wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrześniowe brzuszki
01.09 Vercia, lussy
02.09 marzen2210, motyl1993
03.09 madzianka, emi80
04.09
05.09 Blue
06.09 Alorrene13
07.09 Daisy, JusWik
08.09
09.09 Kitaja
10.09 agniesja, katalina, Lena87
11.09 justyna1220
12.09 tomania2806, Marteczka91, Malina_88
13.09 czekolada:)
14.09 Ankara
15.09 miscelle
16.09 Inezka, Isia93, renieczka, Lenka@
17.09 Neli
18.09 Zajsonek, Katarzyna87, Gosiacu
19.09 magda-ck, karo_line
20.09 Robaczek89
21.09 Nancy87, asiek191
22.09
23.09
24.09 Nona
25.09 agus3004
26.09 Tolcia, Z., aciulka
27.09 Biedroneczka83, julita
28.09
29.09
30.09 Aska87
odwiedził: 0 WrześniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:23
-
Zajsonek wrote:Marteczka91 czekam na relację z wizyty
mam nadzieję, że będą same pozytywne wiadomości :*
czekam z niecierpliwością
pewnie zaraz wejdziesz do gabinetu więc, kciukam !
Siedzeee i czeeeekaammm o maaatkoooo. Jeszcze jedna pani w ciazy przede mna i wchodze.
Instynkt podpowiada ze to juz po Owu, mimo ze to 11dc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:13
-
Zajsonek wrote:kochana trzeba myśleć pozytywnie !
jeśli mogę spytać ile się staracie ?
W sumie rok, po pierwszych siedmiu cyklach zaszłam w ciąże i szybko poroniłam, a teraz po poronieniu to nasz czwarty cykl starań. Już powoli trace nadzieję, że jeszcze spotka nas to szczęście.
A wy?Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Marteczka91 wrote:Siedzeee i czeeeekaammm o maaatkoooo. Jeszcze jedna pani w ciazy przede mna i wchodze.
Instynkt podpowiada ze to juz po Owu, mimo ze to 11dc...
kochana ja też myślałam, że owu dzisiaj albo jutro a tu jeszcze muszę poczekać tym bardziej że test pozytywny i ból jajników, a mimo wszystko jeszcze nie -
Zajsonek. Dajesz nadzieje:)!
a ja caly czas siedze i czekam i czekammm. Pani przede mna jeszczr nie WESZŁA nawet...
Mąz będzie za godzinke w domu hihihiZajsonek lubi tę wiadomość
-
aciulka wrote:W sumie rok, po pierwszych siedmiu cyklach zaszłam w ciąże i szybko poroniłam, a teraz po poronieniu to nasz czwarty cykl starań. Już powoli trace nadzieję, że jeszcze spotka nas to szczęście.
A wy?
Ja Ci powiem tak kochana..
Jak miałam 16 lat to zaszłam w ciąże z moim obecnym narzeczonym (za niecały rok mężem jak można się zorientować po suwaczku), była to "wpadka", ale szczerze mówiąc świadoma
bo pojechaliśmy na wakacje i tak szaleliśmy, że wróciliśmy z gapowiczem..
Niestety między 6 a 7 tygodnie poślizgnęłam się na wycieraczce i upadłam na brzuch, zaczęłam krwawić i poronienie (na szczęście obyło się bez żadnych zabiegów).
Teraz staramy się od maja, ale gdy podjęliśmy decyzję, wybrałam się do ginekologa na zwykłą kontrolę.. Okazało się, że mam malutką torbiel na jajniku.. Później z tej malutkiej, w maju miała 2cm, zrobiła się 6cm torbiel. w lipcu dostałam skierowanie na laparoskopie, a już 31 lipca byłam po, okazało się i zarówno potwierdziło, że mam endometriozę, torbiel była endometrialna.. Teraz mam pierwszy cykl po laparo zobaczymy co z tego będzie
A tak ogólnie to staramy się 5 cyklaciulka lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:Zajsonek. Dajesz nadzieje:)!
a ja caly czas siedze i czekam i czekammm. Pani przede mna jeszczr nie WESZŁA nawet...
Mąz będzie za godzinke w domu hihihi
noo więc przychodzisz do domu i rzucasz się na męża
spokojnie będzie dobrze -
aciulka wrote:Zajsonek, smutna ta twoja historia, mimo to naczytalam się że po laparo zachodzi się szybciej, czego rzecz jasna życzę ci z całego serducha
dziękuję Ci bardzo kochana
ja również Ci życzę zieloności
Wrzesień musi być nasz
Mój synek Gizmo (kot) 7 września kończy rok, więc jakby dostał prezent w postaci rodzeństwa na pewno by się ucieszył zaraz właśnie zmieniam avatar na jego zdjęcieaciulka lubi tę wiadomość
-
nie mam dobrych wiesci:P
brak pęcherzyka dominującego.
Duzo mały pecherzyków.
mam brac w przyszlym miesiacu po 2 tabetki CLO- ostatni raz.
Jak nie to mam udac sie do kliniki... -
Marteczka91 wrote:nie mam dobrych wiesci:P
brak pęcherzyka dominującego.
Duzo mały pecherzyków.
mam brac w przyszlym miesiacu po 2 tabetki CLO- ostatni raz.
Jak nie to mam udac sie do kliniki...
Kochana słyszałam wiele przypadków, że nie było pęcherzyka dominującego, a po 4 dniach już był, może owulka się przesunie?
Jakiś stres albo coś i zaraz się wszystko przesuwa
aciulka lubi tę wiadomość