Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Prolaktyne można badać w każdym dniu cyklu. Ja np badałam wczoraj a to był 24 dzień.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
zzstefania83 wrote:Hej Mari, pytanie czy bolą cię piersi po bokach? Mnie tak od pach bolą, chyba się znów nakręcam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny a jakie miałyście największe wyniki progesteronu bez ciąży?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Prolaktynę niby w całym cyklu można sprawdzać chodź mi gin zawsze mówiła że 2-5 DC najbardziej wiarygodny wynik ☺️
Tez tak slyszalam, że robi się na samym początku. No nic, kolejny cykl- kolejna szansa 😁. A zdarzały się Wam takie pojedyncze cykle bezowulacyjne? Bo oczywiście mam progesteron badać co miesiąc teraz przez 3 kolejne cykle i się zastanawiam, czy jest szansa, że to był jednorazowy przypadek😪Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Dominika, ja progesteron miałam ponad 18 i bez ciąży.
Bridget, ja też muszę iść w następnym cyklu na badania prolaktyny. Na pytanie o owulacji ci nie odpowiem bo ja prawie cały tamten rok nie miałam owu. Dopiero od listopada mam. Potwierdzone u ginekologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 09:50
-
Czyli to moje ponad 11 nic nie znaczy. Sama nie wiem który jestem dzień po. 😔 Muszę grzecznie czekać do niedzieli wtedy może sikne. A jak sytuacja u Was? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
zzstefania83 wrote:Dziękuję kochana a jeszcze, jedno pytanie czy miałaś bardzo dużo sluzu wodnusyego na początku bo mnie aż cieknie dziwne<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:U mnie było dużo, ale kremowego.
-
Starania2021❤️ wrote:Ja od niedzieli robię testy owu. Dwa dni pod rząd lekka kreska a wtorek i środa już była ciemna kreska. Ciemniejsza od kontrolnej i mam kłucia po lewej stronie 😊
Ja się bardzo zawiodlam na testach owulacyjnych, bo chociażby w tym cyklu również był ładny wzrost i pik w 14dc, a potem kreska jaśniała, więc książkowo, a owulacji wogole nie było co potwierdził niski progesteron:( nie wiem jakich dokładnie testów używasz, ja miałam paski z apteki i mimo rosnącego lh, który właśnie te testy wykrywają, nie doszło do owulacji.Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
bridget13 wrote:Ja się bardzo zawiodlam na testach owulacyjnych, bo chociażby w tym cyklu również był ładny wzrost i pik w 14dc, a potem kreska jaśniała, więc książkowo, a owulacji wogole nie było co potwierdził niski progesteron:( nie wiem jakich dokładnie testów używasz, ja miałam paski z apteki i mimo rosnącego lh, który właśnie te testy wykrywają, nie doszło do owulacji.
bridget13 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Stefania to może nawet lepiej. U nas ginekolodzy zawsze każą czekać ten jeden cykl po stracie. Następny miejmy nadzieję będzie Wasz 💗👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dziękuję kobitki za wsparcie 😘 czekamy na nowy cykl.
A na imię mam naprawdę Ewelina 😋
Bridget życzę tobie aby nie zawitała ta wredna @ i abyś ujrzała 2 upragnione kreseczki ⏸️❤️
Dominika może tak ma być. Czekam na następny cykl z nadzieją ze może a tym razem...bridget13, Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość