Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:Drzwiona a tak w ogóle to napisz cos o sobie , przynajmniej jak masz na imie
Aniqa, Aga_Andzia, Iwka lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
Jak milo:) ja ma 3 wrzesnia, to w sumie fajnie by bylo gdybysmy zostaly wrzesniowymi mamusiami, zawsze mi sie tak marzylo
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:ja na pewno nie, bo płodne dni wypadają ok 18 września, więc jakby co to dowiem sie w październiku o skuteczności działań podjętych :0, a wcześniej nie da rady bo plemników póki co na odległość sie nie wysyła
Aniqa ale patrz idealnie wypadaja Ci dni plodne na rocznice:) bosko wiec masz szanse zostac mamuską wrzesniową, tylko potwierdzona w pazdzierniku:) trzymam kciuki:)Iwka lubi tę wiadomość
carolina84 wrote:Dziewczyny a ja się wczoraj na maksa wystraszyłam bo przy badaniu szyjki poleciała mi po palcach krew I teraz już się tam nie tknę chyba ze strachu... W nocy i do teraz nie plamiłam ale nie chcę już sprawdzać czy znowu poleci jak szyjkę pomacam..
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:tak ja mam 17 września rocznice, nawet o tym zapomniałam dopiero ty mi napisałaś, a płodne dni wypadaja tak od 16 heh
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote:dołączam do was dziewczyny, chciałam jeszcze posiedzieć na sierpniowych chwile ale tam ciągle kotoś zaciąża a mnie się cieżko o tym teraz czyta wiec wolę się tu już z wami starać
Więc się staramy
Mam nadzieje że będzie Ci tu z nami dobrze. . . mi zajęło miesiąc zanim zrozumiałam i pękłam, choć minęły dwa lata nadal jest . . . inaczej.Andzia33, Miriam, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwka bardzo mi tu z wami dobrze, jest się przynajmniej komu wyżalić, i tak miałam dużo szczęścia w tym nieszczęściu i narazie jestem w miarę pozbierana, wydaje mi się chwilami, że jestem już bardzo silna i nic mnie nie ruszy ale myślę, że przyjdzie gorszy dzień i w końcu będę płakać
-
nick nieaktualny
-
Esencia ja tez doczytalam, tak bardzo mi przykro. czasem dzieje sie cos czego nie mozemy pojąć, ale bądż silna, jestesmu tu tez dla Ciebie
Ania1986 wrote:hej, ja to chyba tez tu przejde bo w cyklu sierpniowym chyba nic z tego, dzis tempka spadla zamiast isc w gore..25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Hej dziewczynki ja jak sie uda bede testowac 5 wrzesnia ale na nic sie nie nastawiam. Termometr schowalam, szyjki nie patrze co ma byc to bedzie juz dosc rozczarowan mam. A jak wrocimy do polski to idziemy do jakiejs klinki niech zobacza co sie dzieje ze tyle czasu nie zachodze w ciaze. Witam serdecznie wszystkie nowe Kolezanki i trzymam za wszystkie kciuki
-
Cieszę się, że jesteśmy tu razem i możemy się wspierać, madzianka z tą kliniką to dobra decyzja i mam nadzieję, że trafisz na sensownego lekarza. Moja znajoma długo się starała i już ją chciał lekarz wysyłać na invitro ale poszła gdzie indziej do speca i znalazł powód dlaczego nie zachodzi teraz się leczy i ma nadzieję na naturalne zajście.
Andzia33 lubi tę wiadomość