X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2021, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anczianczi,
    Ja też biorę duphaston. On troszkę powoduje objawy ciążowe. Też mam powiększone piersi zawsze... Niestety nie sugerowałaby się objawami.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2021, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś Kobietka testuje w najbliższym czasie? ☺️

• Sylza Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w środę zaczynam:)

Mari92 lubi tę wiadomość

’94
    04.2021 - początek starań
    Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)

❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
    🏥Salve Łódź
    ❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
    ⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
    ⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
    12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
    🏥KrakOvi
    ⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
    3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
    5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
    🏥 Eurofertil Ostrava
    6.2022
    1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
    2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
    👨‍⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)

Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
    Transfer 12.10.2022
    5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo liczę, że w końcu pojawią się dwie krechy ✊

Mari92, Sylza lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś ucichła grupa ;) ja skończona @ więc zaczynamy najprzyjemniejszy etap cyklu 😂😂

Mari92, Dominika96, Blond27 lubią tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę powodzenia 😊

U mnie choroba, mam tak zatkany nos,że nie wiem. Macie jakiś patent na oddetchanie domowymi sposobami?

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza jak makiem zasiał. 😕
    Asia najlepszy czas ☺️🙈
    Mari u Ciebie już 10 tydzień, ale to zleciało.
    Stefania odezwij się co u Ciebie jak czytasz ☺️

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki miałam dziwną sytuację. Poszłam siusiu patrzę a na majtkach kropla śluzu z krwią. Miesiączka dosłownie od razu się leje a tutaj na papierze czysto. Mam głupie myśli, że to implantacja? Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia jak ona wygląda. Pomóżcie 🤨🤔

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Cisza jak makiem zasiał. 😕
    Asia najlepszy czas ☺️🙈
    Mari u Ciebie już 10 tydzień, ale to zleciało.
    Stefania odezwij się co u Ciebie jak czytasz ☺️
    Hej podczytuje troszku u mnie 7dpo,zero objawów raczej lipa w tym cyklu szczerze tak się ostatnio nachapalam tych objawów już mnie nic nie zdziwi. Jeszcze, trzyma mnie to co się wydarzyło.
    Ogólnie zatestuje a czemu nie ale zero mam nadziei jakoś, teraz to jak normalnej krechy nie zobaczę to nie uwierzę.
    Nie będę się doszukiwać cieni. A ty jak tam się czujesz i jak starania bo chyba się nie doczytałam.
    Czekasz na nowy cykl?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2021, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że jesteś z nami ♥️ 7 dni po owulacji to jeszcze wcześnie na objawy 😘 spokojnie 😘
    Czekam na nocy cykl i będę wspomagać owulacje Cleo ☺️

Mari92 lubi tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zatestowalam tak jak się umówiłyśmy, biało🤦🏽‍♀️ plamienie pojawia się i znika, ale chyba mam lekkiego pmsa… wszystko i wszyscy mnie wkurzają, a wczoraj to z nerwow się popłakałam🙄 Dzwoniłam do szpitala zapytać o wyniki, no ale zapomniałam ze jest sobota i mogli nie pracować… Wczoraj rozmawiałam z mężem i wspólnie podjęliśmy decyzje, że odpuszczamy na pewno do końca roku. Wylatujemy na święta i sylwestra do ciepłego wiec naładujemy baterie i będziemy dzialac od Nowego Roku ale zostaje nadal z Wami 😘

Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik może z urlopu wrócicie we troje 💗

Mari92 lubi tę wiadomość

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Super, że jesteś z nami ♥️ 7 dni po owulacji to jeszcze wcześnie na objawy 😘 spokojnie 😘
    Czekam na nocy cykl i będę wspomagać owulacje Cleo ☺️
    Hej hej no dziś 8dpo z rana wcześnie miałam dziwny skurcz i bóle na okres masakra już myślałam że okres dostanę no ale to za wcześnie kurcze, wczoraj włosy farbowałam i prawie nic mi nie chwyciło i znów podejrzenia.
    Ja kiedyś zwarjuje chyba hehe
    A powiedz mi co to jest te Cleo?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clostilbegyt na pobudzenie owualcji. Bardzo późno mi zaczynają rosnąć pęcherzyki 😕
    Stefania moja przyjaciółka też chodziła nom stop do toalety. Miała wrażenie, że miesiączka z niej leci a nie leciała. Ta miesiączka w grudniu skończy roczek ☺️

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Clostilbegyt na pobudzenie owualcji. Bardzo późno mi zaczynają rosnąć pęcherzyki 😕
    Stefania moja przyjaciółka też chodziła nom stop do toalety. Miała wrażenie, że miesiączka z niej leci a nie leciała. Ta miesiączka w grudniu skończy roczek ☺️
    Tylko ze ja to mam bóle jak na okres a okres ma być za 5 dni gdzieś.
    Oby u mnie też się okazało tak jak Twoja przyjaciółka ale tyle się zawiodłam że mała nadzieję mam i coraz, mniej. 😔
    Przez to wszystko tracę nadzieję.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2021, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefania czas starań do prostych nie należy, ale musimy wierzyć, że nam się uda i, że będzie warto 😘

• olcik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2021, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekałam 3 tyg na wyniki histopato po histero. Dzwoniłam dziś i mam czekać kolejne 2-3tyg... MA SA KRA. Wierzyłam, że w tym tygodniu już będę wiedzieć co i jak... Wszystko się przeciągnie do grudnia, albo dalej.

Wysłany: 8 listopada 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cooo?! Ile to czasu w niepewności! Nie poważni są...

• olcik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2021, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A daj spokój, nawet nie mam po co iść do lekarza. Chciałam się zapisać w środku cyklu przy okazji na monit, ale to bez sensu. Mój poniedziałek nie jest zbyt łaskawy... aby do 15 i do domciu :D

• Blond27 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Dziewczyny życzę powodzenia 😊

U mnie choroba, mam tak zatkany nos,że nie wiem. Macie jakiś patent na oddetchanie domowymi sposobami?
    Płukanie zatok - zawsze pomaga 😁

Mari92 lubi tę wiadomość

Ona&On: 1993 r.
    Starania od : czerwca 2021 r.

30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏

09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.

Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ