Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:i mam wrazenie ze my sie nie staramy wystarczajaco.... bo jak patrze na inne wykresy to serduszka sa codziennie a u nas co drugo dzien , potem przerwa bo albo ja chora albo moj chory,.... ale w okolo owulacji sie ehh.... dosc mam
Puchu, nie można tak myśleć - każda para ma inny temperament. Właśnie najważniejsze (i też najtrudniejsze) to się nie starać w ogóle, kochać się tak samo często jak zwykle. Niektórzy mają na to ochotę codziennie, inni raz w tygodniu i są tak samo spełnieni w związku. Nie ma reguły.
Mnie natomiast bardzo smucą wykresy, na których jest jedno serduszko. W dniu owulacji... I myślę sobie, że dziecko jest tam potrzebne jako "ulepszacz związku" i już widzę rozwód na horyzoncie.Andzia33, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Puchu, nie można tak myśleć - każda para ma inny temperament. Właśnie najważniejsze (i też najtrudniejsze) to się nie starać w ogóle, kochać się tak samo często jak zwykle. Niektórzy mają na to ochotę codziennie, inni raz w tygodniu i są tak samo spełnieni w związku. Nie ma reguły.
Mnie natomiast bardzo smucą wykresy, na których jest jedno serduszko. W dniu owulacji... I myślę sobie, że dziecko jest tam potrzebne jako "ulepszacz związku" i już widzę rozwód na horyzoncie.
dzieki za pociesznie. Ehh z tymi wykresami w dniu owu to tez porazka... tak jak mowisz... no chyba ze nie zaznaczaja.... -
nick nieaktualny
-
Witam,
U mnie też upał, żar się z nieba leje:)
poszłoby się nad wodę, a tu trzeba porządki w domu robić;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 11:47
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:No i super przynajmniej jesteś przebadana.
Ja zmieniłam wizytę w szpitalu na 7-8,08 myślę że tak będzie lepiej
Ja @ dostałam 1 sierpnia na Helu ..tylko zastanawia mnie trochę bo coś taki skąpy....ale nie chce sobie nadziei robić.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
to Iwka jeżeli nie będzie u Ciebie zielono[czego bardzo życzę]to zaczęłyśmy razem cykl,też miałam 1,08@,a mi też nie chce się pracowac przed szpitalem,najchętniej wzięłabym jutro wolne na posprzątanie domku[okna itp...]ale niestety trzeba zakończyc miesiąc i nikt tego za mnie nie zrobi,a niewiem jak będę się czuła po szpitalu ,więc wole popracowac przed,chociaż już mam nerwy...Andzia33
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:Dasz radę kochana :* Zamknąć miesiąc czyżby księgowa??
Jestem kobietą pracującą na 4 fuchach w mojej pracy,ale niestety z 1 wypłatą [księgowośc też ale wew i to co przyg zawożę do biura rach]
Kiedyś pisałaś ,że nielubisz fotografów,myślałam,że chociaż jednego,malutkiego lubisz?Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Jestem kobietą pracującą na 4 fuchach w mojej pracy,ale niestety z 1 wypłatą [księgowośc też ale wew i to co przyg zawożę do biura rach]
Kiedyś pisałaś ,że nie lubisz fotografów,myślałam,że chociaż jednego,malutkiego lubisz?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny