Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Możę i wrzesień będzie mój...bez wykresu już...
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
w lipcu się nie udało w sierpniu nie będzie starań , dopiero zaczynam walczyć z prolaktyną więc pomysł z wrześniem jest niezły , czas odległy więc nie trzeba się spinać a to też jest dobre
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to i ja się dołączam. Przyszła dzisiaj @ więc kolejna owulka pewnie pod koniec sierpnia i testowanie we wrześniu. Życzę wszystkim nam aby wrzesień był tym szczęśliwym.
Puszysta wrote:Humor wisielec
to tak jak u mnie:/Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnydokladnie... normlanie siedze i placze... juz mam dosc czekania... dosc...
i mam wrazenie ze my sie nie staramy wystarczajaco.... bo jak patrze na inne wykresy to serduszka sa codziennie a u nas co drugo dzien , potem przerwa bo albo ja chora albo moj chory,.... ale w okolo owulacji sie ehh.... dosc mamAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Ja wczoraj dostałam okres,więc lipiec zakończony.
Dzisiaj zapisałam się na chisterioskopie na 11-12 08,usuną mi polipa i niestety sierpień będzie bez starań ,więc juz wiem,że czekam do września i wtedy musi się udac!!!!!!!!Andzia33 -
Puszysta może przejdż się do lekarza,nasciemniaj że żle się czujesz,albo coś i musi Cie przyjąc.Będziesz wiedziała,czy to jeden tak długi cykl,czy może 2 a tamto plamienie to okres,a może zapisze Ci luteinę na zakończenie.Nie wytrzymałabym w takiej niewiedzy i nie działaniu.Andzia33
-
nick nieaktualnyluteiny mi nie da. u lekarza juz bylam baaa nawet do szpitala mnie wyslal na usg sprawdzic czy to nie pozamaciczna
zaznaczylam to plamienie jako okres... bo ten drugi dzien plamien juz mogl pod okres podpadac bo ja wkladce normlanie krew byla.... wiec jako lekka @... i zamawiam nowy termometr z dwoma po przecinkuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
No to ja ise z Wami zegnam .. miłego weekendu kobiety nie szalec mi tu ale w łózku czy gdzie tam popadnie POZWALAM .. nawet na plazy jakby co to mandaty biore na swoja klate ..heeee
A ja dzis impreza ., ale czuje ze to bedzie dla mnie stypa bo sie czuje ujowo..
PAPAPA
do poniedziałku.Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.