Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basia jeżeli piszesz ,że często wychodzi Ci najpierw pozytywny,a za chwilę negatyw,to moim zdaniem masz problem z zagnieżdżaniem,albo słaby progesteron,albo cos z endometrium.Co na to Twój gin?
Ja poszłabym na betę i jak pozytywna [a napewno tak]to od razu do gina po dupchaston.MalutkaEve lubi tę wiadomość
Andzia33 -
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiemanko dziewczyny czytałam na necie pewien dosc ciekawy artukuł ale jak to ma sie czy sie sprawdza to właśnie testuje narazie nie bardzo wierzę ale na poczatku października się dowiem w tym kitu
http://rozowoniebieskie.vot.pl/printview.php?t=773&start=0&sid=8b30ed20f7a44154c34123370f843a4e
nie wierzę że sie uda ale chyba tonący spróbuje wszystkiego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:ja kazdego miesiaca jak zrobie mam pozytyw po poludniu a z ranca mam negatyw bez sensu wiem . . .
co moj gin na to??? NIC KURWA !!! STWIERDZIL,ZE ON NIE WIE CO Z TTYM ZROBIC ZADNYCH BADAN TYLKO SKIEROWAL MNIE DO KLINIKI LECZENIA NIEPLODNOSCI
ja się nie dziwię Twojemu wkur.., a to lekceważenie niektórych lekarzy jest porażającebasiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a co sie dzieje?
fasolka nie rozwija się tak jak powinna, beta przestało dobrze rosnąć, przyrost jest minimalny, jak byłam na usg w piątek to pęcherzyk ciążowy ma 0,72 cm, brak zarodka w środku. Lekarka powiedziała że albo to bardzo wczesna ciąża 4-5 tydzień albo ciąża zanika. Powinien być to już 7 tydzień ovu była równy miesiąc temu
więc jak będzie po wszystkim to starania odkładam na bok. Bo dwa razy pod rząd stracić maleństwo to jednak siada na psychikę ;(