Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kalitria wrote:ja udaję już długo... a potem siedze po nocy i nadganiam maile Ah te owu
Ha ha, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja Jeśli codziennie śledzenie wątków i różnych wykresów na ovu można nazwać tym mitycznym "wyluzowywaniem", to ja mam luz totalny w temacie starania
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja trochę odpuszczam i rzadziej będę na owu. Spędziłam wspaniały weekend i stwierdziłam, że może tak ma być i mam jeszcze trochę poczekać. Leki będę brała bo to i tak dla mojego zdrowia. Lekarz chciał w tym cyklu zrobić monitoring ale mam taki grafik w pracy, że nie mam jak. Myślę, że to wszystko się tak układa po to żebym odpuściła. Odpocznę, mniej się będę stresowała, może samo przyjdzie do mnie dzieciątko. A może to jeszcze nie ten moment. Takie mnie życiowe wątpliwości dopadły ale odkryłam trochę więcej szczęścia w tym moim nudnym życiu które ostatnio skupiało się głownie na dziecku.
MariaAntonina, MalutkaEve, Andzia33, Modelka lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Dziewczyny, ja trochę odpuszczam i rzadziej będę na owu. Spędziłam wspaniały weekend i stwierdziłam, że może tak ma być i mam jeszcze trochę poczekać. Leki będę brała bo to i tak dla mojego zdrowia. Lekarz chciał w tym cyklu zrobić monitoring ale mam taki grafik w pracy, że nie mam jak. Myślę, że to wszystko się tak układa po to żebym odpuściła. Odpocznę, mniej się będę stresowała, może samo przyjdzie do mnie dzieciątko. A może to jeszcze nie ten moment. Takie mnie życiowe wątpliwości dopadły ale odkryłam trochę więcej szczęścia w tym moim nudnym życiu które ostatnio skupiało się głownie na dziecku.
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Nie bede pisała co u mnie bo ciagle to samo ...........dolegliwosci mdłosci......
Moj N sie rozchorował kazałam isc mu do lekarza pod grozba ze jak nie pojdzie to nie przyjade bo nie moge byc chora.. zadziałało.. inaczej to walczyłabym jak z wiatrakami , leczyc sie chciał choligrypem i innym swinstem kiedy zawalony jak nic.. ryb mu sie zachciało to teraz ma..ehh
U mnie słonce , ale co z tego jak zimno bryyyyyyy....
ecencia bedzie dobrze..głowa do góry pozdrawiam..MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Ja też !
Witajcie !
U mnie tempka skoczyła znów w górę tak jak jej Iwka kazała[dzięki],ale test negatyw,no i nie wiedziałam co zrobic z luteiną i poszłam na bete [oby ten wydatek okazał się pozytywny]MariaAntonina, Iwka, celia lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Ja też !
Witajcie !
U mnie tempka skoczyła znów w górę tak jak jej Iwka kazała[dzięki],ale test negatyw,no i nie wiedziałam co zrobic z luteiną i poszłam na bete [oby ten wydatek okazał się pozytywny]Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam rzadko zagladam gdyz niemam czasu praca i dom tak w kolko
Od 2tygodni wpieprzam jak glupia piersi bola od 2 tygodni i nie chca przestac czuje sie bardzo okresowo bol plecow tez okropny. zawroty glowy, mdlosci ehhh
Wlosy wypadaja mi garsciami paznokcie stwardnialy i to jest akurat plus
Czuje sie tak dziwnie,ze uhhh . . . Rozkojarzona itd.
3majcie sie goraco :* Gratki dla nowo zaciazonychcelia, ;oniqa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve ładny masz wykresik Ja od kilku cykli nie mierzę temperatury, choć od przyszłego cyklu chyba znów zacznę. W tym miesiącu nie nastawiam się na nic, bo mąż był w delegacjach i starań prawie nie było i do tego jakieś grypsko mnie teraz dopadło.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Witam rzadko zagladam gdyz niemam czasu praca i dom tak w kolko
Od 2tygodni wpieprzam jak glupia piersi bola od 2 tygodni i nie chca przestac czuje sie bardzo okresowo bol plecow tez okropny. zawroty glowy, mdlosci ehhh
Wlosy wypadaja mi garsciami paznokcie stwardnialy i to jest akurat plus
Czuje sie tak dziwnie,ze uhhh . . . Rozkojarzona itd.
3majcie sie goraco :* Gratki dla nowo zaciazonych