Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wam
Zrobiłam test ten Preductor drogi i jest cień odrazu wyszedł bez światła widać ale na zdjęciu słabo jutro powtórzę się okaże. Dopóki ciemnej krechy nie zobaczę nie uwierzę. A tak ogólnie to poboluje jak na okres i ciągnie w pachwinie, ale taki nie jest silny ból żeby nie można było wytrzymać.
Głową boli i kawa nie smakuje co zauważyłam piję ja ale zaraz mdli mnie. Troszku inaczej niż wcześniej miałam objawyMari92 lubi tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Hej wam
Zrobiłam test ten Preductor drogi i jest cień odrazu wyszedł bez światła widać ale na zdjęciu słabo jutro powtórzę się okaże. Dopóki ciemnej krechy nie zobaczę nie uwierzę. A tak ogólnie to poboluje jak na okres i ciągnie w pachwinie, ale taki nie jest silny ból żeby nie można było wytrzymać.
Głową boli i kawa nie smakuje co zauważyłam piję ja ale zaraz mdli mnie. Troszku inaczej niż wcześniej miałam objawy<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari kiedy masz wizytę? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Mari kiedy masz wizytę? ☺️
Mam nadzieję z dobrymi wiruskai dla Was 🙂.
Muszę się z tego okropnego kaszlu wyleczyć i zapchanego nosa. I jeszcze rzygam jak kot 🤮
ZYCZE wam zdrowia , nie ma nic cenniejszego 🥰Starania2021❤️, Dominika96 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
U Ciebie lada moment i badanie prenatalne ☺️
Stefania daj nam znać rano 😁🥰Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Asia cudowne wieści 🥰
Stefania byłaś kiedyś na monitoringu cyklu?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Asia cudowne wieści 🥰
Stefania byłaś kiedyś na monitoringu cyklu?
Szkoda gadać.
Już się nie staram nie przyjdzie @nastepnym razem to wtedy test zrobię. Bo tylko rozczarowania są 😭 -
Może to fałszywe testy? Też miałam piękne krechy a dzień później miesiączkę 😕👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Może to fałszywe testy? Też miałam piękne krechy a dzień później miesiączkę 😕
5 różnych użylam bo nie wierzyłam no i masz.
Najlepiej nie robić testów przed @ same rozczarowania -
Ostanio też żyję zasadą, że robię ewentualnie test dzień przed miesiączką i jest czarno na białym. ☺️
Jutro rano zmierzę temperaturę z ciekawości ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
No ja jakoś nie wierzę w te testy co pokazują w 7dpo kreski, szczerze jest szansa żeby tak szybko się zagnieździł zarodek? Mi pozytywny test wyszedł w dzień @ i raz nawet 1 po ale wtedy byłam pewna co do owu bo chodziłam na usg a tak to można sobie gdybać czy była i kiedy. U mnie od pon powinna być @, ale raz plamię raz nie i nie czuję się w ogóle okresowo więc cholera wie co tam się dzieje. Jeszcze co do testów, to rozumiem że czasami ciężko się powstrzymać, ale wydaje mi się że im rzadziej tym mniej rozczarowań...
-
Dzisiaj 36,57 sama nie wiem co myśleć, chyba za zimno 😕
Tak jak Ola myślę, że testować się powinno od 10 dnia po owulacji ☺️wcześniej to bezsens, bo zagnieżdżenie jest koło 7 dnia po, a musi trochę czasu upłynąć, żeby beta rosła ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————