Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Starania2021❤️ wrote:Mi się bardzo podoba imię Marta ale mam takie dwa imiona w rodzinie i to bliskie więc odpada 😅
Ostatnio polubiłam Laura 😊Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Asia czekamy na dalszy rozwój sytuacji ✊
Wszystkie trzy mi się podobają 💗 tak sobie myślę, że pewnie ciężko jest wybrać to JEDNO imię? 🙈<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny, ja mimo planu na następny miesiąc/miesiące raczej muszę zniknąć. Niestety nie udało nam się wykorzystać dzisiejszego dnia, a jestem pewna że to dziś owu. Mój mąż się jakoś zblokował, stwierdził że go obwiniam za niedyspozycje i on rezygnuje ze starań bo w takiej atmosferze się nie da począć dziecka. Nawet nie wiem czy mi kurwa przykro, czy to jakiś żart i śmieje się na przemian z płaczem. Jutro mamy wyjście/imprezę rodzinną z bliskimi znajomymi. Wyszedł do pracy, nie wiem o której wróci jutro. Nie wiem już nic. Spokojnej nocy dla Was. Ściskam.
-
olcik wrote:Dziewczyny, ja mimo planu na następny miesiąc/miesiące raczej muszę zniknąć. Niestety nie udało nam się wykorzystać dzisiejszego dnia, a jestem pewna że to dziś owu. Mój mąż się jakoś zblokował, stwierdził że go obwiniam za niedyspozycje i on rezygnuje ze starań bo w takiej atmosferze się nie da począć dziecka. Nawet nie wiem czy mi kurwa przykro, czy to jakiś żart i śmieje się na przemian z płaczem. Jutro mamy wyjście/imprezę rodzinną z bliskimi znajomymi. Wyszedł do pracy, nie wiem o której wróci jutro. Nie wiem już nic. Spokojnej nocy dla Was. Ściskam.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
olcik wrote:Dziewczyny, ja mimo planu na następny miesiąc/miesiące raczej muszę zniknąć. Niestety nie udało nam się wykorzystać dzisiejszego dnia, a jestem pewna że to dziś owu. Mój mąż się jakoś zblokował, stwierdził że go obwiniam za niedyspozycje i on rezygnuje ze starań bo w takiej atmosferze się nie da począć dziecka. Nawet nie wiem czy mi kurwa przykro, czy to jakiś żart i śmieje się na przemian z płaczem. Jutro mamy wyjście/imprezę rodzinną z bliskimi znajomymi. Wyszedł do pracy, nie wiem o której wróci jutro. Nie wiem już nic. Spokojnej nocy dla Was. Ściskam.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
olcik wrote:Dziewczyny, ja mimo planu na następny miesiąc/miesiące raczej muszę zniknąć. Niestety nie udało nam się wykorzystać dzisiejszego dnia, a jestem pewna że to dziś owu. Mój mąż się jakoś zblokował, stwierdził że go obwiniam za niedyspozycje i on rezygnuje ze starań bo w takiej atmosferze się nie da począć dziecka. Nawet nie wiem czy mi kurwa przykro, czy to jakiś żart i śmieje się na przemian z płaczem. Jutro mamy wyjście/imprezę rodzinną z bliskimi znajomymi. Wyszedł do pracy, nie wiem o której wróci jutro. Nie wiem już nic. Spokojnej nocy dla Was. Ściskam.
Kochana, głowa do góry! U nas niestety było podobnie, chodziłam za moim chłopem z kalendarzykiem i wyliczałam wszystko, bo tak cholernie mi zależało. Oczywiście on też chciał i chce dziecka, ale zadziałało to odwrotnie- miał problemy ze wzwodem i w końcu wogole nie chciał się kochać, bo czuł się przez to niemęsko. Daj mu trochę czasu. Niech odetchnie i przewietrzy głowę. Porozmawiajcie na spokojnie i na pewno w końcu wrócicie na właściwe tory. Ale niestety do tego potrzeba psychicznego luzu, bo inaczej można oszaleć. Zostań tu z Nami- zawsze chociaż możemy sobie pogadać i dodać otuchy:)Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Życzę miłego tygodnia kobietki 🥰<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
Jestem po monitoringu, mamy pęcherzyk 15mm w LEWYM jajniku. Zawsze owulacje były z prawego. Następną wizytę mam we czwartek na 17.30, powoli przygotowywujemy się do hsg.
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej dziewczyny.
W sobotę powtórzyłam rano test i znów wyszła ledwo widoczna jasna kreska.
Wieczorem jeszcze raz zrobiłam test ale już był negatywny. A dwie godziny później dostałam @
Jutro idę na badania krwi.
Rozmawiałam z siostrą i ona mnie namawia na wizytę u jej profesora, który prowadził jej ciążę. Tylko to ponad 200 km.
Narazie nie wiem co o tym myśleć. Zastanawiam się co mamy robić. -
Starania2021❤️ wrote:Hej dziewczyny.
W sobotę powtórzyłam rano test i znów wyszła ledwo widoczna jasna kreska.
Wieczorem jeszcze raz zrobiłam test ale już był negatywny. A dwie godziny później dostałam @
Jutro idę na badania krwi.
Rozmawiałam z siostrą i ona mnie namawia na wizytę u jej profesora, który prowadził jej ciążę. Tylko to ponad 200 km.
Narazie nie wiem co o tym myśleć. Zastanawiam się co mamy robić.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dziewczyny wczoraj pęcherzyk 15 mm a dziś kłucie w tym jajniku. To chyba jeszcze nie owulacja?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja wczoraj robiłam progesteron, prolaktynę, lh, testosteron. Wszystkie badania poprawne. Prolaktynę mam 0,9 a widełki są 3,9-17.
Może to trochę za niskie ale w poniedziałki biorę jedna tabletkę dostinexu. Może to wpłynęło na taki wynik.
Ale pamiętam jak moja gin mówiła że lepiej wyniki na niski niż za wysoki 😊 -
Działaliśmy trochę ze Sebkiem 🙈 dzisiai chyba zrobimy dzień przerwy 🙈 a jutro wizyta u ginekologa.
A jak reszta wyników?Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Wiadomo że lepiej działać 😁 my zawsze działamy od dnia po okresie do jednego, dwóch dni po owulacji. Słyszałam że później niby lepiej nic nie robić 🤔 ciekawe co jutro się dowiesz na wizycie 😊
A reszta wyników to tak :
progesteron 0,63ng
Lh 7,0mlU
Testosteron 0,40ngMari92 lubi tę wiadomość
-
Starania2021❤️ wrote:Wiadomo że lepiej działać 😁 my zawsze działamy od dnia po okresie do jednego, dwóch dni po owulacji. Słyszałam że później niby lepiej nic nie robić 🤔 ciekawe co jutro się dowiesz na wizycie 😊
A reszta wyników to tak :
progesteron 0,63ng
Lh 7,0mlU
Testosteron 0,40ng
Jesteś na początku cyklu?
A próbowałaś skonsultować ten wynik prolaktyny z ginekologiem albo endokrynologiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 11:09
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:To dobry znak z temperaturą!
Dzisiaj 4dc. Nie, z nimi nie konsultowałam wyników.Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej dziewczyny! Lecicie jak burza- u Was juz kolejny cykl a u mnie poprzedni wciąż w trakcie, obecnie 47 dc i @ brak. Na usg tydzień temu był plyn widoczny, ale @ sie nie pojawiła czyli za mało endometrium. Dostałam właśnie duphaston i mam brać przez 10 dni i później się powinna pojawić.Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021