wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wrześniówki! Mam nadzieję, że marzenia wszystkich się spełnią i będą szczęśliwymi mamami!
Kochane zamknęłam oficjalnie listę sierpniówek z wynikiem 89 szt Gratuluję wszystkim mamom i powodzenia dla wrześniówek
Buziaki! :*Tolcia25, Isia93, gosia_9020, lussy, aciulka, JusWik, Zajsonek, kapturnica lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
No i wiecie poszedlam se na bete tak dla pewnosci. Miedzy 15 a 16 bede miala wynik. Bo nie wiem czy se moge poszalec w lozku czy Misia dalej na odleglosc trzymac :p Ale tak czuje w kosciach ze nici z pysiulka malego...
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wytrzymałam i za testowałam wczoraj i oczywiście negatyw Wiedziałam, że tak będzie, bo przecież to dużo za wcześnie, ale ten test został mi z sierpnia i tak leżał i po prostu nie dałam rady, musiałam go zrobić
JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue wrote:Ja nie wytrzymałam i za testowałam wczoraj i oczywiście negatyw Wiedziałam, że tak będzie, bo przecież to dużo za wcześnie, ale ten test został mi z sierpnia i tak leżał i po prostu nie dałam rady, musiałam go zrobić
Blue lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:hahahahahaha ja też tak mam że jak test w domu leży to muszę go zrobić pomimo że wiem iż będzie negatywny heheheheh
Ja tez:-) i zazwyczaj w ten sam dzien przychodzi @;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Ja tez:-) i zazwyczaj w ten sam dzien przychodzi @;/