Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:oj tam nie bezczelnie, w takim razie witam Beata. też mam rocznice we wrześniu, 17 dokładnie. i też drugą.
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam kochane, naprawde cisza. dlugi weekend jest to mało staraczek siedzi na ovu
chce dzidziusia, kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
oj ja tez jestem. strasznie sie zapuscilam z niebyciem na ovu/forum. jak sie macie dziewuszki???My mielismy serduszkowac co 2 dzien dziewczyny...
No w morde jeza, nie udaje nam sie! Ha ha.
Wczoraj moj pancio mial focha. Nie odzywal sie do mnie 2 godziny! Po czym sam przylazl sie wkupic... Kocham go strasznie! Ha ha
Jak u was po weekndzie?MariaAntonina, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja chyba jeszcze liczę na sierpień, ale co tam. Wrzesień też jest fajny Czekam do końca sierpnia na @, a potem to już chyba powinnam iść jej sama gdzieś szukać. Bo już sobie grubo przesadza i się szlaja nie wiadomo gdzie Dziś 65dc!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, byłam dziś u ginekologa naprotechnologa i zlecił mi dodatkowe badania. Zaniepokoiło go to, że przez pół roku nie zaszłam w ciążę mimo starań i to ostatnie wczesne poronienie. Co ciekawe zalecił wybranie się na szkolenie z obserwacji śluzu i podał stronę www.naprotechnologia.wroclaw.pl oraz mierzenie temperatury koniecznie w pochwie. Trochę nawiedzona jak dla mnie jest ta naprotechnologia ale może pomaga ludziom faktycznie.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
a to ciekawe ecencia, ja juz obczajam strone...
aga_andzia, nie chce ci sie dluzej poczekac? tak ze dwa dni?
andzia - meza detektor rozporkowy cos wykryl??? czy tylko posprzatal po zabiegu i sciany pomalowal?
topola...strasznie dlugo! stres???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalitria.... stres trochę mam, chociaż bardzo staram się nie myśleć. Mam pcos, i zanim zaczęłam brać tabletki też miałam takie porozciągane cykle. Moja ginekolog powiedziała, że najprawdopodobniej teraz też tak będzie. Na razie mam się obserwować co też robię, nie wiem tylko jak długo mam na tą zabłąkaną @ czekać. Ech!
Aga_Andzia....zrób tą betę. A co Ci szkodzi Tym bardziej, że jak mówisz nie masz innej możliwości, żeby jeszcze trochę poczekać. Niestety nie poradzę Ci czy będzie to wiarygodne czy nie, nie znam się. Ale może zapytaj w laboratorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 14:32
-
Topola,strasznie długi ten cykl,nie myślałaś,żeby brac dupchaston lub luteinę na wywołanie.
Kalitria mój domowy lekarz stwierdził,ze wszystko dobrze,aże bolały go kolana to ja się śmieję ,że będą niespodziewanie bliżniaki TOMEK i TOSIA bo oglądaliśmy wczoraj film jak się zamienili na wakacjach...hihikalitria lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyTopola wrote:Kalitria.... stres trochę mam, chociaż bardzo staram się nie myśleć. Mam pcos, i zanim zaczęłam brać tabletki też miałam takie porozciągane cykle. Moja ginekolog powiedziała, że najprawdopodobniej teraz też tak będzie. Na razie mam się obserwować co też robię, nie wiem tylko jak długo mam na tą zabłąkaną @ czekać. Ech!
Aga_Andzia....zrób tą betę. A co Ci szkodzi Tym bardziej, że jak mówisz nie masz innej możliwości, żeby jeszcze trochę poczekać. Niestety nie poradzę Ci czy będzie to wiarygodne czy nie, nie znam się. Ale może zapytaj w laboratorium.
nie wiem sama...jak koleżanka z pracy nie da rady się ze mną zamienić na te dni wolne (ona ma w piatek) to zrobie jutro...a jak się zamieni to poczekam do piatkuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Znam dziewczynę ,która starała się 8 lat jeżdziła po całej Polsce ,naprotechnologię też ale nie we Wrocławiu i jak już całkowicie odpuściła,zapisali się na ivf ,które miała miec w czerwcu,to w styczniu dowiedziała się ,że jest w ciąży i teraz jej córeczka ma 2 lata [prawie] a ona stara się o drugie i ma takie same problemyAndzia33