X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • bridget13 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2022, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że ja sobie dopiero niedawno uświadomiłam jaki to jest skomplikowany proces żeby zajść w ciążę 😆 jak sobie przypomnę siebie sprzed 10 lat, biorąc tabletki i używając prezerwatywy i ten strach w oczach kiedy @ spoznia się 1 dzień, to śmiać mi się chce 😅 teraz człowiek chodzi od lekarza do lekarza, robi badania, inwestuje w witaminy i inne pierdoły, prowadzi zeszyciki, a ciąża i tak swoje...jak nie było, tak nie ma 🙂

Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)

On: 31 lat.

Staramy się od listopada 2021
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela rozumiem Cię, sama miałam ogromną nadzieję po stymulacji a jednak temperatura spada. Tak bardzo mam ochotę dać sobie spokój z tym, a z drugiej strony tak pragnę mieć bobasa. 😒 Najchętniej cały dzień bym przepłakała w poduszkę.

• Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda testy owulacyjne pokazują że organizm się przygotowuje do owulacji a nie że na pewno będzie. Chociaż ja gdy nie miałam owu to nie pokazywało mi nic a jak zaczęłam mieć to pokazuje. Może narazie przypadek🙂

• olcik Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powinna być @ ale objawow zero. Plamie od 2tyg niewiadomo skąd. Jeśli będzie tak dalej do tygodnia, ide do lekarza. Ostatnia miesiączkę miałam 9 grudnia, nie sadze aby wyjazd aż tak namieszał a w ciąże jakoś nie wierze… Nieustannie trzymam za Was kciuki😘 Ja dopiero ogarnelam życie po powrocie. Pranie, prasowanie, praca, czyszczenie lodówki, wyjadanie świątecznego jedzenia i jeszcze przesadzenie kwiatka bo postanowił targnąć się na swoje życie podczas naszej nieobecności🤣

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia kobietki , może z nowym rokiem wam seinuda spełnić marzenia,czego Wam życzę 😊

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2022, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik może siknij?
    Ja witam pierwszy dzień cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 12:29

Wysłany: 7 stycznia 2022, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik trzymam kciuki ✊
    Dominika 😓
    U mnie dziś test owu jaśniejsza druga kreska. Więc jeśli testy mi wyszły dobrze to powinnam mieć owu w 14dc tak jak wskazuje aplikacja.

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie wywołałam @ zakupem testu 🤣 głupia ja

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Chyba sobie wywołałam @ zakupem testu 🤣 głupia ja
    Razem zaczęłyśmy cykl 😒

• bridget13 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2022, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze 3 dni i też @ 🙄🙄 ale coś z tymi testami i wywoływaniem jest 😅 bo też zawsze po zrobieniu testu od razu przychodziła @ 😅

Starania2021❤️ lubi tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2022, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 1dc oficjalnie. Zapobiegawczo tabletki bo delikatne ćmienie w podbrzuszu i spać. Oby jutro się nie rozkręciło jak ostatnio 🙏🏼
    Spokojnej nocy 😘

• olcik Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo dzień dobry, co tutaj taka cisza? Jak spędziłyście weekend?

Mari92 lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik jak wykle za szybko przeleciało. A co ty fajnego robiłaś ?
    Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia 😀

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas weekend przy drineczkach. Czekam na umówienie kolejnej wizyty, póki co odpuściłam starania, ba nawet witamin już nie biorę.
    A jak weekend reszty Kobietek? ☺️

• bridget13 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2022, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! U mnie weekend na spokojnie-sprzatanie, leżenie i Netflix 😁 dzisiaj powinna przyjść @, ale jeszcze nie ma 🙄 biorąc pod uwagę brak owulacji, ciekawe ile się spóźni 😪

Wysłany: 10 stycznia 2022, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie długi weekend odpoczynek, spacerki, alkohol, trochę mieliśmy gości... I oczywiście jeszcze ♥️... A dziś poniedziałek w dobrym humorze, w pracy szybko zleciało więc nastawiam się bardzo pozytywnie na ten tydzień 💪
    Buziaki 🥰

Mari92 lubi tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w piątek grzecznie, bo mąż pracował a ja w sobotę musiałam być na 7 w firmie. Za to w sobotę wybraliśmy się do knajpy ze znajomymi, pyszne jedzonko, dosyć wcześnie wróciliśmy i w niedzielę leżakowaliśmy przed telewizorem :) Dzisiaj ledwo wstałam przez to lenistwo, ale dzień jakoś szybko zleciał... To mój 4dc i znowu jestem przerażona obfitością @. Muszę się zapisać do lekarza, aby zacząć działać tak jak uzgodniliśmy z mężem :) I też nastawiam się bardzo pozytywnie na ten nowy staraniowy czas :)

Mari92, Starania2021❤️ lubią tę wiadomość

• bridget13 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, co tam u Was? U mnie brak @ - 2 dni po terminie. Macie jakieś doświadczenia z cyklem bezowulacyjnym? Zastanawiam się czy wogole dostanę @ w takiej sytuacji...

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bridget13 wrote:
    Hej dziewczyny, co tam u Was? U mnie brak @ - 2 dni po terminie. Macie jakieś doświadczenia z cyklem bezowulacyjnym? Zastanawiam się czy wogole dostanę @ w takiej sytuacji...
    U mnie cykle bez owualcji trwały normalnie albo odrobinę krócej. ☺️

• bridget13 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    U mnie cykle bez owualcji trwały normalnie albo odrobinę krócej. ☺️

Poczekam jeszcze kilka dni..najdłuższy w życiu cykl jaki mialam to 37 dni, normalnie mam 30/31, dzisiaj dzień 33. Ciaza na pewno nie, bo progesteron jak po menopauzie 😅

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ