wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
peklam i zrobiłam rano test. Dupa. co prawda wyrzucilam go po 2 minutach ale wątpię żeby się tam coś pokazało bo był idealnie biały w miejscu gdzie powinna być kreska.
Wiem że mam dopiero 9dpo, ale jutro ew. pojutrze powinna być @ a ja cały czas nie mam plamien (pojawiają się na 2-3 dni przed @) -
nick nieaktualnyKatarzyna zrób kolejny test jeśli @ w terminie nie przyjdzie, ja na swoim pierwszym też nic nie widziałam, a dzisiaj cień cienia.. choć dopiero po jakimś czasie.
W ostatnim cyklu już miałam plamienia, choć nigdy wcześniej ich nie miałam, dzisiaj nic.. tylko podczas podcierania mam ciągle przeźroczysty i rozciągliwy śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 13:52
-
Katarzyna87 wrote:peklam i zrobiłam rano test. Dupa. co prawda wyrzucilam go po 2 minutach ale wątpię żeby się tam coś pokazało bo był idealnie biały w miejscu gdzie powinna być kreska.
Wiem że mam dopiero 9dpo, ale jutro ew. pojutrze powinna być @ a ja cały czas nie mam plamien (pojawiają się na 2-3 dni przed @) -
Katarzyna87 wrote:peklam i zrobiłam rano test. Dupa. co prawda wyrzucilam go po 2 minutach ale wątpię żeby się tam coś pokazało bo był idealnie biały w miejscu gdzie powinna być kreska.
alma wrote:Trzymam kciuki w takim razie za Wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie
Od razu piszę dziewczyny, że badanie bety hcg może dać nieźle po kieszeni, są laboratoria, gdzie kosztuje ona nawet 50 zł. Ja osobiście korzystam z Diagnoistyki i jestem bardzo zadowolona, bo za betę płacę 25 zł, o tańszej nie słyszałam. A co najlepsze przesyłają wyniki on-line i to tego samego dnia. Sparwdźcie na ich stronie internet., czy nie macie ich oddziału w swoim mieście, bo naprawdę warto -
monia91 wrote:Zakupiłam dwa testy keden "a ku ku" a drugi easy view".
hi hi:) fajniusio -
jeśli chodzi o te drugie blade kreski po dłuższym czasie niż ten zalecany na ulotkach to nie chcę nikomu zabierać nadziei ale rzeczywiście to może być prześwit barwnika albo inna reakcja .. nie wiem jak jest z innymi testami ale te pepino 10 a już wgl. te z Auchana są dość często wadliwe i dają złudną nadzieję, ja tak miałam w ubiegłym cyklu, że po 3 minutach nic, zirytowałam się i przypomniało mi się po ok.20min o teście, że pora się go pozbyć a tam był cień kreski a na drugi dzień przyszła @...inna sprawa jeśli chodzi o pepino 10 to w 3cs pp przed dzień @ i w terminie @ wyszła mi druga blada kreska i to od razu nie musiałam czekać a beta hcg wynosiła zaledwie 3 z groszem...więc jednak testy mogą się mylić też w stronę pozytywnego testu, że są II krechy a ciąży brak, tak samo jest jak się robi test a występują torbiele (nie pamiętam jakie) i ponoć jak występuje krwiomocz też test wychodzi pozytywny..nie chcę zabierać nikomu nadziei ale jednak lepiej spokojnie poczekać do dnia @ albo i do dnia po @. Jednak mimo wszystko życze by te cienie nawet po takim długim czasie okazały się tym o czym marzy Każda z Nas
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aafa941ab9e8.jpg
mój wczorajszy Pink Test..
temperatura z dnia na dzień spada
ta druga kreska przy kontrolnej to po prostu rozlany barwnik, ale jakiś tam cień jest pod literką T..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 14:51
-
Zajsonek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aafa941ab9e8.jpg
mój wczorajszy Pink Test..
temperatura z dnia na dzień spada
ta druga kreska przy kontrolnej to po prostu rozlany barwnik, ale jakiś tam cień jest pod literką T..
Zajsonku, życzę Ci z całego serca aby ta druga kreseczka okazała sie Twoią upragnioną kropeczką. Coś intuicja podpowiada mi, że jednak Ci się udało.Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤