żyje nieświadomy tego co ja przeżywam.
No nic może jak @ sie pospieszy to jeszcze raz uda się zatestowac w tym miesiącu
Ze swojej strony powiedziałam sobie na początku miesiąca, że to ostatni cykl starań i odpuszczamy na rok. I jak już olałam temat i przygotowałam się na małpę (kupiłam takie sztos podpaski w jednorożce) to okazało się, że jednak kropek gdzieś tam jest. Musisz uzbroić się w cierpliwość, ja najbardziej lubię uciekać w jakieś porządki domowe, żeby nie myśleć💁🏽♀️26 🙋🏽26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 poronienie 8+1 💔👼🏻
05.09.2026 ⏸️ 10dpo 🩷
28.09.2026 pierwsza wizyta ⏳
Przed ⏸️ TEN Fertil ONA, DHA, żel Conceive+ na zmianę z FertilSafe+
Prenatal Uno 🩷 -
GórskaDziewczyna wrote:Dziewczyny mam wyniki!
Beta 230 😳
Progesteron 32
A jestem dopiero 3+5 🙈
Ale super, gratulacje!! ☺️
Gosiaczkova 🫂🫂🫂 Nic dziwnego, że czujesz smutek i rozczarowanie 😔
Endometrioza, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski
Starania od 07.2025
12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
7.09.2026 - IUI, 1 próba -
👑 Hope, Gosiaczkova... aaaaaaaaaaaaahaa 😅
Nie zatrybiłam, że to wartości od temperatury bazowej, myślałam, że od ostatniej mierzonej 🫣 Już kumam zasadę i Wasze podejście 😉
👑 Górska, coś pięknego 🥹
👑 mommy, dobrze czytać o takiej radości z tworzenia nowego życia 😃 Niech się dzieje 💚
👑 Glorietka, wszechświat dał Ci znać, że nie możesz się poddać ☺️
👑 Lucy, dziękujemy, trzymajcie się razem 😊
👑 Glorietka 🫂
👑 Gosiaczkova 🫂 Może spróbuj zainicjować rozmowę z mężem. Dzielenie trosk zmniejsza odczuwalny ciężar na barkach. My też jesteśmy, ale jednak to on jest Tobie najbliższy, więc warto by wiedział co się u Ciebie dzieje.
mommytobe lubi tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Marcycha ja mu mówię, ale .. to jakby rozmowa ze ścianą. Czasem się zastanawiam czy on nie jest robotem bo uczuć to po nim w ogóle nie widać ..
a ja mam przez to wrażenie jakbym mówiła sama do siebieStarania o 1🤱👶 od maja 2021
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
Badania:
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Kaśka, witamy! Oby nie na długo!
Gosiaczkova, przytulam🥺 wiem co czujesz, chyba większość z nas przeżywa podobne emocje jak kolejny raz się nie udaje.
Mój mąż też nie do końca wiedział co przeżywam bo mu o tym nie mówiłam. Może rozmowa rozwiąże Wasz problem?
Glorietka, piękny cień🥹✊🏼❤️
Hope, ja miałam w poprzednim cyklu taką sytuację
spadła temperatura dość mocno a noc przed @ odbiła w górę
Górska, Pięknie! Może bliźniaki🤭
👩🏽27🧑🏽🦱34
Starania o 1👶🏼
09.2026 (5cs)
Wyniki:
TSH 1,457
FT3 2,46
FT4 0,75
Prolaktyna 36,60 (norma do 22)
Ferrytyna 29,64
Hiperprolaktynemia
Leki/suple:
Od 08.2026 Dostinex 1/4 tabletki tygodniowo na obniżenie prolaktyny
Od 07.2026 Castagnus na obniżenie prolaktyny
Od 04.2026 Pregna Start -
Gosiaczkova 🫂 kryzysowy moment
nie odpuszczaj, w końcu się uda.
Górska, piękne wyniki 💕
Glorietka 🥹 dobrze pamiętam, że chcieliście zdążyć przed ślubem?? No i się udało 😍
W ogóle coś zabawnego Wam napiszę. Jedziemy dzisiaj samochodem, a że zbliżają się dni płodne, to mój mąż jest zainteresowany tematami zapładniania. I nagle pyta się- ile godzin po stosunku nie możesz robić siku?
Tak nie za bardzo wiem o co mu chodzi i mówię, że nie no dobrze z 15 minut poleżeć, ale ogólnie od razu mogę iść sikać. A on znowu - tak szybko? Nie powinno się czekać kilku godzin? Mówię, ale dlaczego? A on, że skoro sperma jest w środku, to po co ją wypłukiwać moczem od środka tak szybko? 😆
On myślał, że kobiety sikają z wnętrza pochwy😄 Nie chciał uwierzyć, że cewka moczowa jest blisko, ale że to 2 różne miejsca xD
GórskaDziewczyna, Monia•, Dawdler34, Kompotlinka, Glorietka lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️