wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emi80 wrote:Dziewczyny,jak macie okazję to kupcie sobie ten żel conceiv plus. Jestem przekonana że mi pomógł ,nie miałam śluzu. Wspomaga i przy słabszych plemnikach ułatwia dotrzeć gdzie trzeba. Zachowuje również dłużej żywotność plemników. Trzy aplikatory kosztują 36zł. Naprawdę,spróbujcie ! Ja raz użyłam i mam swój szczęśliwy koniec
-
Katarzyna87 wrote:Aska gdzie lecisz ? Trzymam kciuki i czekamy na waszą trójkę
Testujesz na wakacjach?
Do Turcji a z testem mam nadzieje , że wytrzymam do końca miesiąca takie mam założenie żeby nie nakręcać się za wcześnie w tym miesiącu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny gratuluje pierwszym wrześniowym mama spokojnych 9 miesięcy u mnie dziś 27 dzień cyklu na razie @ brak ostatni cykl trwał tylko 25 dni a wiec mam nadzieje że się udało czekam do jutra co będzie. Trzymam mocno kciuki za te które dziś testują powodzenia kochane.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś polecę na betę, bo @ mi się spóźnia (ale ona tak ma bo nie biorę w tym cyklu lutki), a dziś mam imprezę urodzinową i nie chciałabym mieć w razie czego później wyrzutów sumienia, w ciąży nie jestem na 99,9%, ale sprawdzić nie zaszkodzi.
Daisy, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Marzy mi się, żeby go grudnia być w ciąży, może od razu założę Grudniowe Bąble ;p
Już są założone
gosia86 wrote:a faktycznie chyba jest takie coś że ta która założy wątek to w nim zachodzi w ciążę
A ja wczoraj załozyłam listopadowy a nie wiedziałam o tej wróżbie noc iekawe czy się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:11
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:o nie Czarnula87 nie mów tak. Ja wcześniej tak się nakrciłam że się udało a teraz mi przeszło i wiem że du*pka z tego będzie.
Znam swój organizm :] teraz jeszcze leki zmieniłam, więc wiem że to nie ten miesiac. Bardziej się nastawiam na listopad-grudzień że może się udać, ale raczej nie wcześniej -
a ja mam olewatorki stosunek do tego cyklu ba nwet roztrzaskałam termometr hehehe
co ma byc bedzie ważne ze małż zadowolony i spokojniejszy hmm choć nie ukrywam ze czerwcowy poród jak najbardziej by mnie usatysfakcjonowałCzarnula87 lubi tę wiadomość