Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Clarson wrote:Ja widze na obu 🫣🥰
Mervee, Elena20, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
11.2024 przerwa na reagenerację 😴 -
Lexia ale masz piękny zestawik 🤩
Elena20 lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼
Pacynka wrote:Odnośnie aplikacji - wczoraj pokazywała mi, że owulacja będzie 6.09, a dzisiaj jak wpisałam ból jajnika zmieniła zdanie i pokazała, że to dzisiaj 😅
Haha, o matko ta aplikacja to masakra. Ja juz na 100% po owulacji. Apka wyznaczyla na przedwczoraj ale dziś odnotowałam śluz wodnisty bez żadnych innych objawów i pyk owulacja jednak wczoraj 🤣DreamBee, Pacynka, Elena20, Lauraa, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼
DreamBee wrote:Hmmm... trudno powiedzieć... a który masz dzień cyklu? Może owulacja dopiero będzie 🤔
No nic uczę sie nowego skila- praca z testaki owu.
Gratulacje dwoch kresek dziewczyny! 👏
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 19:44
Elena20, 3erin, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
Fasolowa_zupa wrote:15 dzisiaj, testowalam od 12 dnia codziennie +/_ o tej samej porze, myslalam ze bedzie pozniej a sądzę ze moze była 11. 🧐
Gratulacje dwoch kresek dziewczyny! 👏DreamBee, Fasolowa_zupa, Elena20, pp2018, Lauraa, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
Fasolowa_zupa wrote:15 dzisiaj, testowalam od 12 dnia codziennie +/_ o tej samej porze, myslalam ze bedzie pozniej a sądzę ze moze była 11. 🧐
Gratulacje dwoch kresek dziewczyny! 👏
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
A jak długie cykle masz? Bo owulacja może być też później, polecam jeszcze robić testy 😊Elena20 lubi tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
Hejka, a korzystał ktoś z promocji ovufriend na wizytę za 1 zł w Invimed? Gdzie jest haczyk? Wypisałam formularz ale nie chce mi się w to wierzyć 😆
Elena20, pp2018 lubią tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
DreamBee wrote:A jak długie cykle masz? Bo owulacja może być też później, polecam jeszcze robić testy 😊
-
Fasolowa_zupa wrote:28 dni, ale myślę, że sie troche rozregulowalam. Prawie nie jadlam, mialam duzo stresu i biochem w minionym cyklu. No trudno...
O to widzisz, tym bardziej obstawiam, że owulacja może się teraz opóźnić 😊 Rób dalej testy i może jeszcze wszystko przed Tobą ✊Fasolowa_zupa, Elena20, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
DreamBee wrote:O to widzisz, tym bardziej obstawiam, że owulacja może się teraz opóźnić 😊 Rób dalej testy i może jeszcze wszystko przed Tobą ✊
Może jeszcze nie wszystko stracone. Od dzisiaj zaczynam też z Luteiną i Proverą.
A nawiązując do dzisiejszego wątku...za nastolatki straszona nas, że wystarczy pocałować się z języczkiem albo usiąść chłopakowi na kolanach i juz brzuch rośnie, a tu się człowiek stara ile może, modli, suplementy łyka, szpagaty na chlopie robi i nic. 😆 oszukali nas. 😄
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 19:53
DreamBee, 3erin, Elena20, Deyansu, Lauraa, Ilka96, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
Fasolowa_zupa wrote:Dzieki za podpowiedz i dozę optymizmu w takim razie jutro lecę po kolejną paczkę owulaków.
Może jeszcze nie wszystko stracone. Od dzisiaj zaczynam też z Luteiną i Proverą.
A nawiązując do dzisiejszego wątku...za nastolatki straszona nas, że wystarczy pocałować się z języczkiem albo usiąść chłopakowi na kolanach i juz brzuch rośnie, a tu się człowiek stara ile może, modli, suplementy łyka, szpagaty na chlopie robi i nic. 😆 oszukali nas. 😄
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
Dosłownie,ewidentnie całe życie nas oszukiwali☺️😉
Do tej pory myślałam,że ciąża to najprostsza sprawa,jest owulacja jest plemnik,co tu może się nie udać…hahaha,wszystko🥳DreamBee, Fasolowa_zupa, 3erin, Elena20, Deyansu, Lauraa, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
Fasolowa_zupa wrote:Dzieki za podpowiedz i dozę optymizmu w takim razie jutro lecę po kolejną paczkę owulaków.
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
A luteinę i proverę nie powinnaś brać dopiero po owulacji? Z tego co się orientuję te leki brane przed owulacją mogą ją zablokować 🤔Elena20 lubi tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
DreamBee wrote:A luteinę i proverę nie powinnaś brać dopiero po owulacji? Z tego co się orientuję te leki brane przed owulacją mogą ją zablokować 🤔
Elena20, DreamBee, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Mervee wrote:Nie wytrzymałam i poszłam po facelle do rossmanna (używam Premom, ktory wykrywa od 25)
Tutaj są oba z tej samej próbki:
Tym razem nie oszukaniec 😳🙈Mervee, Elena20 lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:Powiem Wam , że miałam 1 cykl z luteiną i lekarz przepisał mi ją nie wiedząc kiedy mam owulację, bo byłam odrazu po odstawieniu AH ,więc też nie wiedziałam kiedy i czy w ogóle ta owulacja była/będzie kazał mi brać luteinę od 16dc przez 10 dni chyba i przy kolejnym cyklu zrobiła mi się cysta krwotoczna 3mm, co prawda wchlonęła się przy kolejnym, ale mimo wszystko powstała przy tej luteinie
-
Ja melduje ze umówiłam się jutro do gina żeby sprawdził co tam się u mnie dzieje po tym biochemie i czy w tym miesiącu mam w ogóle jakiekolwiek szanse na owulacje. Śluz mam tak dziwny od kiedy skończyła się @ że nie mam pojęcia co tam się kręci
Do tego udało mi się odwołać podróż służbową więc jeśli będę miała owu w tym miesiącu to przynajmniej będę na miejscuFasolowa_zupa, 3erin, Elena20, Lexia, pp2018, DreamBee, Lauraa, Belia, Kasiekkk, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
DreamBee wrote:A luteinę i proverę nie powinnaś brać dopiero po owulacji? Z tego co się orientuję te leki brane przed owulacją mogą ją zablokować 🤔
Nie wiem do końca jaki Ona ma pomysł na mnie.
---‐‐
7cs
38👱♀️
38👴
Starania o 1 dziecko.
Euthyrox 0,25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 20:22
-
Nineq wrote:🤦♀️dlaczego lekarze to robią?
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Majlen wrote:Nie wiem..Ja też te 7 miesięcy temu byłem zielona w temacie staraniowym, to nie zaprotestowałam ,teraz w życiu bym czegoś takiego nie wzięła, no ale człowiek uczy się na błędach. Poszłam wtedy do niego 1 raz, bo miał super opinie na znanym lekarzu, oczywiście powiedział, że to nie przez luteinę ta cysta i nie wie jak mnie z tego wyleczyć.. i już więcej mnie nie zobaczył
Kurczaki teraz mnie nastraszyłaś. Muszę poczytać o tym. Co myślisz wstrzymać się z braniem? Zawsze mogę zacząć od kolejnego cyklu przecież.Elena20 lubi tę wiadomość