Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane wykresu nie prowadze na razie ale chyba od nastepnego cyklu zaczne Odpuscilam se i masz ci los!!!
W pracy wymiotowalam juz W ZYCIU NIE TKNE SERKA DANIO STRACIATELLA !!!!! myslalam ze mi ryj rozerwie heheh
Wracajac kupilam 2 testy ciazowe bo cos mi nie pasuje???\
gdyz : moja sis w ciazy stwardnialy paznokcie i wylatywaly wlosy garsciami a ja tak mam i cooo? zzrobilam test dzisiaj wyszly 2 ale druga slabsza.
Drugi test zrobie jutro rano z porannego moczu
#mac kciuki zeby wyszla meeega grubasna i wyrazna
A syjka macicy mnie boli taaak bardzo przy stosunku ze ohaaa
witaj Klifff :* PodrawiamNusia, MalutkaEve, celia, Mikusia2, Matylda36, Klif, Iwka, MariaAntonina, Modelka, Andzia33, Koza, aniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochane wykresu nie prowadze na razie ale chyba od nastepnego cyklu zaczne Odpuscilam se i masz ci los!!!
W pracy wymiotowalam juz W ZYCIU NIE TKNE SERKA DANIO STRACIATELLA !!!!! myslalam ze mi ryj rozerwie heheh
Wracajac kupilam 2 testy ciazowe bo cos mi nie pasuje???\
gdyz : moja sis w ciazy stwardnialy paznokcie i wylatywaly wlosy garsciami a ja tak mam i cooo? zzrobilam test dzisiaj wyszly 2 ale druga slabsza.
Drugi test zrobie jutro rano z porannego moczu
#mac kciuki zeby wyszla meeega grubasna i wyrazna
A syjka macicy mnie boli taaak bardzo przy stosunku ze ohaaa
witaj Klifff :* Podrawiam
kciukam, żeby byłaMikusia2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jska doopa jak są dwie to oznacza ciaze.kazda miała slaba 2we wczesnym stadium..pedz na betę kochana..bo cosik jest na rzeczy..
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
basiulka 89 glowa do gory mozesz miec niski poziom hormonow na poczatku wiec sie nie zalamuj tylko lec na bete albo kup inny test u mnie tez byla bardzo slaba krecha taka ze moj m mnie wysmial ze nawet przy 100watowej zarowce nic nie widac kilka dni pozniej zrobilam znowu i byla piekna krecha wiec moze u ciebie jest tak samo trzymam kciukasy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny