wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
do lasek które biorą luteine dopochwową.
Czy macie jakieś dziwne objawy po niej?
brałam wczesniej dupka...
a teraz i bolą piersi i boli brzuch jak na @ i od 2 dni mam mdłosci. Teraz mnie tak złapało ze chyba bełtne..
Nie nakręcam się bo wiem ze to pewnie przez Lutkę.Piersi nigdy mnie nie bolały przed @.. -
monia91 wrote:Marteczka91 skąd jesteś ??
-
do Łódzkiego mam kawałek:P
Zalezy jaka miejscowosc.
25 km do Skierniewic i łowicza:)
-
Marteczka91 wrote:do lasek które biorą luteine dopochwową.
Czy macie jakieś dziwne objawy po niej?
brałam wczesniej dupka...
a teraz i bolą piersi i boli brzuch jak na @ i od 2 dni mam mdłosci. Teraz mnie tak złapało ze chyba bełtne..
Nie nakręcam się bo wiem ze to pewnie przez Lutkę.Piersi nigdy mnie nie bolały przed @..
Hej Marteczka ja biorę drugi cykl luteine dopochwową, ale objawów żadnych nie mamCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Hey dziewczyny, gratuluję wszystkim mamuśkom my z mężem staramy się ponad rok i nic... ale mam pytanko może jesteście bardziej doświadczone
Wczoraj zauważyłam rano na wkładce różowe plamienie ale tak tylko 2-3 krople to był mój 28dc owulka była 14/15dc. Czy myslicie że to mogła być implantacja? nie za późno? nie chcę się nakręcać ale narobiło mi to wiele nadziei, bo juz myślałam że to znów @ przylazła... Z góry dziękuję za pomoc:) -
nick nieaktualny
-
o widzisz Daysi:)
to mnie uspokoiłas:P
Kurczaczki tylko niech mi te objawy przejdą bo to nie jest fajne:( tylko ze ja mam je dopiero od wczoraj... wcześniej bylo wszystko normalnie:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana swojego zdjęcia nie mam bo aparat zabrał Mąż i nie mam jak zrobić. Stary odmawia posłuszeństwa, ale znalazłam zdjęcie online podobne wynikiem, tylko moja II kreska jest jeszcze bledsza, ale termin @ powinnam mieć dopiero pojutrze.
U mnie wynik nie pojawił się od razu, ale zauważyłam dopiero po kilku godzinach, dlatego się nie nastawiam bo może być fałszywy.
http://www.mojetehotenstvi.cz/files/imagecache/content/IMG_7124.JPGWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:47