wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Hahaha jestem
kurdę
mój piękny pęcherzyk ma 21,3mm
zadanie domowe od pani doktor: dzisiaj i jutro powtórzyć
później czekamy na II kreski na teście ciążowym :*
Zajsonku do dziela, trzymam kciuki żeby sie udałoZajsonek lubi tę wiadomość
-
katalina wrote:Gosiu gratulacje! i zdrówka dużo.
Dziewczyny, czy po pozytywnym teście dalej mierzycie tempke?
może jeszcze 3 dni do terminu @ nie wiem co robićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:50
-
Dzięki jestem już zmeczona tymi pobudkami bo pozniej nie umiem zasnac, a tak wciaz nie mogę odpoczac wiec moze chociaż rano
A jeszcze jedno... Jak często sprawdzac bete jak przyrasta?
Dzięki za wsparcie dziewczyny i za cierpliwosc.. Nie wiem co bym bez Was zrobila -
katalina wrote:Dzięki jestem już zmeczona tymi pobudkami bo pozniej nie umiem zasnac, a tak wciaz nie mogę odpoczac wiec moze chociaż rano
Dzięki za wsparcie dziewczyny i za cierpliwosc.. Nie wiem co bym bez Was zrobilakatalina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,jak macie okazję to kupcie sobie ten żel conceiv plus. Jestem przekonana że mi pomógł ,nie miałam śluzu. Wspomaga i przy słabszych plemnikach ułatwia dotrzeć gdzie trzeba. Zachowuje również dłużej żywotność plemników. Trzy aplikatory kosztują 36zł. Naprawdę,spróbujcie ! Ja raz użyłam i mam swój szczęśliwy koniec
Ewelina.Irl, JusWik, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
katalina wrote:Dzięki jestem już zmeczona tymi pobudkami bo pozniej nie umiem zasnac, a tak wciaz nie mogę odpoczac wiec moze chociaż rano
Dzięki za wsparcie dziewczyny i za cierpliwosc.. Nie wiem co bym bez Was zrobila -
Dzięki za wsparcie dziewczyny i za cierpliwosc.. Nie wiem co bym bez Was zrobila