Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wrześniowe brzuszki :)
Odpowiedz

wrześniowe brzuszki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankara poprawiłam link, teraz będzie ok ;)

U mnie na początku zobaczyłam skazę obok paska testowego i chyba się tym zaoferowałam i nie patrzyłam dalej, poszłam spać.. Miałam wyrzucić i patrzę, że dalej prześwituje druga lekko widoczna kreska.. ale to może być błąd po 2 godzinach..
    Robiłam test bo dzisiaj miałam brać dostinex więc się wstrzymam do jutra i zobaczę na kolejnym teście.

• MagSz Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam w 11 dc jasne przebarwienie ale po znacznie dłuższym czasie niż 5 min także uznałam, że się nie liczy.. i chyba się nie liczyło bo dziś to krwawienie jasnoczerwone :/

f2wlcbxmqludqper.png
  • Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, teraz ok. Czyli ja mam tak samo...pozostaje czekac.

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego właśnie ja się nie nastawiam choć u mnie wychodziłoby już z moim wyliczeń 14 dpo.. choć od roku nigdy nie ujrzałam nawet cienia cienia.. więc jest to dla mnie wielka ciekawostka :) ale też po raz pierwszy mam test pepino za 3 zł z Auchan :P mam jeszcze Bobotest z Superpharm i nie wiem który jutro zrobić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:52

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankara trzymam za Ciebie kciuki, a jakiej firmy robiłaś test i jakiej czułości ?

• Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka...ja za Ciebie również mocno trzymam.NovaTest kupiony w Rosmanie czułosć 25. a Ty?

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ankara ja miałam w 10 dpo jeszcze większy bladzioszek niż Ty, następnego dnia kreska była już mocniejsza. Według mnie Twój test jest jak najbardziej pozytywny. Idź na betę i wszystko będzie jasne :)

Aha i u mnie też ta kreska pojawiła się dopiero po jakichś 10-15 minutach, nie od razu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:57

Ankara lubi tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam Pepino o czułości 10 :) dobra dobra, nie chcę się nakręcać bo jutro wyjdzie I kreska i wtedy będzie.. nadzieja jest, ale staram sobie wmówić, że to jednak nie to by się nie rozczarować.. o długim czasie dopiero ją zauważyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:56

Ankara lubi tę wiadomość

• Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    Hej dziewczyny :) Ankara ja miałam w 10 dpo jeszcze większy bladzioszek niż Ty, następnego dnia kreska była już mocniejsza. Według mnie Twój test jest jak najbardziej pozytywny. Idź na betę i wszystko będzie jasne :)
    Alma ale jestes kochana.....potrzebowałam takich słów:)

alma lubi tę wiadomość

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakra planujesz iść na betę? :) Ja dopiero jakby wyszedł 2-3 test tak samo to wtedy udam się do gina po skierowanie.. na spokojnie chcę to wszystko wziąć.

• alma Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana piszę co widzę i podpieram to swoim własnym doświadczeniem :)Jeśli chcesz być pewna na 100% zrób betę. Który to Twój dzień cyklu? I jeszcze jedno- baaaaaardzo rzadko testy mylą się w tę stronę- jeśli jest kreska, to prawie na bank ciąża. Zmyłka może być jedynie w przypadku gdy jesteś w ciąży, a mimo to test wychodzi negatywny. Odwrotnie -nie słyszałam o takim przypadku :)

I dziewczyny jesli macie jakiekolwiek wątpliwości to tylko beta hcg- ona zawsze prawdę Wam powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 13:05

relg3e5e54dwhg22.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 26 dc, a ostatnio @ miałam w 28 dc, a od 26dc miałam plamienia. Teraz czuję wilgotno, ale póki co to śluz. Zobaczymy jak to się rozwinie :) Pierwszy raz od niemal roku coś takiego mnie spotkało, zawsze jedna kreska i nawet po kilku godzinach reszta paska była biała jak kartka :D a teraz po 2 godzinach cień cienia, choć nie nakręcam się bo to mogła być reakcja chemiczna, na teście pisze, że po 5 min, testu nie odczytywać.

• Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro napewno nie pójde na bete... zrobie kolejny tes...zobaczymy co wyjzie. Z tym badaniem krwi mam mały problemt bo prauje od 7 a krew pobieraja w kazdym laboratorium(u mnie) do 12 hmmmm. Nak jutro bedzie krecha to pewnie, że polece choćbym miala urlop wziąść ale nazazie poczekam na ta keche. To 29 dc

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ankara mamy ten sam plan :) wspieram <3

Ankara lubi tę wiadomość

• alma Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki w takim razie za Wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie :)
    Od razu piszę dziewczyny, że badanie bety hcg może dać nieźle po kieszeni, są laboratoria, gdzie kosztuje ona nawet 50 zł. Ja osobiście korzystam z Diagnoistyki i jestem bardzo zadowolona, bo za betę płacę 25 zł, o tańszej nie słyszałam. A co najlepsze przesyłają wyniki on-line i to tego samego dnia. Sparwdźcie na ich stronie internet., czy nie macie ich oddziału w swoim mieście, bo naprawdę warto :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakbym robiła to w lux medzie, tam chyba 28 zł kosztuje, ale ostatnio jak poszłam do przychodni blisko mnie zapłaciłam 33 zł i to w promocji bo normalnie 52 zł :O teraz pójdę po skierowanie do ginekologa i będę mieć za free :) szkoda kasy.

• miscelle Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kosztuje 30zł. U mnie dzisiaj beta 577,40. :)

pirelka, Isia93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzieki za info nt tej diagnostyki.

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • Ankara Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To Ankara mamy ten sam plan :) wspieram <3
    Ja również:) Musi sie udać:)

pirelka lubi tę wiadomość

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miscelle gratuluję :) piękna beta :*

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ