wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnkara poprawiłam link, teraz będzie ok
U mnie na początku zobaczyłam skazę obok paska testowego i chyba się tym zaoferowałam i nie patrzyłam dalej, poszłam spać.. Miałam wyrzucić i patrzę, że dalej prześwituje druga lekko widoczna kreska.. ale to może być błąd po 2 godzinach..
Robiłam test bo dzisiaj miałam brać dostinex więc się wstrzymam do jutra i zobaczę na kolejnym teście. -
nick nieaktualnyDlatego właśnie ja się nie nastawiam choć u mnie wychodziłoby już z moim wyliczeń 14 dpo.. choć od roku nigdy nie ujrzałam nawet cienia cienia.. więc jest to dla mnie wielka ciekawostka ale też po raz pierwszy mam test pepino za 3 zł z Auchan mam jeszcze Bobotest z Superpharm i nie wiem który jutro zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ankara ja miałam w 10 dpo jeszcze większy bladzioszek niż Ty, następnego dnia kreska była już mocniejsza. Według mnie Twój test jest jak najbardziej pozytywny. Idź na betę i wszystko będzie jasne
Aha i u mnie też ta kreska pojawiła się dopiero po jakichś 10-15 minutach, nie od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:57
Ankara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam Pepino o czułości 10 dobra dobra, nie chcę się nakręcać bo jutro wyjdzie I kreska i wtedy będzie.. nadzieja jest, ale staram sobie wmówić, że to jednak nie to by się nie rozczarować.. o długim czasie dopiero ją zauważyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:56
Ankara lubi tę wiadomość
-
alma wrote:Hej dziewczyny Ankara ja miałam w 10 dpo jeszcze większy bladzioszek niż Ty, następnego dnia kreska była już mocniejsza. Według mnie Twój test jest jak najbardziej pozytywny. Idź na betę i wszystko będzie jasne
alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochana piszę co widzę i podpieram to swoim własnym doświadczeniem :)Jeśli chcesz być pewna na 100% zrób betę. Który to Twój dzień cyklu? I jeszcze jedno- baaaaaardzo rzadko testy mylą się w tę stronę- jeśli jest kreska, to prawie na bank ciąża. Zmyłka może być jedynie w przypadku gdy jesteś w ciąży, a mimo to test wychodzi negatywny. Odwrotnie -nie słyszałam o takim przypadku
I dziewczyny jesli macie jakiekolwiek wątpliwości to tylko beta hcg- ona zawsze prawdę Wam powieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 13:05
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj 26 dc, a ostatnio @ miałam w 28 dc, a od 26dc miałam plamienia. Teraz czuję wilgotno, ale póki co to śluz. Zobaczymy jak to się rozwinie Pierwszy raz od niemal roku coś takiego mnie spotkało, zawsze jedna kreska i nawet po kilku godzinach reszta paska była biała jak kartka a teraz po 2 godzinach cień cienia, choć nie nakręcam się bo to mogła być reakcja chemiczna, na teście pisze, że po 5 min, testu nie odczytywać.
-
Jutro napewno nie pójde na bete... zrobie kolejny tes...zobaczymy co wyjzie. Z tym badaniem krwi mam mały problemt bo prauje od 7 a krew pobieraja w kazdym laboratorium(u mnie) do 12 hmmmm. Nak jutro bedzie krecha to pewnie, że polece choćbym miala urlop wziąść ale nazazie poczekam na ta keche. To 29 dc
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki w takim razie za Wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie
Od razu piszę dziewczyny, że badanie bety hcg może dać nieźle po kieszeni, są laboratoria, gdzie kosztuje ona nawet 50 zł. Ja osobiście korzystam z Diagnoistyki i jestem bardzo zadowolona, bo za betę płacę 25 zł, o tańszej nie słyszałam. A co najlepsze przesyłają wyniki on-line i to tego samego dnia. Sparwdźcie na ich stronie internet., czy nie macie ich oddziału w swoim mieście, bo naprawdę warto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny