SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Jowi28 Znajoma

Wysłany: 22 września 2021, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, za dwa dni mam przewidziana miesiączkę. Już pare razy czułam dzisiaj mocne kłucie w lewym jajniku. Proszę powiedzcie czy mam zrobić betę? Żeby w razie co skontaktować się z ginekologiem? Może gadam dyrdymały ale już sama nie wiem czego się chwytać

• Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 22 września 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jowi, ja bym zrobiła najpierw test a później betę :)

Mari92 lubi tę wiadomość

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 22 września 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test najlepiej w dniu sp. Miesiączki prawda?

Mari92 lubi tę wiadomość

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 22 września 2021, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupie pytanie 😂 najlepiej w tym dniu, wiem wiem, ale pewnie zrobię już jutro rano- ciekawość. Już mam taka deprechę 😔 wszędzie rodzą się dzieci 😔

• Vaiana Autorytet

Wysłany: 22 września 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jowi28 wrote:
    Test najlepiej w dniu sp. Miesiączki prawda?
    Teoretycznie tak, ale w praktyce to różnie bywa 🤣

age.png

Starania od 06.2019
    3x IUI ❌
    Kwiecień 2022-ivf
    30.04 - 1 transfer
    9dpt beta 127
    11dpt beta 343
    13dpt beta 741
    16dpt beta 2226
    27dpt mamy ❤️
    11.01.2023 -52cm, 3100g 🩷

Wysłany: 22 września 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Możesz spróbować jutro, myślę że powinno już coś wyjść :)

Wysłany: 22 września 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja z mężem staramy się od stycznia. Od marca mam nieregularne miesiączki. Gdy byłam o gin mówiła że mam dwa niewielkie torbiele ale nie są groźne. W czerwcu zrobiłam podstawe badania. Okazało się że tsh mi strasznie skoczyło. W styczniu miałam 0,5 a w czerwcu już prawie 5. Dostałam większą dawkę letroxu i na dzień dzisiejszy tsh mam 1,5.
    W sierpniu gin chciała żebym zrobiła prolaktynę i progesteron pod koniec cyklu. Te badania wykazały że nie mam owulacji. Dostałam dostinex. Biorę bo już 5 tydzień. Myślicie że to tylko to czy coś jeszcze może być nie tak ?

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 22 września 2021, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    Tak, najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Możesz spróbować jutro, myślę że powinno już coś wyjść :)
    Zrobię jutro rano przed praca 😁 jakieś mam wahania nastroju przed ta przewidywana miesiączka 😅 w sumie to nic nowego ale nie mogę tego opanować🙈

• Paulina1994 Autorytet

Wysłany: 22 września 2021, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jowi28 wrote:
    Zrobię jutro rano przed praca 😁 jakieś mam wahania nastroju przed ta przewidywana miesiączka 😅 w sumie to nic nowego ale nie mogę tego opanować🙈

Trzymam kciuki !
    Daj znać 💕✊✊

3jgxyx8dp7opu05y.png
  • Jowi28 Znajoma

Wysłany: 22 września 2021, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1994 wrote:
    Trzymam kciuki !
    Daj znać 💕✊✊
    Już kupiony!😍 dam znać rano♥️

Mari92 lubi tę wiadomość

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 23 września 2021, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatywny 😪

Wysłany: 23 września 2021, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie :(

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 23 września 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz już na spokojnie poczekam do jutra. Jeśli niestety znowu dostanę @ umawiamy się do kliniki ✊🏼

• olcik Autorytet

Wysłany: 23 września 2021, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wczoraj zapomniałam napisać żebyście trzymały kciuki bo byłam odebrać wyniki ost badań i przy okazji na konsultacji... Kariotyp prawidłowy, ale nasienie niby kiepskie ale dobre. Nie dostałam wyników do ręki, więc nie jestem w stanie napisać wam co tam wyszło ale widziałam kątem oka aż 3*NIEPRAWIDŁOWY. Lekarz powiedział, żeby się nie przejmować bo skoro doszło 2 razy do ciąży to te wyniki są niemiarodajne. I bądź tu mądry... Dostałam skierowanie na histeroskopie w październiku. Przypomnę, że to wizyty z programu badań prokreacyjnych NFZ mimo wszystko chyba wrócę do swojej doktor ze wszystkim co mi wcześniej zaleciła... Może będzie miała lepszy pomysł niż invitro lub ciąża naturalna z nastawieniem na stratę. Jestem zawiedziona tymi wizytami, lekarzem, jego podejściem względem pierwszej wizyty i mam wrażenie że to tylko strata czasu bo planu na działanie nadal brak.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 września 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jowi28 wrote:
    Negatywny 😪
    O jej 😭. Pamiętaj nowy cykl, nowa szansa 😊

Jowi28 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 września 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Dzień dobry :)
    Wczoraj zapomniałam napisać żebyście trzymały kciuki bo byłam odebrać wyniki ost badań i przy okazji na konsultacji... Kariotyp prawidłowy, ale nasienie niby kiepskie ale dobre. Nie dostałam wyników do ręki, więc nie jestem w stanie napisać wam co tam wyszło ale widziałam kątem oka aż 3*NIEPRAWIDŁOWY. Lekarz powiedział, żeby się nie przejmować bo skoro doszło 2 razy do ciąży to te wyniki są niemiarodajne. I bądź tu mądry... Dostałam skierowanie na histeroskopie w październiku. Przypomnę, że to wizyty z programu badań prokreacyjnych NFZ mimo wszystko chyba wrócę do swojej doktor ze wszystkim co mi wcześniej zaleciła... Może będzie miała lepszy pomysł niż invitro lub ciąża naturalna z nastawieniem na stratę. Jestem zawiedziona tymi wizytami, lekarzem, jego podejściem względem pierwszej wizyty i mam wrażenie że to tylko strata czasu bo planu na działanie nadal brak.
    Jeśli czujesz ,że nie tego u lekarza szukałaś, to zmień go. Na pewno,któryś Was dobrze poprowadzi do upragnionego maleństwa 😉.

olcik lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • olcik Autorytet

Wysłany: 23 września 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari to lekarz z doskoku, ale byłam przekonana że po tylu latach pracy i doświadczeń w tak renomowanym miejscu znajdzie dla nas złoty środek. Na pewno się nie poddam, będę szukać innych możliwości i rozwiązań-oby do skutku!

Mari92 lubi tę wiadomość

• Jowi28 Znajoma

Wysłany: 23 września 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu, lekka @ się pojawiła😡

Ikazdyb lubi tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 24 września 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jowi28 wrote:
    No i znowu, lekka @ się pojawiła😡

Ja przy pierwszej ciąży w dzień spodziewanej miesiączki miałam lekkie różowe plamienie i myślałam że nic z tego a jednak były II kreski :)

• Dzoana13 Nowa

Wysłany: 24 września 2021, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, śledzę wpisy od paru dni na tym forum i na innych jednak nie znalazłam odpowiedzi. Jestem całkiem nowa, mam 31 lat, ogólnie nie staramy się z mężem o dzidzie bo mamy już 11 latke. Jednak coś w tym miesiącu się zrobiło dziwne. Okres był na początku września, ok 19. 09 miałam owulacje(czuję ją w każdym miesiącu) dzisiaj jest 5dpo, moja temp. 36,8, piesi zaczęły od środka boleć przy każdym ruchu (jak przed okresem ale trochę ineczej) śluz zmienił się jakby w płodny... Ja wiem ze to dużo za wcześnie, ale czy któraś takie rzeczy zaobserwowała i wyszła z tego ciąża? Lekko wariuje i dlatego odważyłam się napisać do Was ❤️

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ