Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:10 wrzesnia rocznia slubu a teraz testowanko szykuje sie na 7 wrzesnia. moze na ta rocznice sprawie prezencik
Aniqa-widze, ze i Ty we wrzesniu masz 2 rocznice slubukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
Iwka bez tak wspaniałych osób jak Wy to forum nie miałoby racji bytu. Szczerze Wam życzę zafasolkowania, ale proszę nas czasem nie opuszczaćIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:a ja tym razem planuje totalny luz i słuchanie swojegociała co do czestotliwości serduszkowania i tyle nic na siłę chyba że chcica bedzie
Ja tak zrobiłam w tym miesiącu i powiem Wam, że nawet ilość serduszek się zwiększyła. To chyba przez to, że nie myślałam o tym kiedy trzeba, tylko kiedy się chce i jak się chce
A tak w ogóle to się nie przywitałam Cześć wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 14:16
Miriam, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja się wczoraj na maksa wystraszyłam bo przy badaniu szyjki poleciała mi po palcach krew I teraz już się tam nie tknę chyba ze strachu... W nocy i do teraz nie plamiłam ale nie chcę już sprawdzać czy znowu poleci jak szyjkę pomacam..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Ja tak zrobiłam w tym miesiącu i powiem Wam, że nawet ilość serduszek się zwiększyła. To chyba przez to, że nie myślałam o tym kiedy trzeba, tylko kiedy się chce i jak się chce
A tak w ogóle to się nie przywitałam Cześć wszystkim!
kurcze nie piszcie tak często o tych serduszkowaniach bo moja chłopina za granicą a mi troszke żal i zazdroszczę - żarcik, ale coś w tym jestDrzwiona, Makak lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:no dokładnie jeszcze sierpień się nie skończył a tu już październik hmmm czy wy dziewczyny nie macie nadziei na sierpień czy wrzesień że tak uciekacie z czasem trzeba wierzyć że się uda wcześniej25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:Wierzymy , wierzymy, nadzieja jest zawsze:) ale ja zameldowalam sie od razu na pazdzierniku , bo sierpniowy cykl mam jakis kaprawy i obawiam sie ze bedzie bezowulacyjny, a we wrzesniu mam wyjazd do Wloch, wlasciwie wylot i to w czasie gdy potencjalnie mogła by byc implantacja... nie wiem czy w ogole nie zaprzestac staranek we wrzesniu ze wzgledu na lot samolotem. jestem panikara:)))
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Aniqa, znam ten ból Mój co miesiąc na delegację wyjeżdża.
Miriam, Makak, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Aniqa, znam ten ból Mój co miesiąc na delegację wyjeżdża.
u mnie też często bywało w zeszłym roku tak, że wtedy kiedy było trzeba to mężuś był na wyjazdach...w tym roku nawet jak jest na wyjeździe (jeśli niezbyt daleko domu) to przyjeżdza na chwilkę hehAniqa, Makak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale plusem takim rozstań jest genialny sex jak moj kiedys byl w rozjazdach to sie nie mogl ode mnie odkleic , a teraz jak jest w domu to albo sraczka albo urok
Aniqa lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny