Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, że ja sobie dopiero niedawno uświadomiłam jaki to jest skomplikowany proces żeby zajść w ciążę 😆 jak sobie przypomnę siebie sprzed 10 lat, biorąc tabletki i używając prezerwatywy i ten strach w oczach kiedy @ spoznia się 1 dzień, to śmiać mi się chce 😅 teraz człowiek chodzi od lekarza do lekarza, robi badania, inwestuje w witaminy i inne pierdoły, prowadzi zeszyciki, a ciąża i tak swoje...jak nie było, tak nie ma 🙂Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Ewela rozumiem Cię, sama miałam ogromną nadzieję po stymulacji a jednak temperatura spada. Tak bardzo mam ochotę dać sobie spokój z tym, a z drugiej strony tak pragnę mieć bobasa. 😒 Najchętniej cały dzień bym przepłakała w poduszkę.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dzisiaj powinna być @ ale objawow zero. Plamie od 2tyg niewiadomo skąd. Jeśli będzie tak dalej do tygodnia, ide do lekarza. Ostatnia miesiączkę miałam 9 grudnia, nie sadze aby wyjazd aż tak namieszał a w ciąże jakoś nie wierze… Nieustannie trzymam za Was kciuki😘 Ja dopiero ogarnelam życie po powrocie. Pranie, prasowanie, praca, czyszczenie lodówki, wyjadanie świątecznego jedzenia i jeszcze przesadzenie kwiatka bo postanowił targnąć się na swoje życie podczas naszej nieobecności🤣
-
Powodzenia kobietki , może z nowym rokiem wam seinuda spełnić marzenia,czego Wam życzę 😊<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Olcik może siknij?
Ja witam pierwszy dzień cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 12:29
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
olcik wrote:Chyba sobie wywołałam @ zakupem testu 🤣 głupia ja👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja jeszcze 3 dni i też @ 🙄🙄 ale coś z tymi testami i wywoływaniem jest 😅 bo też zawsze po zrobieniu testu od razu przychodziła @ 😅
Starania2021❤️ lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Olcik jak wykle za szybko przeleciało. A co ty fajnego robiłaś ?
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia 😀<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
U nas weekend przy drineczkach. Czekam na umówienie kolejnej wizyty, póki co odpuściłam starania, ba nawet witamin już nie biorę.
A jak weekend reszty Kobietek? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej dziewczyny! U mnie weekend na spokojnie-sprzatanie, leżenie i Netflix 😁 dzisiaj powinna przyjść @, ale jeszcze nie ma 🙄 biorąc pod uwagę brak owulacji, ciekawe ile się spóźni 😪Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Hej, u mnie długi weekend odpoczynek, spacerki, alkohol, trochę mieliśmy gości... I oczywiście jeszcze ♥️... A dziś poniedziałek w dobrym humorze, w pracy szybko zleciało więc nastawiam się bardzo pozytywnie na ten tydzień 💪
Buziaki 🥰Mari92 lubi tę wiadomość
-
U mnie w piątek grzecznie, bo mąż pracował a ja w sobotę musiałam być na 7 w firmie. Za to w sobotę wybraliśmy się do knajpy ze znajomymi, pyszne jedzonko, dosyć wcześnie wróciliśmy i w niedzielę leżakowaliśmy przed telewizorem Dzisiaj ledwo wstałam przez to lenistwo, ale dzień jakoś szybko zleciał... To mój 4dc i znowu jestem przerażona obfitością @. Muszę się zapisać do lekarza, aby zacząć działać tak jak uzgodniliśmy z mężem I też nastawiam się bardzo pozytywnie na ten nowy staraniowy czas
Mari92, Starania2021❤️ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, co tam u Was? U mnie brak @ - 2 dni po terminie. Macie jakieś doświadczenia z cyklem bezowulacyjnym? Zastanawiam się czy wogole dostanę @ w takiej sytuacji...Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
bridget13 wrote:Hej dziewczyny, co tam u Was? U mnie brak @ - 2 dni po terminie. Macie jakieś doświadczenia z cyklem bezowulacyjnym? Zastanawiam się czy wogole dostanę @ w takiej sytuacji...👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:U mnie cykle bez owualcji trwały normalnie albo odrobinę krócej. ☺️
Poczekam jeszcze kilka dni..najdłuższy w życiu cykl jaki mialam to 37 dni, normalnie mam 30/31, dzisiaj dzień 33. Ciaza na pewno nie, bo progesteron jak po menopauzie 😅Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Staramy się od listopada 2021